- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Sağol abla doktora gidilecek nir şey değil ama bacaklarım çok ayrıldı o canımı çok yaktı. Tamamdır yiyim madem sangria yemek yerine geçmez mi acabaSen bu akşam yemek yemedin canım on gibi az bı meyve yada yoğurt yada ikisini karıştırıp ye meto durmasin canim
Teşekkür ederim Sağol canımHem geçmiş olsun hem afiyet olsun
Sağol abla doktora gidilecek nir şey değil ama bacaklarım çok ayrıldı o canımı çok yaktı. Tamamdır yiyim madem sangria yemek yerine geçmez mi acaba
Teşekkür ederim Sağol canım
Kızlar eve gidiyorum çok kötü düştüm bacamlarım birbirinden ayrıldı sandım dizim perişan
Kiz 2 kasik pilavdan olmez insanPilav mıııı ablaaaa hayırdırrrr
Ay nasi.düştün geçmiş olsun kuzummm.sangria nedir yaa cok cahilimmmKızlar eve gidiyorum çok kötü düştüm bacamlarım birbirinden ayrıldı sandım dizim perişan
Kiz 2 kasik pilavdan olmez insanPilav mıııı ablaaaa hayırdırrrr
Ay nasi.düştün geçmiş olsun kuzummm.sangria nedir yaa cok cahilimmmKızlar eve gidiyorum çok kötü düştüm bacamlarım birbirinden ayrıldı sandım dizim perişan
Bı tür meyveli içki ya romla ya votka yada kırmızı sarapla meyve karisimiKiz 2 kasik pilavdan olmez insansen karabugdaylari yiyosun emme ya
Ay nasi.düştün geçmiş olsun kuzummm.sangria nedir yaa cok cahilimmm
Doğru yaaa o da var yarına kaldı o zaman evde dolapta da içki durmasından hiç hoşlanmam ama yapacak bir şey yokOnu aç karına içme canım kafa yapmadın sonra
Geçmiş olsun canım.. Nerde düştün ?
Kiz 2 kasik pilavdan olmez insansen karabugdaylari yiyosun emme ya
Ay nasi.düştün geçmiş olsun kuzummm.sangria nedir yaa cok cahilimmm
Kırmızı şarap meyve bir de onların özel bir şeyi daha var içinde.Bı tür meyveli içki ya romla ya votka yada kırmızı sarapla meyve karisimi
Bugunun menusu
Kahvaltı
1haslanmis yumurta
1dilim tb ekmeği
Kk peynir
Yarim domates
Ogle
4.5 ceviz
10badem
1sb sut
Aksam
6yk taze fasulye
5yk yogurt
2dilim ekmek
Ara
Turk kahvesi sekersiz
2kare 10gr bitter
Spor
10km yuruyus
20 adet gunun egzersizi
Su
2lt henuz oldu
Icki sisirmiyorsa sknti degil tatilde bende huplettim herturlusunden sonra bombastik oldumm :)Doğru yaaa o da var yarına kaldı o zaman evde dolapta da içki durmasından hiç hoşlanmam ama yapacak bir şey yok
Teşekkürler canım Yokuş inerken ya taşlar varmış ayağım kaydı bacaklarım ayrıldı bir de elbise var üstümde bereket bir yerim açılmadı
Ya ben pirinç yememek için karabuğday yiyorum kiteşrkkür ederim canım kaydım düştüm. Sangria İspanyol ünlü içkisi çok enfes bir tadı var çok sevdiğimi biliyor özel olarak getirmiş bana şimdi içmezsem ayıp olur
Yok canım 300 ml zaten çok değil ben en iyisi yarın akşam onu akşam yemeği niyetine fıstık meyve filan hazırlayıp tüketeyimIcki sisirmiyorsa sknti degil tatilde bende huplettim herturlusunden sonra bombastik oldumm :)
Simdii bana bir redbull viski verseleeeerrr
Canım sen onun bı de şeker oranına bak iç bu akşam cumaya kadar kacamaksiz ilerlersin hem geri kalan günün çok olsun cumaya bildiğim kadarıyla şeker oranı yüksekDoğru yaaa o da var yarına kaldı o zaman evde dolapta da içki durmasından hiç hoşlanmam ama yapacak bir şey yok
Teşekkürler canım Yokuş inerken ya taşlar varmış ayağım kaydı bacaklarım ayrıldı bir de elbise var üstümde bereket bir yerim açılmadı
Ya ben pirinç yememek için karabuğday yiyorum kiteşrkkür ederim canım kaydım düştüm. Sangria İspanyol ünlü içkisi çok enfes bir tadı var çok sevdiğimi biliyor özel olarak getirmiş bana şimdi içmezsem ayıp olur
Sinirden sanirim ac hisediyorum kendimi2 kare olmasa çok iyiymiş menün bence
Azıcık meyveli yoğurt ye canım ama azıcık
Bende alacağım da karabuğday buradaki marketler yok çekiyor bulgurdan da bıktım artikDoğru yaaa o da var yarına kaldı o zaman evde dolapta da içki durmasından hiç hoşlanmam ama yapacak bir şey yok
valla bende yeşil cay içtim canım.. Çok şükür regli olacağım sanırım leke geldi bi tamamen olsaydım rahatlayacaktım
Rom durKırmızı şarap meyve bir de onların özel bir şeyi daha var içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?