Kullandim bende memnundum uyudugum sureyi falanda gosteriyordu sessiz kolumda titreyip uyandiriyordu falan super oluyodu ama nasil.becerdim.bilmem.kaybettim.yani bi yerde mi cikarttim.naptim.bilmiyorumÇok faydasını görüyorum ben tavsiye ederim ben telefon yanımda taşımayı hiç sevmem telefonu evde bırakıp çıkıyorum mis gibi
Mekik vermede ne verirsen ver yada mekikte beni muaf say fitikta oynama yapiyorCanımsın ben de size faydali olsun diye istek egzersiz olursa onları da veririz
Faydalı değil de güvenilir yerden alınırsa diyette tüketilir azicikGaza geldi
Ya sucuk filan faydalı değil ben ondan şey ediyorum zararlı şeyler
Leslie 3 mil olabilir demiştim o da 5 km squat girl 3 km oluyor 2 km daha lazım ayrıca squat girl senin her gün yaptığın şey bu ceza başkaBu arada ceza olarak squatgirl i tutsak B bilinmeyenkullanici
Güzel menü canım aynen devam.insallah biraz daha sporUnutmadan yazıyım menümü de bugün çok iradeliydim önümde maraş usulü dondurmalar kolalar dönerler neler yediler :'(
Sabah 1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
Yarım kk peynir
Ara sade türk kahvesi 1 adet gün kurusu
Öğlen dışarda yedim ızgara tavuklu salata
Akşam en sevdiğim şeyy haşlanmış kabak baharatlıyorum üstüne lor peyniri hop fırına
Gün içinde bir bardak yaseminli yeşil çay
2 buçuk litre belki biraz daha fazla su
Günün egzersizi arka bacaklarım kopacak kadar 60 adet bir de mountainli bi şeyler vardı 50 adet de ondan
Baya yollarda yürüdük o egzersiz sayılır mı
Şimdi bi de azıcık müzik açıp oynıyım enerjim yerine gelsin
Ben de mekik yapamıyorum kuzum olmuyor bir sağlık sıkıntısından değil kaskatı kalıyorum anlamadım enteresanMekik vermede ne verirsen ver yada mekikte beni muaf say fitikta oynama yapiyor
Yok canım iki bacak yüz toplamda iki yüz ben o yüzden yüz dedim hani ikisini bir sayiyorsunuz diyeCanım günün sporunda dağ tırmanışını 50 50 iki bacak için 100 mü
Hah tamam hata olmasın diye sorayım dedim TeşekkürlerYok canım iki bacak yüz toplamda iki yüz ben o yüzden yüz dedim hani ikisini bir sayiyorsunuz diye
Süpersin etti 57Bu arada gunun hareketi ilk hareket 50 tane yaptim simdi
Çok ağrın varsa yapma hiç, daha kötü oluyor çünkü..
Bugün dinlen yarın yaparsın..
Hafifde olsa yapmaya çalış elinden geldiği kadar
Biraz yuruyus yaptim yavas tempoda sirf hareketsiz kalmayayim diyeAynen spor yap canım yapınca açılırsın insan 1 gün yapmasa soğuyor
saglikli yasam diyoruz anacim sizler neler diyonuz yaaa nıç nıç nıçHer türlü gider sigara ah ahhh
Dün ama söyledim ben sanaB bilinmeyenkullanici insafsizzz vicdansiiizzz be nankor kedii
Kiloya göre kalori yakimi değişiyorSporumu da yazayim
10000adim
Squat girl 200kal videosu ama benim.kalori sayacim 400kusur kal gosteriyor anlamadim
Gunun hareketi dag tırmanışı 7 :cok zor veriyosun bacim yapamiyorum
Yok zaten içmiyorum hasret duyuyorum sadeceBiraz yuruyus yaptim yavas tempoda sirf hareketsiz kalmayayim diye
saglikli yasam diyoruz anacim sizler neler diyonuz yaaa nıç nıç nıç
Ben 195 yaktım kadın kendisi 200 yaktı videodaKiloya göre kalori yakimi değişiyor
Kadin daha cok yaktigini soyluyorda her bunye ayni kaloriyi yakmaz kiBen 195 yaktım kadın kendisi 200 yaktı videoda
Yavaş yapmissindir canım mesela senle ben aynı tempoda yürüyelim sen benden daha fazla yakıyorsun kalori olarak ama kas ağırlığı senden fazla olanda senden çok yakiyormusBen 195 yaktım kadın kendisi 200 yaktı videoda
Kadin daha cok yaktigini soyluyorda her bunye ayni kaloriyi yakmaz ki
Valla bilmiyorum karışık işlerYavaş yapmissindir canım mesela senle ben aynı tempoda yürüyelim sen benden daha fazla yakıyorsun kalori olarak ama kas ağırlığı senden fazla olanda senden çok yakiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?