- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
Kuzum sucuk yemeseydin keşke.. Peynirli domatesli yapsayın üstüne Salça sürüp mesrla sucuğa bin basar
Bak inan sucukludan bir milyon kat daha lezzetli olıyor içine de sürebilirsin dışı yerine. Inan sucuk salam vs ben köpeğime bile vermiyorum çok zararlı diyeöyle mi salçalı hic denememiştim canım bidahakine öyle yaparım :)sucuklar yuvarlak dilim ama çok ince ince yani
Bak inan sucukludan bir milyon kat daha lezzetli olıyor içine de sürebilirsin dışı yerine. Inan sucuk salam vs ben köpeğime bile vermiyorum çok zararlı diye
Hoşgeldin tekrardan canım. Inşallah hep birlikte üstümüzdeki bu yüklerden sıyrılırız
hosbulduk kizlar hadi insallah hep birliktehoşgeldin Canım bu sefer insAllah Hedefine ulaşırsın :)
Hoşgeldin canım ben de bu gruba gelmeden 1 hafta önce 95 kg idim şu an tam 1 ay oldu 86 kgleri gördüm darısı başına inşallah. Ilk sayfada yeni üye katılım formu var onu doldur detaylı sohbet ederiz :)Merhaba arkadaşlar ben yeni katılıyorum inşallah güzel kilo veririz beraber 95,7 kiloyum
Çok teşekkür süper vermişsin darısı başıma :)Hoşgeldin canım ben de bu gruba gelmeden 1 hafta önce 95 kg idim şu an tam 1 ay oldu 86 kgleri gördüm darısı başına inşallah. Ilk sayfada yeni üye katılım formu var onu doldur detaylı sohbet ederiz :)
Çok daha güzel kilolar vereceğiz birlikte inşallah yolumuz uzun :)Çok teşekkür süper vermişsin darısı başıma :)
Kuzum üstte biri daha yeni doldurdu ona bakarak sadece cevapları yaz sen de alt alta :)Kopyalayamadim yeni üye formunu telden giriyorum ondan mı acep
Oooo Harikasın derece bekliyoruz cumaya o zaman :)sabah 89.4 gördüm tartıda cumaya ne olacak bakalım :)
inşallah dereceyi beraber alırız :) çocuk var 1.5 yaşında o da ayrı spor oluyor banaOooo Harikasın derece bekliyoruz cumaya o zaman :)
Ya sorma hayatım boyunca hiçbir yemeğe tuz atmadım diyete başladım tuz atar olduminşallah dereceyi beraber alırız :) çocuk var 1.5 yaşında o da ayrı spor oluyor banatuzu kestim birde ödem gidiyor galiba az atıyorum yada atmamaya çalışıyorum tamamen bıraksam harika olacak
Sana bir şey diyim mi üzüm acaaayiiip wcye çıkarmada etkili aklında bulunsun. 2 gündür Üzüm yiyince epey hızlandı metabolizmamDün maydonoz saplarını kaynatıp suyunu içtim :) işe yaradı sanırım spor ve diyet ile destekleyince
Ben hep öyleydim yq herkes kızardı tansiyon hastası teyzeler gibisin diye evde bana yemek yaptırmıyordu ailem tuz atmıyorsun diye hep böyleydim diyete başladım baktım tuz atıyorum yemeklere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?