Biliyorum hemen hemen yine bir okurumKuralları biliyorsun daha önce katıldığına göre o zaman ?
Her gün günlük spor veriyoruz önceki sayfada tekrar paylaşmıştım onları da yapabilirsin dilersen :) yarın da tartılma günü bugün yediğimize içtiğimize dikkat ediyoruz yarın zayıf çıkalım diyeBiliyorum hemen hemen yine bir okurum
Colorayzn
Canım, bana altın sütü yazar mısın tekrar ?
Kaç kere sorduk da kafam dolu unutuyorum..
Artık sütü bekleyecek halim kalmadı, kaç saattir ağrı çekiyorum
Altın süt nasıl bir şey faydalı mı
Tartı günü cuma değil miydi tamam akşam çok hafif yicem çünkü öğlen kayınvalidem bosnak böreği yapmış az bişey yedim
1er cay kasigi zencefil zerdecal tarcin 1tatli kasigi kadar bal 1 su b sut sicak olacak. Bak sicak sut icersen bagirsak.hareketin artar sut ne kadar soguk olursa okadar kabiz eder.Colorayzn
Canım, bana altın sütü yazar mısın tekrar ?
Kaç kere sorduk da kafam dolu unutuyorum..
Artık sütü bekleyecek halim kalmadı, kaç saattir ağrı çekiyorum
Hoşgeldin canım aramıza inşallah hep beraber zayiflarizKullanıcı Adı : mutsuzmutlu
İsim (İsteğe Bağlı ): Eda
Mesleginiz: işletme ama şimdilik ev hanimi
Yaşınız :38
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 oglum var 8 ve 3,5 yaslarinda
Yaşadığınız şehir: Bursa
Boyunuz :173
Kilonuz:97,5
Hedef kilonuz :75
Kilo alma hikayeniz :75 kiloyla hamile kaldim. Doğuma yakın 110 lari gördüm aslında dikkat etsem veriyorum ama ye sut olsun , gündüz kostur gece ye bu hallere geldim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Giydiğim şeylerin yakismasini istiyorum yıllar önce girmiştim gruba güzel kilolar da vermiştim sonra ikinci oğluma hamile kalınca hepsini yeniden aldim
Zencefil zerdeçal bal süt bir de ne vardı ki ben de gidip alsam malzemeleri.
Üzüm varsa üzüm yesene ben 2 gündür üzüm yiyorum yiyorum wcye gidiyorum koşarak
1er cay kasigi zencefil zerdecal tarcin 1tatli kasigi kadar bal 1 su b sut sicak olacak. Bak sicak sut icersen bagirsak.hareketin artar sut ne kadar soguk olursa okadar kabiz eder.
Bende çok çekiyorum bu ara kabızlık tan bugün bende meyve artırdım modemden guruldama sesleri geliyor ama sonuç yokYedim canım yok olmuyor..
Sabah aç karnına erik yedim, üzerine su içtim ki, normalde etkili ama bu sefer olmadı..
Hatta dayanamayınca öğlen de bir kaç erik yedim, üstüne üzüm de yedim, artık ne yaptığımı bilmez haldeydim.. Öğlen yemek de yiyemedim..
Bende çok çekiyorum bu ara kabızlık tan bugün bende meyve artırdım modemden guruldama sesleri geliyor ama sonuç yok
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | - | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - |
galaksimeraklisi | - | - | - | ❤ ❤ | ❤ ❤ | 200Ia ❤ | - |
Colorayzn | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - |
gogo2405 | 100DK+100Jj ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - |
isimsiz965 | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - |
aysglkskn | 150IA+50M ❤ | ❤ ❤ | 100DK ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - |
__Dalida__ | - | - | - | - | - | - | - |
aseeel | - | - | ❤ 100IA | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - |
emilian | - | 100IA ❤ | ❤ ❤ | - | ❤ ❤ | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - |
AKovser | - | ❤ muaf | ❤ muaf | - | - | ❤ ❤ | - |
Kovserimm gece yatmadan iç ama tmm miİşte ben de aynı durumdayım..
Çok rahatsız ediyor, hasta gibi hissediyorum kendimi..
Kovserimm gece yatmadan iç ama tmm mi
Cezami tamam bı daha olmaz şekersiz sütlü neskafe içtim simdiPazartesi günleri haftasonu kaçamak olmuş mu diye bakmak için tartılıyoruz hem de haftanın kalanı için fikir edinmiş oluyoruz :)
Börek olmamış hiç bugün ilk günün daha sonra olursa cezası var
Hoşbuldum teşekkürler inşallahHoşgeldin canım aramıza inşallah hep beraber zayiflariz
Sağolun canlar iyiyim ben de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?