Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

3 lt su

90 dakika yürüyüş+koşu
70 squat
50 jj
30 lunge
50 ip
Günün hareketini akşam söyleyeceğim

Sabah
Kalkar kalmaz limonlu su yarım limondan
15 gr çok tahıllı ekmek üstüne 9 gr fıstık ezmesi
1 badem salatalık

Ara
5 gr bitter
120 ml süt ile Nescafe
2 gr fıstık

Öğle
102 gr menemen
18 gr süzme peynir
9 gr çok tahıllı ekmek
3 bardak çay

Ara
194 gr üzüm

Akşam
Dışarı çıkıyorum şimdi bir şey yemem ama çay ve sade kahvenin gözüne gözüne vururum bugün böyle oldu hava çok sıcak kusura bakmayın yiyemiyorum

Alınan kalori 525
Yakılan kalori 640

Cok sukur tamam yarin yazayim artik bugunde gecti malesef

Ewet iki hafta tam doluyo deneme surem bitiyodu ama cikmak zorunda kaldim
smykmy canim baktim listeye hic girmemissin bu sebepten ilk sayfadaki katilim formunu tekrar doldur :) bastan baslayalim ben seni ayni dönemde senle.bir olan baska.biriyle karistirmisim habersiz gittin diye kusura bakma tatlim:)
ayy yine doldurayim mi tamam peki listeye hemen alinmicam o zaman yine deneme suresine tabiimiyim

Selam kızlar...
Nasılsınız ??

Bugün eksiyle başladım güne keyfim yerine geldi biraz
Harikasın canım maşallah

B bilinmeyenkullanici canım keten tohumunu nasıl içiyoruz De bakam bana dün aldım
Suda beklet biraz sonra yoğurt süt Veya omlet vs karıştır ya da direk Çiğne ama çiğneyince kötü oluyor bir çorba kaşığı geçme bir günde üstüne de 2 bardak su iç su içmezsen etkisi olmaz

Ya tamam onu yaparım da ben sıcak içilmeli diye anladım
Şimdi pek uğraşmıyorum ama ben de meraklıyım böyle şeylere, herşeyin de doğalını severim, o yüzden evlenince kendim yaparım.. Artık deneye deneye ortaya birşeyler çıkarırım umarımZehirlenmezsek iyi

Ben hiç dereceye giremedim

Süt oda sıcaklığında olsa olmazmı ben sıcak içemem de

Ben inanıyorum sana başarırsın

Sağolasın canım.

İnşaAllah ablacım

Bak ben 5 öğün tüketiyorum görüyorsun ve son öğün 4de yememe rağmen yeminle hiç acıkmıyorum

Yapabilirsem çok iyi olur, deneyeyim en azından..

selam kızlar.akşam giremedim resmen ağlama nöbeti geçirdim.eski asyayı istiyorum ben yaa.yaşadıklarımın altında ezildim galiba.depresyona mı girdim ben noldu anlamıyorum

Aleykum selam canım..
Eşinin ailesi konusunda ne desem bilemedim..
Bu yüzden seninle kavga etmesi hiç doğru değil zaten..
Çocuğun sıkıntıları hep olucak, ondan kurtuluş yok yani :)
Ama sen yine de kendine zaman ayırsan, biraz dinlensen çok iyi olur..
Şartlarını bilmiyorum tabi ama yine birşeyler yapılabilir bence..
Kilo vermeye odaklansan, verdiğin 1-2 kilo bile mutlu eder seni..
Böyle ufak tefek mutluluklarla toparlaya bilirsin kendini..

Bandı bilmiyorum ama dambılların fiyatı gayet uygun..
Sen zaten çok ağır da almazsın, 1.5-2 kg yetiyor..

Merhaba kızlar napıyorsunuz :)

Merhaba canım :)
Bir takıma bakayım dedim, hem de limonlu sirkeli suyumu içiyorum
Sen nasılsın, napıyorsun ?
Bacağın nasıl oldu ?

ayy yine doldurayim mi tamam peki listeye hemen alinmicam o zaman yine deneme suresine tabiimiyim

Günleri boş geçirme hiç, diyet yapamadıysan da az bucuk hareket et, spor yap :)

Şaka maka 59 görünce motivasyon tavan yaptı
Egzersizi nasıl sayıyoruz ? 50-50 yapsam mesela her bacak için 100 diyoruz dimi ?

Hadi bakalim ideal kiloya kadar insallahhhher gun

İnşaAllahh..
Pek öyle devam etmiyor ama belki bu sefer olurr

Kızlarr 26 temmuzdan beri diyetteyim ilk kez bu kadar kendime hakim olamaz seviyeye geldim lokum vardı evde yüzüne bakmıyodum attım ağzıma 3 4 tane sabah güzelce kahvaltı yapmıştım bi de sadece su içtim. Şimdi vicdan azabı çekiyorum anneme dedim sakla şunu :'( ara öğün öğle yemeği vs yemem lazım yiyesim yok bana şu telafş egzersizlerden söyler misiniz? Yürüyüşe gitmeden önce

KadınLAR mı ooo abla zenginsin ben de ev temizlicem ev bana bakıyor ben eve bekliyor öyle
Hee bi zengin hissettim kendimi
B bilinmeyenkullanici canım keten tohumunu nasıl içiyoruz De bakam bana dün aldım
Ben sabah yulaf ezmesi süt meyve keten tohumu karıştırıp yiyorum. Günde en fazla 2 yemek kaşığı
Selam kızlar...
Nasılsınız ??

Bugün eksiyle başladım güne keyfim yerine geldi biraz
Ooo gözün aydın Fatimem

Hic bos gecirirmiyim bi haftadir kendimi takipteyim yesil cay spor su kas yag orani falan filan yaaa nasil amaaa

kahvaltidan bu saate kadar ee tabi vucut bise yemek ister o an dayanamayip onu atmisin agzina ama arkasindan bi kriz daha gelcek o yuzden sonu yok yemek ara ogun muhakkak sart arkadas

iyi yapmissin canım belim ve bacağım ağrıyor oda bel fıtığım varmış doktora gittim

kahvaltidan bu saate kadar ee tabi vucut bise yemek ister o an dayanamayip onu atmisin agzina ama arkasindan bi kriz daha gelcek o yuzden sonu yok yemek ara ogun muhakkak sart arkadas
Haklısınn ama hastayken ben bir coşuyorum sanki dünyada bi ben oluyorum baya bir egzersiz yaptım iyice ter döktüm bir de yoğurt yedim gün sonuna kadar toparlıyım kendimi

hosbulduk canım iyiyim çok şükür sen nasılsın
Suan hic iyi degilim kizimin resmen kuduruklugi uzerinde agzina vida bulup atmis ağlarken gordum ne ara yapti birde göZümün onunde surekli. Cildiricam eli.dursa ayagi durmuyo ayagi dursa çenesi bugunlerde beni psikolojik olark cok yoruyor

Evet tekrar deneme süren olucak kuzum

4adet lokum oyle mo yap bi 100ip atlama 100jumping jack

Haklısınn ama hastayken ben bir coşuyorum sanki dünyada bi ben oluyorum baya bir egzersiz yaptım iyice ter döktüm bir de yoğurt yedim gün sonuna kadar toparlıyım kendimi
Ewet aksama kadar toparlarsan sabaha sorun cikmaz
eyvah hadi bakalim tamam

Hakettim yapıyorum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…