- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Abla susayım sormayım dedim ama değnek kimGece gece çeneniz düşmüş ne konusmussunuz bacım oku oku basım döndü benim değnek evdeydi fazla takilamadim kusura bakmayın
Hosgeldin canim ilk sayfadaki kurallarimizi oku katilim formunu doldur :)Merhaba arkadaşlar ben yeni katılıyorum inşallah güzel kilo veririz beraber 95,7 kiloyum
Hosgeldin kovserimSelam kızlar..
Nasılsınız ??
Kovserim uyuyakalmışım ben kusura bakma ya
Kullanıcı Adı :smykmy
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:Öğretmen
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 cocugum var(29aylık)
Yaşadığınız şehir:Izmir
Boyunuz :168
Kilonuz:77.6
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :73 kiloyla hamile kaldim.ilk 6 ay kilo verdim tekrar son 3 ay daha da cok alip 93 le doguma girdim.dogumdan ciktigimda 83kiloydum.bebegim 3 aylikken sporumu duzenli yapip suyuma cok dikkat ederek emzirirken hic birseyden kismadan (tatli tuketimini dikkate alarak)72 lere dustum.is hayatina geri donunce yemek yeme ve spor duzenimi geri kuramadim.bu yuzden tekrar kilo aldim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Kendimi daha hafif daha zinde hissediyorum zayifken.bu sebeple ideal kiloma ulasmak istiyorum .insa hep birlikte istedegimiz bedenlere ulasabilirizbu formu ikinci doldurusum insallah iki haftalik yine bi deneme surem var bakalim listeye insallaah girebilirim.Eki Görüntüle 2033007
Merhaba arkadaşlar ben yeni katılıyorum inşallah güzel kilo veririz beraber 95,7 kiloyum
Hosgeldin kovserim
Iyiyiz canım sen nasılsınSelam kızlar..
Nasılsınız ??
Kullanıcı Adı : mutsuzmutlu
İsim (İsteğe Bağlı ): Eda
Mesleginiz: işletme ama şimdilik ev hanimi
Yaşınız :38
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 oglum var 8 ve 3,5 yaslarinda
Yaşadığınız şehir: Bursa
Boyunuz :173
Kilonuz:97,5
Hedef kilonuz :75
Kilo alma hikayeniz :75 kiloyla hamile kaldim. Doğuma yakın 110 lari gördüm aslında dikkat etsem veriyorum ama ye sut olsun , gündüz kostur gece ye bu hallere geldim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Giydiğim şeylerin yakismasini istiyorum yıllar önce girmiştim gruba güzel kilolar da vermiştim sonra ikinci oğluma hamile kalınca hepsini yeniden aldim
Selam kızlar..
Nasılsınız ??
Hoşbuldum teşekkürler arkadaşlar hepsini tek tek alintilamistim ama gitti
Adapte olmaya çalışıyorum
hosbulduk sekerim :)Ne kusuru canım :)
Ben de sandelyeden düştüm düşecektimm gözlerimi zor açıyordum :))
Tekrar hoşgeldin canım :)
Merhaba canım..
Hoşgeldin aramıza..
Hamilelik ve sonrasi durumlar cok zor ya hadi bakalim birlikte insallah :)Kullanıcı Adı : mutsuzmutlu
İsim (İsteğe Bağlı ): Eda
Mesleginiz: işletme ama şimdilik ev hanimi
Yaşınız :38
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 oglum var 8 ve 3,5 yaslarinda
Yaşadığınız şehir: Bursa
Boyunuz :173
Kilonuz:97,5
Hedef kilonuz :75
Kilo alma hikayeniz :75 kiloyla hamile kaldim. Doğuma yakın 110 lari gördüm aslında dikkat etsem veriyorum ama ye sut olsun , gündüz kostur gece ye bu hallere geldim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Giydiğim şeylerin yakismasini istiyorum yıllar önce girmiştim gruba güzel kilolar da vermiştim sonra ikinci oğluma hamile kalınca hepsini yeniden aldim
insAllah canım :)
Iyiyiz canım sen nasılsın
aleykum selam canım hoşgeldin :) iyiyiz sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?