Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allah yardımcınız olsun canım..

Allah yardımcınız olsun canım.. hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.
Iyi eğlenceler size :)

Cok sagolun kizlar.. kocam daha gelmedi eve yeni cikmis isten. Is arkadasinin esiyle oturup bekledik bu saate kadar o yanimda olmasa aldatiyo mu bu adam beni diyicem

Arkadaşlar siz şaşırtma yapıyosunuz ya o nasıl oluyor ben bilmiyorum 1 hafta oldu gruba geleli :)
Bak mesela her sabah kahvaltıda yumurta yiyorsun ne bileyim yeşil çay içiyorsun öğlen işte atıyorum yulaf yiyip Akşam da pilav yiyorsun mesela. Şaşırtma gününde sabah sebze yiyip geçiştiriyorsun öğlen ve akşam da sebze yemeği veya çorba yapıp yiyorsun normalde ara öğün tüketiyorsan o gün sadece sabah öğle akşam ya da sabah akşam yapıyorsun gibi gibi

Cok sagolun kizlar.. kocam daha gelmedi eve yeni cikmis isten. Is arkadasinin esiyle oturup bekledik bu saate kadar o yanimda olmasa aldatiyo mu bu adam beni diyicem
Evet saat şüphelenmek içib çok uygun neyse yalnız değilsin en azından

Tabi gelengiden oluncada öğnler atlıyo Allahtan onlara eşlik etmiyom yoksa oo
Yemeler içmeler konusunda yoksa hep artılarda olurdum
Dünkü menüm
Sabah
Ölçülü diğildi ama abartmadan az az tavada yumurta zeytn peynir ceşitleri salata domates bal tereyağ bir dilim beyaz ekmek açk cay sigara bòregi
Ara
Kahve sade soda limon dilimli

Akşam
Dünkü menüm
Sabah
Ölçülü diğildi ama abartmadan az az tavada yumurta zeytn peynir ceşitleri salata domates bal tereyağ bir dilim beyaz ekmek açk cay sigara bòregi
Ara
Kahve sade soda limon dilimli
Aksam
Patlcan oturtma 4kask 1 kase cacik
Gün icinde 2lt su aksam yarm saatten fazla yürüyş

Arkadaşlar herkese günaydın dün gece oğlum ateşlendi sabaha uyumadım şimdide ateşi çok yüksek bugün giremezsem kusura bakmayın ne olur
B bilinmeyenkullanici günün hareketi yapmaya çalışırım ama yapamazsam özür dilerim oğlumun ateşini dusuremezsem hastaneye götüreceğim eşimde yoktu gece şimdi de yok akşam gelecek

Geçmiş olsun canım

Kızlar hepinizden çok özür diliyorum. Ben Pazartesi-Salı günü hastanedeydim giremedim hiç foruma. Daha sonrada annemin en yakın arkadaşı vefat etti zor günler geçirdik. Girip bilgi vermem gerekiyordu ne deseniz haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…