Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sen şişko değilsin seni bedeni göre sevecekse de s... Gitsin sonunda agzimida bozdurdun
yok be ablam 8 kg fazlayken de biliyor beni tanıdığında da şişkoydum bu kadar olmasa da. böyle beğendi ama ailesi işte of of

Sıktırtmammm
Yaptım da oturdum, dünden başladım ya sporun başlarındayım diye her tarafım çabuk ağrıyor..
ağrısın ağrısın o ağrı güzel oluyor :) sen böyle devam et :)

yok be ablam 8 kg fazlayken de biliyor beni tanıdığında da şişkoydum bu kadar olmasa da. böyle beğendi ama ailesi işte of of

ağrısın ağrısın o ağrı güzel oluyor :) sen böyle devam et :)
Canım veriyorsun zaten yirmi üçüne kadar 84 falan olursun sporla 80 gibi durur zaten söz oluncaya kadarda bı art geçer 75 leri görürsün zaten sıkma canını

Sana bir şey diyim mi üzüm acaaayiiip wcye çıkarmada etkili aklında bulunsun. 2 gündür Üzüm yiyince epey hızlandı metabolizmam
. Ya ben sen demeden aynı 2 gündür yedim yeni îshal oldum bende ama az yedim kalori fazla üzümün tane hesabı yedim yeni oldum 3 litre içtim su 750 ml daha içerim yatasıya

Sana bir şey diyim mi üzüm acaaayiiip wcye çıkarmada etkili aklında bulunsun. 2 gündür Üzüm yiyince epey hızlandı metabolizmam
. Ya ben sen demeden aynı 2 gündür yedim yeni îshal oldum bende ama az yedim kalori fazla üzümün tane hesabı yedim yeni oldum 3 litre içtim su 750 ml daha içerim yatasıya

Canım veriyorsun zaten yirmi üçüne kadar 84 falan olursun sporla 80 gibi durur zaten söz oluncaya kadarda bı art geçer 75 leri görürsün zaten sıkma canını
ya 75 olsam ben 75de güzel duruyorum cidden güzel bir elbise de bulurum ama 75 çok ciddi bir rakam 1 ayda 11 kg zor

yok kuzum fazla değil ya ben bugün 1 kase yedim 70 kcal tuttu

B bilinmeyenkullanici bence sen bilinmeyenkuzu olarak nick degisimine gitmelisin sahilde suan yurumuyorum oturuyorum
bilinmeyenkuzuyu ben de benimsedim bayağı
otur bakalım 5 km seni bekliyor unutmaaa

Bilinmeyen kuzu yap gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…