Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Colorayzn
Canım, bana altın sütü yazar mısın tekrar ?
Kaç kere sorduk da kafam dolu unutuyorum..
Artık sütü bekleyecek halim kalmadı, kaç saattir ağrı çekiyorum

Zencefil zerdeçal bal süt bir de ne vardı ki ben de gidip alsam malzemeleri.

Üzüm varsa üzüm yesene ben 2 gündür üzüm yiyorum yiyorum wcye gidiyorum koşarak

Altın süt nasıl bir şey faydalı mı
Tartı günü cuma değil miydi tamam akşam çok hafif yicem çünkü öğlen kayınvalidem bosnak böreği yapmış az bişey yedim

Pazartesi günleri haftasonu kaçamak olmuş mu diye bakmak için tartılıyoruz hem de haftanın kalanı için fikir edinmiş oluyoruz :)

Börek olmamış hiç bugün ilk günün daha sonra olursa cezası var

Colorayzn
Canım, bana altın sütü yazar mısın tekrar ?
Kaç kere sorduk da kafam dolu unutuyorum..
Artık sütü bekleyecek halim kalmadı, kaç saattir ağrı çekiyorum
1er cay kasigi zencefil zerdecal tarcin 1tatli kasigi kadar bal 1 su b sut sicak olacak. Bak sicak sut icersen bagirsak.hareketin artar sut ne kadar soguk olursa okadar kabiz eder.

Hoşgeldin canım aramıza inşallah hep beraber zayiflariz

Zencefil zerdeçal bal süt bir de ne vardı ki ben de gidip alsam malzemeleri.

Üzüm varsa üzüm yesene ben 2 gündür üzüm yiyorum yiyorum wcye gidiyorum koşarak

Yedim canım yok olmuyor..
Sabah aç karnına erik yedim, üzerine su içtim ki, normalde etkili ama bu sefer olmadı..
Hatta dayanamayınca öğlen de bir kaç erik yedim, üstüne üzüm de yedim, artık ne yaptığımı bilmez haldeydim.. Öğlen yemek de yiyemedim..

1er cay kasigi zencefil zerdecal tarcin 1tatli kasigi kadar bal 1 su b sut sicak olacak. Bak sicak sut icersen bagirsak.hareketin artar sut ne kadar soguk olursa okadar kabiz eder.

Sağol canım..
Tamam o zaman en azından ılık içeyim, içebilirsem sıcak da içerim ama hiç sanmıyorum..

Bende çok çekiyorum bu ara kabızlık tan bugün bende meyve artırdım modemden guruldama sesleri geliyor ama sonuç yok

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
semurcan -------
White1989❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤-
galaksimeraklisi ---❤ ❤❤ ❤200Ia ❤-
Colorayzn❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤-
gogo2405100DK+100Jj ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤--
isimsiz965❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤-
aysglkskn150IA+50M ❤❤ ❤100DK ❤❤ ❤❤ ❤--
Mydestinyy❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤-
__Dalida__-------
aseeel--❤ 100IA❤ ❤❤ ❤--
emilian-100IA ❤❤ ❤-❤ ❤--
bilinmeyenkullanici❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤-
AKovser-❤ muaf❤ muaf--❤ ❤-

[TR]
[/TR]
[TR][TR][/tr][/tr]

Pazartesi günleri haftasonu kaçamak olmuş mu diye bakmak için tartılıyoruz hem de haftanın kalanı için fikir edinmiş oluyoruz :)

Börek olmamış hiç bugün ilk günün daha sonra olursa cezası var
Cezami tamam bı daha olmaz şekersiz sütlü neskafe içtim simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…