- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Yak kalorileri de canım su menüyü günde 1000 kaloriye ayarla bacımValla bilmiyorum karışık işlertek bildiğim 195 yaktım 200 olsun diye biraz daha devam ettim
Bak bugün öyle oldu ya bu birkaç gündür ankara çok sıcak canım yemek istemiyor bugün fazla yedim iki saat kalkamadım çok ağır geldi banaYak kalorileri de canım su menüyü günde 1000 kaloriye ayarla bacım
Gunun hareketini kacirdim bulamiyorumBu arada gunun hareketi ilk hareket 50 tane yaptim simdi
Tabi ki sıcaktan hepimiz aynı durumdayız ama sen bunu gör vücut kitlenmesi kendini kıtlık sendromuna sokmasin bı makalede okumuştum kitlendigi zaman tam 6 ay kilo veremiyormussunBak bugün öyle oldu ya bu birkaç gündür ankara çok sıcak canım yemek istemiyor bugün fazla yedim iki saat kalkamadım çok ağır geldi bana
Canım sen Karatay mi yapiyorsunkızlar menüm
1. öğün
2 haş yum
1 yeşil biber
4 zeytin
az peynir
çay
2. öün
patlıcan tava 1 tabak
cacık
su 3 lt
spor 30 dk zumba
2 ogunu kacta yedin arkadasim bu yediklerin az gibi geldi ara ogun meyve falan hic yokkızlar menüm
1. öğün
2 haş yum
1 yeşil biber
4 zeytin
az peynir
çay
2. öün
patlıcan tava 1 tabak
cacık
su 3 lt
spor 30 dk zumba
Yok yok çoğaltmaya çalışıyorum ya et yesem güzel olacak ama o olmadığı için hep eksik kalıyorTabi ki sıcaktan hepimiz aynı durumdayız ama sen bunu gör vücut kitlenmesi kendini kıtlık sendromuna sokmasin bı makalede okumuştum kitlendigi zaman tam 6 ay kilo veremiyormussun
Gunun hareketini bilen yazabilir miiiiiiiiiiii
Gece 12ye kadar vakit varGunun hareketini bilen yazabilir miiiiiiiiiiii
Günün sporundan yap kovserimmmSıcaktan halim kalmadı.. Bön bön bakıyorum, yazdıklarınızı okuyorum, nerden gireyim konuşmaya bilemedim
Yoksa bu kuzu umugumuzu sikarGünün sporundan yap kovserimmm
Sen sahilde yürüyüşe çıkmadın mı beeeYoksa bu kuzu umugumuzu sikar
Günün sporundan yap kovserimmm
Yoksa bu kuzu umugumuzu sikar
Sen şişko değilsin seni bedeni göre sevecekse de s... Gitsin sonunda agzimida bozdurdunKızlar benimki 23 ünde geliyormuş sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim hala çok şişkoyum..
Sıcaktan halim kalmadı.. Bön bön bakıyorum, yazdıklarınızı okuyorum, nerden gireyim konuşmayan bilemedim
Canım o galiba Karatay yapıyor Karatay leptin saatlerine göre yapıyor ve günde iki öğün ve karbon bulunmuyor2 ogunu kacta yedin arkadasim bu yediklerin az gibi geldi ara ogun meyve falan hic yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?