- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
bilemedim ki pil mi alsam yeni acabaBozuk mu dersin
Seni bu hafta çiğ çiğ yicem sen daha sucuk ye bakalım
Geçmiş olsun çabuk iyileşir inşallahArkadaşlar herkese günaydın dün gece oğlum ateşlendi sabaha uyumadım şimdide ateşi çok yüksek bugün giremezsem kusura bakmayın ne olur
B bilinmeyenkullanici günün hareketi yapmaya çalışırım ama yapamazsam özür dilerim oğlumun ateşini dusuremezsem hastaneye götüreceğim eşimde yoktu gece şimdi de yok akşam gelecek
Tıp ilerledi illa ki bi çaresi vardır gönlünü ferah tut.Bu arada normal yolla 70 yıl beklesek hamile kalamayacağımı öğrendim.İçim çok garip.. Ağlayasım var
Harikasın bebeğimGünaydınnnn :)
Cuma - 60.5
Bugün - 59.5
Yanlış anlamam canım doğru diyosun bi süredir çok düzensiz hayatım inşallah bugünden itibaren bir düzen oturmayı başarırım.Eeee abla yanlış anlama da sen yiyorsun her gün olmasa da 2 günde bir menünde diyet dışı bir şey oluyor
Oturtma kızartma patlıcanla oluyor o yüzden keşke yemeseydin sigara böreği de olmamış hiç
Çok güzel tebrikler suyu atıyorsun vücudundaki
Harikasın kovserimm
Canım tıp çok ilerledi elbet çocuğun olacak. Dedikleri gibi çoook var çocuğu olmayıp da daha sonrasında 2 3 tane birden çocuğu olanlar :) gençsin önünde uzun zaman var Allah eşinle sana sağlık sıhhat versin ki tedavi olabilin. Birsürü yöntem var artık elbet evladını kucağına alacaksın Allahın izniyle. Ama arkadaşların dediği gibi zayıflamadan çocuk sahibi olmanı da güçleştirirsin canım
Canım ödem kötü yapıyor insanı dün gece hiç uyumadım cocugum hasta olunca bu vicdan yapıyorum ağlıyorum ben hasta ettim diye neden bilmemKendimi yastik gibihiss ediyorum
Canım o adamı sinir hastası yapıyor ben hala tartimin üstüne kilosu net olan bişey koymayinca doğru tartmiyor yani pil falan değilmiş böyle idare edeceğim bir süre sonra yenisini alacagimBozuk mu dersin
Cirkefim bu ne diyor sana etme eyleme ye bilinmeyen kuzuyu aklı başına gelsin kilon kilosuna boyu boyuna uygunhı hııııı hıııı
İnşallah ablacığım iyileşir biran önceGeçmiş olsun çabuk iyileşir inşallah
Tıp ilerledi illa ki bi çaresi vardır gönlünü ferah tut.
Harikasın bebeğim
Yanlış anlamam canım doğru diyosun bi süredir çok düzensiz hayatım inşallah bugünden itibaren bir düzen oturmayı başarırım.
8-10 yıldır benimle yaşıyorlar zaten kuzum
çok iyiyim fatimem çok şükür.sen nasılsın napıyorsun?
Günaydın
birgün işten kovulcam kk den maaş isticem
Oo herşeyden var :)ben bir tane sigara böreğine eyvah eyvah derken
Haftasonu hiç olmadı yaa
moralini bozma canım eşine muhakkak tedavi uygulanır ve normal yolla deneme veririlir diye düşünüyorum sakıon üzme kendini bak bende tüp bebek için zayıflıyacağım dr bana en az 70 ol dedi düşün 18-20 kilo var vermem gereken yaşın daha genç benim gibi 35-36 olsaydın ne olurdu
Çok geçmiş olsun canım..
Allah rahmet eylesin..
Hakkınızda hayırlısı olsun canım..
Kızların da dediği gibi artık tıp nerdeyse herşeyi yapabilecek durumda..
İnşaAllah siz de bebek sahibi olursunuz
Kuzum geçmiş olsunn
Üzülme herseyin bir caresi vardir :)
Moral bozmak yok.ben hoc umudu yokken ne cok cocuk sshibi olan gordum bazısı pespese oldu hatta :)
Eeee abla yanlış anlama da sen yiyorsun her gün olmasa da 2 günde bir menünde diyet dışı bir şey oluyor
Oturtma kızartma patlıcanla oluyor o yüzden keşke yemeseydin sigara böreği de olmamış hiç
Çok güzel tebrikler suyu atıyorsun vücudundaki
Harikasın kovserimm
Canım tıp çok ilerledi elbet çocuğun olacak. Dedikleri gibi çoook var çocuğu olmayıp da daha sonrasında 2 3 tane birden çocuğu olanlar :) gençsin önünde uzun zaman var Allah eşinle sana sağlık sıhhat versin ki tedavi olabilin. Birsürü yöntem var artık elbet evladını kucağına alacaksın Allahın izniyle. Ama arkadaşların dediği gibi zayıflamadan çocuk sahibi olmanı da güçleştirirsin canım
Geçmiş olsun çabuk iyileşir inşallah
Tıp ilerledi illa ki bi çaresi vardır gönlünü ferah tut.
Harikasın bebeğim
Yanlış anlamam canım doğru diyosun bi süredir çok düzensiz hayatım inşallah bugünden itibaren bir düzen oturmayı başarırım.
Cok gecmis olsun canim insallah cabucak iyilesir..Arkadaşlar herkese günaydın dün gece oğlum ateşlendi sabaha uyumadım şimdide ateşi çok yüksek bugün giremezsem kusura bakmayın ne olur
B bilinmeyenkullanici günün hareketi yapmaya çalışırım ama yapamazsam özür dilerim oğlumun ateşini dusuremezsem hastaneye götüreceğim eşimde yoktu gece şimdi de yok akşam gelecek
Oncelikle basiniz sagolsunBu arada normal yolla 70 yıl beklesek hamile kalamayacağımı öğrendim.İçim çok garip.. Ağlayasım var
Benimkinde de ayni sorun vardi dun pilini degistirdim ama hala sorun devam ediyor. Yeni tarti alicambilemedim ki pil mi alsam yeni acaba
Canım ödem kötü yapıyor insanı dün gece hiç uyumadım cocugum hasta olunca bu vicdan yapıyorum ağlıyorum ben hasta ettim diye neden bilmem
Ben bu yemek paylasmak isini sevdim aslinda ne yedin ictin net belli oluyor wn azindan kahvalti ve aksam yemegi icin bunu uygulayabilirizKahvaltım :) ve birde yeşil cay tabi
Seni de yedim onu da yicem hepinizi yicem görürsünüz tek tek. Bu hafta bitsin coloru alıcam rakip sonra da yeni kızlardan biriniCirkefim bu ne diyor sana etme eyleme ye bilinmeyen kuzuyu aklı başına gelsin kilon kilosuna boyu boyuna uygun
Telefon sapığı sen taktın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?