- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
yok be ablam 8 kg fazlayken de biliyor beni tanıdığında da şişkoydum bu kadar olmasa da. böyle beğendi ama ailesi işte of ofSen şişko değilsin seni bedeni göre sevecekse de s... Gitsin sonunda agzimida bozdurdun
ağrısın ağrısın o ağrı güzel oluyor :) sen böyle devam et :)Sıktırtmammm
Yaptım da oturdum, dünden başladım ya sporun başlarındayım diye her tarafım çabuk ağrıyor..
Canım veriyorsun zaten yirmi üçüne kadar 84 falan olursun sporla 80 gibi durur zaten söz oluncaya kadarda bı art geçer 75 leri görürsün zaten sıkma canınıyok be ablam 8 kg fazlayken de biliyor beni tanıdığında da şişkoydum bu kadar olmasa da. böyle beğendi ama ailesi işte of of
ağrısın ağrısın o ağrı güzel oluyor :) sen böyle devam et :)
. Ya ben sen demeden aynı 2 gündür yedim yeni îshal oldum bende ama az yedim kalori fazla üzümün tane hesabı yedimSana bir şey diyim mi üzüm acaaayiiip wcye çıkarmada etkili aklında bulunsun. 2 gündür Üzüm yiyince epey hızlandı metabolizmam
. Ya ben sen demeden aynı 2 gündür yedim yeni îshal oldum bende ama az yedim kalori fazla üzümün tane hesabı yedimSana bir şey diyim mi üzüm acaaayiiip wcye çıkarmada etkili aklında bulunsun. 2 gündür Üzüm yiyince epey hızlandı metabolizmam
Tut bı ucundan kevserim
yok be ablam 8 kg fazlayken de biliyor beni tanıdığında da şişkoydum bu kadar olmasa da. böyle beğendi ama ailesi işte of of
ağrısın ağrısın o ağrı güzel oluyor :) sen böyle devam et :)
Canım o galiba Karatay yapıyor Karatay leptin saatlerine göre yapıyor ve günde iki öğün ve karbon bulunmuyor
ya 75 olsam ben 75de güzel duruyorum cidden güzel bir elbise de bulurum ama 75 çok ciddi bir rakam 1 ayda 11 kg zorCanım veriyorsun zaten yirmi üçüne kadar 84 falan olursun sporla 80 gibi durur zaten söz oluncaya kadarda bı art geçer 75 leri görürsün zaten sıkma canını
yok kuzum fazla değil ya ben bugün 1 kase yedim 70 kcal tuttu. Ya ben sen demeden aynı 2 gündür yedim yeni îshal oldum bende ama az yedim kalori fazla üzümün tane hesabı yedimyeni oldum 3 litre içtim su 750 ml daha içerim yatasıya
bilinmeyenkuzuyu ben de benimsedim bayağıB bilinmeyenkullanici bence sen bilinmeyenkuzu olarak nick degisimine gitmelisinsahilde suan yurumuyorum oturuyorum
Evet canım tatil deMydestinyy Senin hoca napıyor ? :) Tatilde mi hala Semuu ?
ciddi misin acıması çok iyi demek ki iş görüyor:)B bilinmeyenkullanici canım her bacak için 25er defa yine yaptım. Yani bugünkü 2. Egzersiz toplam 100 her bacak için 50. Ama maşallah öyle bi çalıştırdı ki acıdan tuvalete gittim
Bilinmeyen kuzu yap gitsinya 75 olsam ben 75de güzel duruyorum cidden güzel bir elbise de bulurum ama 75 çok ciddi bir rakam 1 ayda 11 kg zor
yok kuzum fazla değil ya ben bugün 1 kase yedim 70 kcal tuttu
bilinmeyenkuzuyu ben de benimsedim bayağı
otur bakalım 5 km seni bekliyor unutmaaa
nick değişiyor muBilinmeyen kuzu yap gitsin
Görüyor hissediyorum aralık ayında beri ölüyorum vücudumu, 20 ağustondan bu yana üst bacaklarımda 2 buçuk cm incelme olmuş şaka maka işe yarıyor. Aralıktan bu yana 66. 5 tan 60 buçukcm olduciddi misin acıması çok iyi demek ki iş görüyor:)
Var tabikisinick değişiyor muvar mı öyle bir imkan
bacakların iyiymiş maşallah benim 71 çıkıyorGörüyor hissediyorum aralık ayında beri ölüyorum vücudumu, 20 ağustondan bu yana üst bacaklarımda 2 buçuk cm incelme olmuş şaka maka işe yarıyor. Aralıktan bu yana 66. 5 tan 60 buçukcm oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?