Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yooo kapak olmadı yapman gerekeni yapmışsın sadece

Kuzum inan ben de öyleyim daha sabahtan öğlen olmadan 1.5 luk şişe bitiyor idareli içmeye çalıştığım halde. Ama fazlası zarar bizim için. Kızartma da bir daha olmasın

Sucuk... gerçekten gına geldi bugün sucuk görmekten ve patates görmekten. Çok mu vazgeçilmesi zor bu besinler anlamadım. Sana değil sözüm herkese. 1 ay öncesine kadar tek besinim patates kızartmasıydı kendimi bu illetten ben bile çektiysem neden sizler hala patates tüketiyorsunuz diyet aşamasında?
Yürüyüş de çok az

Kuzum inan ben de öyleyim daha sabahtan öğlen olmadan 1.5 luk şişe bitiyor idareli içmeye çalıştığım halde. Ama fazlası zarar bizim için. Kızartma da bir daha olmasın

Bugün öğlen olmadan 2 litre bitmişti..
İçmedim artık, yeşilçayımı içtim susuzluğum dindi..

Olmaz olmazz, zaten sabah artı çıkarsam moralim bozulacak, niye yaptım kendime bunu hiç bilmiyorum..

Şu egzersizi bir de küçük boyutta atabilir misin ?
Çıldırmak üzereyim site yüzündennn..

Kuzum su yüzünden fazla çıkma yarın tartıda ondan diyorum sonra motivasyonun düşüyor salatalık filan ye

Eklentiler

• 2017-08-13 23.09.11.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 21
Şu yazını değiştirsen be kızcağız kör olucaaam bunee

Kızlar şimdi inşallah zayıflayıp istediğimiz kilolara gelicez ama bu sitede çatlaklar için sarı ve kırmızı kantaron yağını okudum benim çatlaklarım şimdiden fena daha da verirsem kim bilir nolucak deneyen oldu mu hiç

Denemedim işe yararsa hazır var sürerim valla has zeytin yağlı

Yok yok çoğaltmaya çalışıyorum ya et yesem güzel olacak ama o olmadığı için hep eksik kalıyor

Eki Görüntüle 2033222
Tesekkur ederim kizimlla ugrasmaktn giremedim.su an ayagimda salliyorum
Gece 12ye kadar vakit var
son 20 dk ama kizim hala ayagimda

karatayda meyve yok canım kuru meyve var.saat 8 gibi yedim
Bilmiyodum canim kusuruma bakma

Heeeyyy masallaaaaaahhhh bacim helal sana
Yooo kapak olmadı yapman gerekeni yapmışsın sadece

tamamdir

Sen kör ol diye yapıyorum kiiii
allah iyiliginizi versin okudukca guldum

...Takim içi ilk 3...

1. sıra

300 skoru ile

Dahlia_ arkadaşımıza ait

2. sırada 230 skorla onu takip eden Mydestinyy yer alıyor

3.'lük

200 skor ile

@White1989'a gidiyor

Tüm arkadaşlarımızı

tebrik ediyoruz ve katılımları için teşekkür ediyoruz.

Başarılarınızın devamini dileriz

Bana sakız mı patlatıyorsun çok ayıp

Kızlar amma çok konusmussunuz kacirmisim :) şimdi görüyorum
Akşamüstü sofraya ayran yaparken benim küçük oğlum ben calkalayim dedi kavanozu o an verdim salak kafam bir düşürdü elinden bütün mutfak cam kırığı ve ayran, onun ayağı kanadı benim elim ayağım delirdim sinirden neyse bant yapistidik temizledim mutfağı yemek yedik parka çıktık büyük oglanda bisikletten dusmez mı bı de yüzünün üstüne gözlüğü kırıldı dişi kanadı biraz ağla zirla geldik anca uyudular oturdum ama ilk gün çok zor dayanmak ben şimdi neler yerdim bu saatte
Ama ölmek var dönmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…