- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Neeee memeler zaten kocaman demeeeOh ohhh
Beni duymayan kaptan yardımcısı şu spor saatini uzatsan diyorum çalışanlara yazık oluyor diyorum beni duy diyorummmmmmEki Görüntüle 2032915
Kızlar hareket bu yarın akşam saat 10a kadar en çok kim yapacak yarış başlasınnn!!!
Dipnot bu hareket ile arka kol (triceps) kaslarınızı çalıştırırsınız yoğunluklu olarak.
@isimsiz965 @gogo2405 @aysglkskn @White1989Mydestinyy @asya_01 Colorayzn Dahlia_ @aseeel
@galaksimeraklisi @emilian
Tamamdır seni mi kırıckırıcam tekrar bak gönderiye şimdiBeni duymayan kaptan yardımcısı şu spor saatini uzatsan diyorum çalışanlara yazık oluyor diyorum beni duy diyorummmmmm
Kiz birak kollarimizi gari yaa karin vereydin bari kol daha yeni çalıştık yaaa uhuu uhuuuEki Görüntüle 2032915
Kızlar hareket bu yarın akşam saat 10a kadar en çok kim yapacak yarış başlasınnn!!!
Dipnot bu hareket ile arka kol (triceps) kaslarınızı çalıştırırsınız yoğunluklu olarak.
@isimsiz965 @gogo2405 @aysglkskn @White1989Mydestinyy @asya_01 Colorayzn Dahlia_ @aseeel
@galaksimeraklisi @emilian
Koptummm salak salak gulerken esime yakalandimmValla ya memeler zaten baş kaldırmış
Kiz birak kollarimizi gari yaa karin vereydin bari kol daha yeni çalıştık yaaa uhuu uhuuu
Koptummm salak salak gulerken esime yakalandimm
Kiz birak kollarimizi gari yaa karin vereydin bari kol daha yeni çalıştık yaaa uhuu uhuuu
Koptummm salak salak gulerken esime yakalandimm
Yandık ya doğru mu acaba memelerim füze gini zaten daha da büyümesinValla ya memeler zaten baş kaldırmış
Şarkısını söyleseydin
Acaba tadilatimsi biseyler mi var kiSitenin garezi bana mı yoksa herkesde mi yavaş ??
O kadar yavaş ki, yazasım gelmiyor
Yok kuzum bende hızlıSitenin garezi bana mı yoksa herkesde mi yavaş ??
Valla yavrum burda okudum arama motoruna yaz çıkarYandık ya doğru mu acaba memelerim füze gini zaten daha da büyümesin
Yok yavrum bize de varSitenin garezi bana mı yoksa herkesde mi yavaş ??
Abla pek kesin bir şey dememişler ya bakarım öyle bir şey fark edersem bırakırım..Valla yavrum burda okudum arama motoruna yaz çıkar
Tmm sayi ile olsun esdeger isteyen istedigini yapsınColorayzn kuzum istwrsen bi de karın hareketi vereyim ? Sesin çıkmadı ?
Colorayzn kuzum istwrsen bi de karın hareketi vereyim ? Sesin çıkmadı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?