Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok faydasını görüyorum ben tavsiye ederim ben telefon yanımda taşımayı hiç sevmem telefonu evde bırakıp çıkıyorum mis gibi
Kullandim bende memnundum uyudugum sureyi falanda gosteriyordu sessiz kolumda titreyip uyandiriyordu falan super oluyodu ama nasil.becerdim.bilmem.kaybettim.yani bi yerde mi cikarttim.naptim.bilmiyorum
Mi band 2 varmis onu istedim.koşu bandimi.yaptiracakti onun yerine miband al dedim.okey dedi spor isini kosu bantsizda halledebilir im

Bu arada ceza olarak squatgirl i tutsak B bilinmeyenkullanici
Leslie 3 mil olabilir demiştim o da 5 km squat girl 3 km oluyor 2 km daha lazım ayrıca squat girl senin her gün yaptığın şey bu ceza başka bu arada mi band 2 çol güzel ben de ondan alacaktım son anda vazgeçtim

Güzel menü canım aynen devam.insallah biraz daha spor

Çok ağrın varsa yapma hiç, daha kötü oluyor çünkü..
Bugün dinlen yarın yaparsın..

Hafifde olsa yapmaya çalış elinden geldiği kadar

Aynen spor yap canım yapınca açılırsın insan 1 gün yapmasa soğuyor
Biraz yuruyus yaptim yavas tempoda sirf hareketsiz kalmayayim diye
Her türlü gider sigara ah ahhh
saglikli yasam diyoruz anacim sizler neler diyonuz yaaa nıç nıç nıç

Kadin daha cok yaktigini soyluyorda her bunye ayni kaloriyi yakmaz ki
Yavaş yapmissindir canım mesela senle ben aynı tempoda yürüyelim sen benden daha fazla yakıyorsun kalori olarak ama kas ağırlığı senden fazla olanda senden çok yakiyormus
Valla bilmiyorum karışık işler tek bildiğim 195 yaktım 200 olsun diye biraz daha devam ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…