bende dün afedersiniz kaşlarımı aldım bugün göz kapaklarım şişmiş hhahahahBen de şimdi kalktım yüzüm gözüm şişmiş artı çıkmam inşallah
Kalktim Kalktimuyan kızzz hala yatıyor bak
Bende sisim ellerim lokma gibiBen de şimdi kalktım yüzüm gözüm şişmiş artı çıkmam inşallah
Oyarak mi aldi kuaför kaslarini kizbende dün afedersiniz kaşlarımı aldım bugün göz kapaklarım şişmiş hhahahah
Sağol canım vücut savassin diye gece ilaç vermedim bekledim sabaha kadar yaz gribi oluyor galiba şimdi biraz daha iyi ama bakalım akşama kadar iki üç gün bana artık uyku haramSen deli misin ne hareketi çok geçmiş olsun bizi haberdar et oğlunun durumundan
ben aldım kız kaşlarımıOyarak mi aldi kuaför kaslarini kiz
Sağol kevserimÇok geçmiş olsun canım..
Allah rahmet eylesin..
Hakkınızda hayırlısı olsun canım..
Kızların da dediği gibi artık tıp nerdeyse herşeyi yapabilecek durumda..
İnşaAllah siz de bebek sahibi olursunuz
Olsun iyi olsun da o sonra uyursun kuzum benim biz bile yazın grip olunca çok ağır geçiriyoruz çocuk ne yapsın çok geçmiş olsunSağol canım vücut savassin diye gece ilaç vermedim bekledim sabaha kadar yaz gribi oluyor galiba şimdi biraz daha iyi ama bakalım akşama kadar iki üç gün bana artık uyku haram
Neden Afedersin Kaş aldım dedin ki ayıp mıben aldım kız kaşlarımı
senle savaş yapmamız lazım bende 88 lerde takıldım kaldı yaaaaaaaaaaCuma 87.3
Dün 86.9
Bugün 86.8
Fark 0.5
Bir günde 100 gr gitmiş olsun buna da şükür Eki Görüntüle 2033457
yok değil de işte ne bileyim bazı insanlar ayıp karşılar o nedenden öyle dedimNeden Afedersin Kaş aldım dedin ki ayıp mı
Heee aldirdim diye okumusum ben ozaman uyku seysii :)ben aldım kız kaşlarımı
Ooo rakibim bu artı ne ya hadi bakalım bugün pazartesi başlayalım yarisaKilo.bildiriyorum fakat wcye cikamadim ve sisligim var
78.8 kg
Kendimi yastik gibihiss ediyorumOoo rakibim bu artı ne ya hadi bakalım bugün pazartesi başlayalım yarisa
Bozuk mu dersindün tartıma dambıllarımı koydum bi 3,8 çıkardı bi 5,5 çıkardı 750 ml cam şişe koydum ölçmedi onu bir kg bulgur koydum ölçmedi yanına bir kg'luk mercimek koydum tam 2 kg verdi gelin çıkın işin işinden
Seni bu hafta çiğ çiğ yicem sen daha sucuk ye bakalımsenle savaş yapmamız lazım bende 88 lerde takıldım kaldı yaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?