Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kuzum sucuk yemeseydin keşke.. Peynirli domatesli yapsayın üstüne Salça sürüp mesrla sucuğa bin basar

öyle mi salçalı hic denememiştim canım bidahakine öyle yaparım :)sucuklar yuvarlak dilim ama çok ince ince yani

öyle mi salçalı hic denememiştim canım bidahakine öyle yaparım :)sucuklar yuvarlak dilim ama çok ince ince yani
Bak inan sucukludan bir milyon kat daha lezzetli olıyor içine de sürebilirsin dışı yerine. Inan sucuk salam vs ben köpeğime bile vermiyorum çok zararlı diye

Merhaba arkadaşlar ben yeni katılıyorum inşallah güzel kilo veririz beraber 95,7 kiloyum
Hoşgeldin canım ben de bu gruba gelmeden 1 hafta önce 95 kg idim şu an tam 1 ay oldu 86 kgleri gördüm darısı başına inşallah. Ilk sayfada yeni üye katılım formu var onu doldur detaylı sohbet ederiz :)

Hoşgeldin canım ben de bu gruba gelmeden 1 hafta önce 95 kg idim şu an tam 1 ay oldu 86 kgleri gördüm darısı başına inşallah. Ilk sayfada yeni üye katılım formu var onu doldur detaylı sohbet ederiz :)
Çok teşekkür süper vermişsin darısı başıma :)

Oooo Harikasın derece bekliyoruz cumaya o zaman :)
inşallah dereceyi beraber alırız :) çocuk var 1.5 yaşında o da ayrı spor oluyor bana tuzu kestim birde ödem gidiyor galiba az atıyorum yada atmamaya çalışıyorum tamamen bıraksam harika olacak

inşallah dereceyi beraber alırız :) çocuk var 1.5 yaşında o da ayrı spor oluyor bana tuzu kestim birde ödem gidiyor galiba az atıyorum yada atmamaya çalışıyorum tamamen bıraksam harika olacak
Ya sorma hayatım boyunca hiçbir yemeğe tuz atmadım diyete başladım tuz atar oldum

B bilinmeyenkullanici çok iyiymiş nasıl alıştın ya tuzsuz yemeye harikasın vallaha
Ben hep öyleydim yq herkes kızardı tansiyon hastası teyzeler gibisin diye evde bana yemek yaptırmıyordu ailem tuz atmıyorsun diye hep böyleydim diyete başladım baktım tuz atıyorum yemeklere yine normal bir insana tuzsuz geliyor ama tuz atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…