Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu arada normal yolla 70 yıl beklesek hamile kalamayacağımı öğrendim. İçim çok garip.. Ağlayasım var
Basın sağolsun canım öncelikle bebek durumuna gelince tıp artık çok ilerledi illaki olacak sadece zamana ihtiyacin var normal yolla olmasa tüp bebekle olur aşılama yöntemiyle olur sıkma o güzel canını evet keşke haber verseydin ama verememissin buraya devam etmeyi düşünüyor musun canım

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin ateşten çok çektim ben , şimdi ateş olunca bol sarımsaklıbir çorba yaparım birde ıhlamur demlerken içine karanfil at ikiside mikrop öldürücü tavsiye ederim . Ateş vücudun mikroplarla savaştığını gösteriyor

sorun neymiş canım

Başınız sağolsun , Herşey Allah tan tıp çok ilerledi Allah gönlünüze göre versin

Psikolojik olarak zor bir dönem geçiriyorum. Zayıflamakta istiyorum ama tüp bebek tedavisinede başlamak istiyorum ne güzel zayıflamıştım bugün yine 75,9 çıktım. Takıma zararım olursa devam etmenin hiçbir anlamı yok.. Eşimde Morfoloji ve sperm hareketliliği 0 çıktı Normal yolla imkansız görünüyor.

moralini bozma canım eşine muhakkak tedavi uygulanır ve normal yolla deneme veririlir diye düşünüyorum sakıon üzme kendini bak bende tüp bebek için zayıflıyacağım dr bana en az 70 ol dedi düşün 18-20 kilo var vermem gereken yaşın daha genç benim gibi 35-36 olsaydın ne olurdu

Sen deli misin ne hareketi çok geçmiş olsun bizi haberdar et oğlunun durumundan

Çok geçmiş olsun canım..

Allah rahmet eylesin..

Bu arada normal yolla 70 yıl beklesek hamile kalamayacağımı öğrendim. İçim çok garip.. Ağlayasım var

Hakkınızda hayırlısı olsun canım..
Kızların da dediği gibi artık tıp nerdeyse herşeyi yapabilecek durumda..
İnşaAllah siz de bebek sahibi olursunuz

Kuzum geçmiş olsunn

Üzülme herseyin bir caresi vardir :)
Moral bozmak yok.ben hoc umudu yokken ne cok cocuk sshibi olan gordum bazısı pespese oldu hatta :)

Cuma 69.90
Bugün 71.0
Eeee abla yanlış anlama da sen yiyorsun her gün olmasa da 2 günde bir menünde diyet dışı bir şey oluyor

Akşam

Aksam
Patlcan oturtma 4kask 1 kase cacik
Gün icinde 2lt su aksam yarm saatten fazla yürüyş
Oturtma kızartma patlıcanla oluyor o yüzden keşke yemeseydin sigara böreği de olmamış hiç
Bende tartildim kızlar dün 95,7
Bu sabah 94,6 :)
Giden 1,1 inanılmaz demekki odemim çokmuş onlar gidiyor
Çok güzel tebrikler suyu atıyorsun vücudundaki
Günaydınnnn :)

Cuma - 60.5
Bugün - 59.5

Harikasın kovserimm

Canım tıp çok ilerledi elbet çocuğun olacak. Dedikleri gibi çoook var çocuğu olmayıp da daha sonrasında 2 3 tane birden çocuğu olanlar :) gençsin önünde uzun zaman var Allah eşinle sana sağlık sıhhat versin ki tedavi olabilin. Birsürü yöntem var artık elbet evladını kucağına alacaksın Allahın izniyle. Ama arkadaşların dediği gibi zayıflamadan çocuk sahibi olmanı da güçleştirirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…