- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
KadınLAR mı ooo abla zenginsin ben de ev temizlicem ev bana bakıyor ben eve bekliyor öyleBiraz uyudum dinlendim kadınların iside bitmek uzere tek mutfak kaldı artık.
Cok sukur tamam yarin yazayim artik bugunde gecti malesefKilo konusunda kendimi gerçekten çok kötü hissediyorum artık..
Kaç hafta oldu diyete başlayalı, ben 60-tan inemedim..
Kendimi biliyorum, rahat olamazsam kilo veremem ben..
Ama şu an rahat olamıyorum, olacak gibi de değilim zaten..
Kilo vermem de lazım, kendimden hiç memnun değilim..
Anlamadım şimdi ablam 1 ay boyunca mı meyve falan yedi ?
İshal konusunu iyi düşünmüş, ben pek olmam da işte stresten olacağı tutar Allah korusun..
Hoşgeldin canım tekrardan :)
Tabi ki aramıza dönebilirsin..
Kilonu yaz bugün..
Ewet iki hafta tam doluyo deneme surem bitiyodu ama cikmak zorunda kaldimArti cikman normal canim o yuzden uykusuzluk regl falan
Listeye girmismiydin sen :) tabii katil aramiza
Ee ne kadar fark vsr iki tarti arasinda bilemiycezz :S nasi yapcaz kovser bunu mu baz alicazDahlia_
Bende ise yariyordu böylelikle uzun uykuya alistirdim.bi kez kalkar o da acikirsa.bazen hic kalkmaz
Dosya yükle butonundan yapacaksin boyut buyuk derse kirp biraz oyle at
ayy yine doldurayim mi tamamsmykmy canim baktim listeye hic girmemissin bu sebepten ilk sayfadaki katilim formunu tekrar doldur :) bastan baslayalim ben seni ayni dönemde senle.bir olan baska.biriyle karistirmisim habersiz gittin diye kusura bakma tatlim:)
Harikasın canım maşallahSelam kızlar...
Nasılsınız ??
Bugün eksiyle başladım güne keyfim yerine geldi biraz
Suda beklet biraz sonra yoğurt süt Veya omlet vs karıştır ya da direk Çiğne ama çiğneyince kötü oluyor bir çorba kaşığı geçme bir günde üstüne de 2 bardak su iç su içmezsen etkisi olmazB bilinmeyenkullanici canım keten tohumunu nasıl içiyoruz De bakam bana dün aldım
Hadi bakalim ideal kiloya kadar insallahhhher gunSelam kızlar...
Nasılsınız ??
Sicak olmazsa zencefil zerdecal ve tarcin sute nasil isleyecek :) sicakken yap soguyunca ic olmazsa :)
Valla bende ise yaradi corekotu yagindan sonra.bencede dogal sut kullan :) paket alıyordum bende tekrar basladim sutcuden almaya kaymagindann kahvaltilik kaymak yapiyorum bugun hatta yedim kahvaltida harika yogurt mayalamayada basladmm nefiiisss :)
Birde tereyagi yapiyorlarmis onuda merak ediyorum ama biraz zahmetli sanirim
Ohh ohh masallahh :)) iyi geceler olsun sutte yarasin insallah
Ben hiç dereceye giremedim
Süt oda sıcaklığında olsa olmazmı ben sıcak içemem de
Ben inanıyorum sana başarırsın
Sağolasın canım.
Bak ben 5 öğün tüketiyorum görüyorsun ve son öğün 4de yememe rağmen yeminle hiç acıkmıyorum
selam kızlar.akşam giremedim resmen ağlama nöbeti geçirdim.eski asyayı istiyorum ben yaa.yaşadıklarımın altında ezildim galiba.depresyona mı girdim ben noldu anlamıyorum
Dambıl ve egzersiz bandı seti var mı bildiginiz plates topum var ama fitness kartlarında kullanılmıyor egzersiz bandı ile göğüs sırt dambılla kol calıstırabilecegim kartları var fiyatı uygun var mı dambılla egzersiz bandı?
Merhaba kızlar napıyorsunuz :)
Cok sukur tamam yarin yazayim artik bugunde gecti malesef
Ewet iki hafta tam doluyo deneme surem bitiyodu ama cikmak zorunda kaldim
ayy yine doldurayim mi tamampeki listeye hemen alinmicam o zaman yine deneme suresine tabiimiyim
Harikasın canım maşallah
Suda beklet biraz sonra yoğurt süt Veya omlet vs karıştır ya da direk Çiğne ama çiğneyince kötü oluyor bir çorba kaşığı geçme bir günde üstüne de 2 bardak su iç su içmezsen etkisi olmaz
Hadi bakalim ideal kiloya kadar insallahhhher gun
Hee bi zengin hissettim kendimiKadınLAR mı ooo abla zenginsin ben de ev temizlicem ev bana bakıyor ben eve bekliyor öyle
Ben sabah yulaf ezmesi süt meyve keten tohumu karıştırıp yiyorum. Günde en fazla 2 yemek kaşığıB bilinmeyenkullanici canım keten tohumunu nasıl içiyoruz De bakam bana dün aldım
Ooo gözün aydın FatimemSelam kızlar...
Nasılsınız ??
Hic bos gecirirmiyim bi haftadir kendimi takipteyim yesil cay spor su kas yag orani falan filan yaaa nasil amaaaMerhaba canım :)
Bir takıma bakayım dedim, hem de limonlu sirkeli suyumu içiyorum
Sen nasılsın, napıyorsun ?
Bacağın nasıl oldu ?
Günleri boş geçirme hiç, diyet yapamadıysan da az bucuk hareket et, spor yap :)
Şaka maka 59 görünce motivasyon tavan yaptı
Egzersizi nasıl sayıyoruz ? 50-50 yapsam mesela her bacak için 100 diyoruz dimi ?
İnşaAllahh..
Pek öyle devam etmiyor ama belki bu sefer olurr
kahvaltidan bu saate kadar ee tabi vucut bise yemek ister o an dayanamayip onu atmisin agzina ama arkasindan bi kriz daha gelcek o yuzden sonu yok yemek ara ogun muhakkak sart arkadasKızlarr 26 temmuzdan beri diyetteyim ilk kez bu kadar kendime hakim olamaz seviyeye geldimlokum vardı evde yüzüne bakmıyodum attım ağzıma 3 4 tane sabah güzelce kahvaltı yapmıştım bi de sadece su içtim. Şimdi vicdan azabı çekiyorum anneme dedim sakla şunu :'( ara öğün öğle yemeği vs yemem lazım yiyesim yok bana şu telafş egzersizlerden söyler misiniz? Yürüyüşe gitmeden önce
Merhaba canım :)
Bir takıma bakayım dedim, hem de limonlu sirkeli suyumu içiyorum
Sen nasılsın, napıyorsun ?
Bacağın nasıl oldu ?
Günleri boş geçirme hiç, diyet yapamadıysan da az bucuk hareket et, spor yap :)
Şaka maka 59 görünce motivasyon tavan yaptı
Egzersizi nasıl sayıyoruz ? 50-50 yapsam mesela her bacak için 100 diyoruz dimi ?
İnşaAllahh..
Pek öyle devam etmiyor ama belki bu sefer olurr
Haklısınn ama hastayken ben bir coşuyorum sanki dünyada bi ben oluyorumkahvaltidan bu saate kadar ee tabi vucut bise yemek ister o an dayanamayip onu atmisin agzina ama arkasindan bi kriz daha gelcek o yuzden sonu yok yemek ara ogun muhakkak sart arkadas
Suan hic iyi degilim kizimin resmen kuduruklugi uzerinde agzina vida bulup atmis ağlarken gordum ne ara yapti birde göZümün onunde surekli. Cildiricam eli.dursa ayagi durmuyo ayagi dursa çenesi bugunlerde beni psikolojik olark cok yoruyorhosbulduk canım iyiyim çok şükür sen nasılsın
Evet tekrar deneme süren olucak kuzumCok sukur tamam yarin yazayim artik bugunde gecti malesef
Ewet iki hafta tam doluyo deneme surem bitiyodu ama cikmak zorunda kaldim
ayy yine doldurayim mi tamampeki listeye hemen alinmicam o zaman yine deneme suresine tabiimiyim
Kızlarr 26 temmuzdan beri diyetteyim ilk kez bu kadar kendime hakim olamaz seviyeye geldimlokum vardı evde yüzüne bakmıyodum attım ağzıma 3 4 tane sabah güzelce kahvaltı yapmıştım bi de sadece su içtim. Şimdi vicdan azabı çekiyorum anneme dedim sakla şunu :'( ara öğün öğle yemeği vs yemem lazım yiyesim yok bana şu telafş egzersizlerden söyler misiniz? Yürüyüşe gitmeden önce
Ewet aksama kadar toparlarsan sabaha sorun cikmazHaklısınn ama hastayken ben bir coşuyorum sanki dünyada bi ben oluyorumbaya bir egzersiz yaptım iyice ter döktüm bir de yoğurt yedim gün sonuna kadar toparlıyım kendimi
eyvah hadi bakalim tamamSuan hic iyi degilim kizimin resmen kuduruklugi uzerinde agzina vida bulup atmis ağlarken gordum ne ara yapti birde göZümün onunde surekli. Cildiricam eli.dursa ayagi durmuyo ayagi dursa çenesi bugunlerde beni psikolojik olark cok yoruyor
Evet tekrar deneme süren olucak kuzum
4adet lokum oyle mo yap bi 100ip atlama 100jumping jack
:))Ewet aksama kadar toparlarsan sabaha sorun cikmaz
eyvah hadi bakalim tamam
HakettimSuan hic iyi degilim kizimin resmen kuduruklugi uzerinde agzina vida bulup atmis ağlarken gordum ne ara yapti birde göZümün onunde surekli. Cildiricam eli.dursa ayagi durmuyo ayagi dursa çenesi bugunlerde beni psikolojik olark cok yoruyor
Evet tekrar deneme süren olucak kuzum
4adet lokum oyle mo yap bi 100ip atlama 100jumping jack
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?