Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun çabuk iyileşir inşallah
Bu arada normal yolla 70 yıl beklesek hamile kalamayacağımı öğrendim. İçim çok garip.. Ağlayasım var
Tıp ilerledi illa ki bi çaresi vardır gönlünü ferah tut.
Günaydınnnn :)

Cuma - 60.5
Bugün - 59.5

Harikasın bebeğim
Yanlış anlamam canım doğru diyosun bi süredir çok düzensiz hayatım inşallah bugünden itibaren bir düzen oturmayı başarırım.

İnşallah ablacığım iyileşir biran önce

8-10 yıldır benimle yaşıyorlar zaten kuzum

Hap vermişlerdi faydası olmadı mı ?

çok iyiyim fatimem çok şükür.sen nasılsın napıyorsun?

Sevindim canım iyi olmana :)
Çok şükür ben de iyiyim..

Günaydın diyip uyuyor halaaaaaaaa

birgün işten kovulcam kk den maaş isticem

Seni Kazene yönlendirelim biz

Kuzum geçmiş olsunn

Üzülme herseyin bir caresi vardir :)
Moral bozmak yok.ben hoc umudu yokken ne cok cocuk sshibi olan gordum bazısı pespese oldu hatta :)

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR

Cok gecmis olsun canim insallah cabucak iyilesir..

Bu arada normal yolla 70 yıl beklesek hamile kalamayacağımı öğrendim. İçim çok garip.. Ağlayasım var
Oncelikle basiniz sagolsun
Bebek icinde uzulma tatlim arkadaslarda soylemis tip gercekten cok ilerledi. Bicok arkadasim tedavi sayesinde bebeklerini kucagina aldi sende hayirlisiyla bebegini kucagina alirain insallah..

bilemedim ki pil mi alsam yeni acaba
Benimkinde de ayni sorun vardi dun pilini degistirdim ama hala sorun devam ediyor. Yeni tarti alicam

Cirkefim bu ne diyor sana etme eyleme ye bilinmeyen kuzuyu aklı başına gelsin kilon kilosuna boyu boyuna uygun
Seni de yedim onu da yicem hepinizi yicem görürsünüz tek tek. Bu hafta bitsin coloru alıcam rakip sonra da yeni kızlardan birini

Benim tartı da sıkıntılı 12 kglık mama peketi koydum da doğru tartı 89.6 gösterdi bi ara

B bilinmeyenkullanici artik bilinmeyenkuzu olsan diyorum
Telefon sapığı sen taktın bana
Paylaşma işi bana da uygun geldi sana desem mi dediydim dün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…