- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
Basın sağolsun canım öncelikle bebek durumuna gelince tıp artık çok ilerledi illaki olacak sadece zamana ihtiyacin var normal yolla olmasa tüp bebekle olur aşılama yöntemiyle olur sıkma o güzel canını evet keşke haber verseydin ama verememissin buraya devam etmeyi düşünüyor musun canımBu arada normal yolla 70 yıl beklesek hamile kalamayacağımı öğrendim.İçim çok garip.. Ağlayasım var
sorun neymiş canımBu arada normal yolla 70 yıl beklesek hamile kalamayacağımı öğrendim.İçim çok garip.. Ağlayasım var
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin ateşten çok çektim ben , şimdi ateş olunca bol sarımsaklıbir çorba yaparım birde ıhlamur demlerken içine karanfil at ikiside mikrop öldürücü tavsiye ederim . Ateş vücudun mikroplarla savaştığını gösteriyorArkadaşlar herkese günaydın dün gece oğlum ateşlendi sabaha uyumadım şimdide ateşi çok yüksek bugün giremezsem kusura bakmayın ne olur
B bilinmeyenkullanici günün hareketi yapmaya çalışırım ama yapamazsam özür dilerim oğlumun ateşini dusuremezsem hastaneye götüreceğim eşimde yoktu gece şimdi de yok akşam gelecek
Başınız sağolsun , Herşey Allah tan tıp çok ilerledi Allah gönlünüze göre versinBu arada normal yolla 70 yıl beklesek hamile kalamayacağımı öğrendim.İçim çok garip.. Ağlayasım var
Basın sağolsun canım öncelikle bebek durumuna gelince tıp artık çok ilerledi illaki olacak sadece zamana ihtiyacin var normal yolla olmasa tüp bebekle olur aşılama yöntemiyle olur sıkma o güzel canını evet keşke haber verseydin ama verememissin buraya devam etmeyi düşünüyor musun canım
sorun neymiş canım
Başınız sağolsun , Herşey Allah tan tıp çok ilerledi Allah gönlünüze göre versin
moralini bozma canım eşine muhakkak tedavi uygulanır ve normal yolla deneme veririlir diye düşünüyorum sakıon üzme kendini bak bende tüp bebek için zayıflıyacağım dr bana en az 70 ol dedi düşün 18-20 kilo var vermem gereken yaşın daha genç benim gibi 35-36 olsaydın ne olurduPsikolojik olarak zor bir dönem geçiriyorum. Zayıflamakta istiyorum ama tüp bebek tedavisinede başlamak istiyorum ne güzel zayıflamıştım bugün yine 75,9 çıktım. Takıma zararım olursa devam etmenin hiçbir anlamı yok.. Eşimde Morfoloji ve sperm hareketliliği 0 çıktıNormal yolla imkansız görünüyor.
ooohh ohhhh ben tartılayım dedim 100gr artıdayımGünaydınnnn :)
Cuma - 60.5
Bugün - 59.5
Sen deli misin ne hareketi çok geçmiş olsun bizi haberdar et oğlunun durumundanArkadaşlar herkese günaydın dün gece oğlum ateşlendi sabaha uyumadım şimdide ateşi çok yüksek bugün giremezsem kusura bakmayın ne olur
B bilinmeyenkullanici günün hareketi yapmaya çalışırım ama yapamazsam özür dilerim oğlumun ateşini dusuremezsem hastaneye götüreceğim eşimde yoktu gece şimdi de yok akşam gelecek
Arkadaşlar herkese günaydın dün gece oğlum ateşlendi sabaha uyumadım şimdide ateşi çok yüksek bugün giremezsem kusura bakmayın ne olur
Kızlar hepinizden çok özür diliyorum. Ben Pazartesi-Salı günü hastanedeydim giremedim hiç foruma. Daha sonrada annemin en yakın arkadaşı vefat etti zor günler geçirdik. Girip bilgi vermem gerekiyordu ne deseniz haklısınız.
Bu arada normal yolla 70 yıl beklesek hamile kalamayacağımı öğrendim.İçim çok garip.. Ağlayasım var
ooohh ohhhh ben tartılayım dedim 100gr artıdayım
8-10 yıldır benimle yaşıyorlar zaten kuzumSenin ödemler hala mı seninle ?
Kuzum geçmiş olsunnArkadaşlar herkese günaydın dün gece oğlum ateşlendi sabaha uyumadım şimdide ateşi çok yüksek bugün giremezsem kusura bakmayın ne olur
Bu arada normal yolla 70 yıl beklesek hamile kalamayacağımı öğrendim.İçim çok garip.. Ağlayasım var
çok iyiyim fatimem çok şükür.sen nasılsın napıyorsun?Nasılsın Asyam ?
Eeee abla yanlış anlama da sen yiyorsun her gün olmasa da 2 günde bir menünde diyet dışı bir şey oluyorCuma 69.90
Bugün 71.0
Oturtma kızartma patlıcanla oluyor o yüzden keşke yemeseydin sigara böreği de olmamış hiçAkşam
Aksam
Patlcan oturtma 4kask 1 kase cacik
Gün icinde 2lt su aksam yarm saatten fazla yürüyş
Çok güzel tebrikler suyu atıyorsun vücudundakiBende tartildim kızlar dün 95,7
Bu sabah 94,6 :)
Giden 1,1 inanılmaz demekki odemim çokmuş onlar gidiyor
Harikasın kovserimmGünaydınnnn :)
Cuma - 60.5
Bugün - 59.5
Canım tıp çok ilerledi elbet çocuğun olacak. Dedikleri gibi çoook var çocuğu olmayıp da daha sonrasında 2 3 tane birden çocuğu olanlar :) gençsin önünde uzun zaman var Allah eşinle sana sağlık sıhhat versin ki tedavi olabilin. Birsürü yöntem var artık elbet evladını kucağına alacaksın Allahın izniyle. Ama arkadaşların dediği gibi zayıflamadan çocuk sahibi olmanı da güçleştirirsin canımPsikolojik olarak zor bir dönem geçiriyorum. Zayıflamakta istiyorum ama tüp bebek tedavisinede başlamak istiyorum ne güzel zayıflamıştım bugün yine 75,9 çıktım. Takıma zararım olursa devam etmenin hiçbir anlamı yok.. Eşimde Morfoloji ve sperm hareketliliği 0 çıktıNormal yolla imkansız görünüyor.
uyan kızzz hala yatıyor bakGünaydın
Ben de şimdi kalktım yüzüm gözüm şişmiş artı çıkmam inşallahuyan kızzz hala yatıyor bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?