- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Yorulllddddduummmmmm
Evvettt gelelim sporaaa
1- 100 dambıl kollar çalışsın
2- 230 tane günün harekete ilk olanı
3- yarım mekik alt bacaklar yukarı aşağı tarzında
4- suqatgril 200 kalori 35 dk
5- 20 tane makas hareketi
6- yere yatıp dizler karına hafif çekip daire çevirmek 10 tane ve toplamda 3 lt su veeee 5km yürüyüşşş B bilinmeyenkullanici 'ya kapağım olsun
Pisssssss :)Yooo kapak olmadı yapman gerekeni yapmışsın sadece
Kuzum inan ben de öyleyim daha sabahtan öğlen olmadan 1.5 luk şişe bitiyor idareli içmeye çalıştığım halde. Ama fazlası zarar bizim için. Kızartma da bir daha olmasınPatates konusunda diyecek birşeyim yok
Su için durduramıyorum kendimi, şu an bile su istiyorum, hele spor yaptım ya az önce boğazım kurudu.. İçsem de yarım bardak falan içerim artık..
Hava da çok sıcak, içince bir bardak da yetmiyor..
Sucuk... gerçekten gına geldi bugün sucuk görmekten ve patates görmekten. Çok mu vazgeçilmesi zor bu besinler anlamadım. Sana değil sözüm herkese. 1 ay öncesine kadar tek besinim patates kızartmasıydı kendimi bu illetten ben bile çektiysem neden sizler hala patates tüketiyorsunuz diyet aşamasında?Hayırlı geceler kızlar@colorayzn
B bilinmeyenkullanici
Sabah
2 dilim ekmekle sucuklu tost
Yeşilçay
Öğle
1 buçuk kase yoğurt
1 küçük tabak kıymalı patates yemeği
Ara
Yeşilçay
Aksam
Izgara tavuk kanat 3 tane
5 6 tane ızgara da biber
Su 2lt
Egzersiz 100 karin egzersiz
2000 adim
Kuzum inan ben de öyleyim daha sabahtan öğlen olmadan 1.5 luk şişe bitiyor idareli içmeye çalıştığım halde. Ama fazlası zarar bizim için. Kızartma da bir daha olmasın
Kuzum su yüzünden fazla çıkma yarın tartıda ondan diyorum sonra motivasyonun düşüyor salatalık filan yeBugün öğlen olmadan 2 litre bitmişti..
İçmedim artık, yeşilçayımı içtim susuzluğum dindi..
Olmaz olmazz, zaten sabah artı çıkarsam moralim bozulacak, niye yaptım kendime bunu hiç bilmiyorum..
Şu egzersizi bir de küçük boyutta atabilir misin ?
Çıldırmak üzereyim site yüzündennn..
Şu yazını değiştirsen be kızcağız kör olucaaam buneeEki Görüntüle 2033339
Kızlar hareket bu yarın akşam saat 12ye kadar en çok kim yapacak yarış başlasınnn!!!
Dipnot bu hareket ile kalf (arka baldır) kaslarınızı çalıştırırsınız yoğunluklu olarak ve bacak bölgenizdeki sarkmalar için birebir bir hareket başarılar.
isimsiz965 gogo2405 aysglkskn @White1989 Mydestinyy asya_01 Colorayzn Dahlia_ A aseeel
galaksimeraklisi @emilian
mutsuzmutlu
smykmy
Kuzum su yüzünden fazla çıkma yarın tartıda ondan diyorum sonra motivasyonun düşüyor salatalık filan ye
Sen kör ol diye yapıyorum kiiiiŞu yazını değiştirsen be kızcağız kör olucaaam bunee
Aaaammmmaaaan ne kaaaaa ayıpppSen kör ol diye yapıyorum kiiii
Denemedim işe yararsa hazır var sürerim valla has zeytin yağlıKızlar şimdi inşallah zayıflayıp istediğimiz kilolara gelicez ama bu sitede çatlaklar için sarı ve kırmızı kantaron yağını okudum benim çatlaklarım şimdiden fena daha da verirsem kim bilir nolucakdeneyen oldu mu hiç
Tesekkur ederim kizimlla ugrasmaktn giremedim.su an ayagimda salliyorumYok yok çoğaltmaya çalışıyorum ya et yesem güzel olacak ama o olmadığı için hep eksik kalıyor
Eki Görüntüle 2033222
son 20 dk ama kizim hala ayagimdaGece 12ye kadar vakit var
Bilmiyodum canim kusuruma bakmakaratayda meyve yok canım kuru meyve var.saat 8 gibi yedim
Heeeyyy masallaaaaaahhhh bacim helal sanaYorulllddddduummmmmm
Evvettt gelelim sporaaa
1- 100 dambıl kollar çalışsın
2- 230 tane günün harekete ilk olanı
3- yarım mekik alt bacaklar yukarı aşağı tarzında
4- suqatgril 200 kalori 35 dk
5- 20 tane makas hareketi
6- yere yatıp dizler karına hafif çekip daire çevirmek 10 tane ve toplamda 3 lt su veeee 5km yürüyüşşş B bilinmeyenkullanici 'ya kapağım olsun
Yooo kapak olmadı yapman gerekeni yapmışsın sadece
tamamdirEki Görüntüle 2033339
Kızlar hareket bu yarın akşam saat 12ye kadar en çok kim yapacak yarış başlasınnn!!!
Dipnot bu hareket ile kalf (arka baldır) kaslarınızı çalıştırırsınız yoğunluklu olarak ve bacak bölgenizdeki sarkmalar için birebir bir hareket başarılar.
isimsiz965 gogo2405 aysglkskn @White1989 Mydestinyy asya_01 Colorayzn Dahlia_ A aseeel
galaksimeraklisi @emilian
mutsuzmutlu
smykmy
Sen kör ol diye yapıyorum kiiii
Emin olsam alıp başlıcam en azından sonrakilerin olmasını engeller belkiDenemedim işe yararsa hazır var sürerim valla has zeytin yağlı
Bana sakız mı patlatıyorsun çok ayıp...Takim içi ilk 3...
1. sıra
300 skoru ile
Dahlia_ arkadaşımıza ait
2. sırada 230 skorla onu takip edenMydestinyy yer alıyor
3.'lük
200 skor ile
@White1989'a gidiyor
Tüm arkadaşlarımızı
tebrik ediyoruz ve katılımları için teşekkür ediyoruz.
Başarılarınızın devamini dileriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?