Bende sevdim bu isi hemen ferman yayinlanaaaaaSeni de yedim onu da yicem hepinizi yicem görürsünüz tek tek. Bu hafta bitsin coloru alıcam rakip sonra da yeni kızlardan birini
Benim tartı da sıkıntılı 12 kglık mama peketi koydum da doğru tartı 89.6 gösterdi bi ara
Telefon sapığı sen taktın bana
Paylaşma işi bana da uygun geldi sana desem mi dediydim dün
Sen yayınla kaptaaaannnnnBende sevdim bu isi hemen ferman yayinlanaaaaa
Canım benim ben seni yuzdemle yedim unutmaSeni de yedim onu da yicem hepinizi yicem görürsünüz tek tek. Bu hafta bitsin coloru alıcam rakip sonra da yeni kızlardan birini
Benim tartı da sıkıntılı 12 kglık mama peketi koydum da doğru tartı 89.6 gösterdi bi ara
Arkadaşla r paylaşma işi güzelde ben yapamam iki çocukla zor iş bazen elimde yemek yiyorum ben nerede öyle resim cekeyimSeni de yedim onu da yicem hepinizi yicem görürsünüz tek tek. Bu hafta bitsin coloru alıcam rakip sonra da yeni kızlardan birini
Ooo benim de tartım sıkıntılı ben hiç caz etmedim ama swn bütün gün yok tartıdan şu bu dedin dedin kendini düşük gösterttinCanım benim ben seni yuzdemle yedim unutma
Ablam sen paylaşma o zaman zorunlu olmasın isteyen paylaşın ?Arkadaşla r paylaşma işi güzelde ben yapamam iki çocukla zor iş bazen elimde yemek yiyorum ben nerede öyle resim cekeyim
Valla canım tartı iki buçuk kilo yoğurdu üç buçuk kilo gösterince insan ne oluyor diyor hiç çamur atma yedim seni anlamam benOoo benim de tartım sıkıntılı ben hiç caz etmedim ama swn bütün gün yok tartıdan şu bu dedin dedin kendini düşük gösterttin
Senin icin bi cumle ekledim fermana canimmValla canım tartı iki buçuk kilo yoğurdu üç buçuk kilo gösterince insan ne oluyor diyor hiç çamur atma yedim seni anlamam ben
Sabah nasıl kahvaltı yaptığımı görsen abla ben çocuklara bakayım da sen otur aç karnıni doyur derdinAblam sen paylaşma o zaman zorunlu olmasın isteyen paylaşın ?Colorayzn
Teşekkürler kaptanın açım hala ben ama ogleyi bekliyorumSenin icin bi cumle ekledim fermana canimm
Inandım hadi inandım bakalımValla canım tartı iki buçuk kilo yoğurdu üç buçuk kilo gösterince insan ne oluyor diyor hiç çamur atma yedim seni anlamam ben
Prenses üşenmemiş tek tek etiket atmışHatunlar bundan sonra en azından kahvaltı ve akşam yemeklerimizi fotoğrafını paylaşalım burada olur muu :))
Zorunlu değil tabikiiiii :)
Mydestinyy Whiteblacklife B bilinmeyenkullanici aysglkskn @AKovser @emilian galaksimeraklisi mutsuzmutlu isimsiz965 gogo2405 A aseeel asya_01
Ben bu yemek paylasmak isini sevdim aslinda ne yedin ictin net belli oluyor wn azindan kahvalti ve aksam yemegi icin bunu uygulayabiliriz @AKovser B bilinmeyenkullanici . Ne dersiniz
Ben de tabak hazırlamıyorum sabahları direk salatalık biber öyle ağzıma atıyorum Isıra Isıra bahane ile tabak hazırlarım rezil olmayım diyeSabah nasıl kahvaltı yaptığımı görsen abla ben çocuklara bakayım da sen otur aç karnıni doyur derdin
Haha kendimi gördüm yazında :)Arkadaşla r paylaşma işi güzelde ben yapamam iki çocukla zor iş bazen elimde yemek yiyorum ben nerede öyle resim cekeyim
Hiçvir şet yeme bence ızgara bile yesen çok yağlı oluyor salatalar soslu filan ben de haftasonu çıktım çıkmadan 3de yedim akşam yemeği sadece çay içtimDışarıdayken ne yiyorsunuz kızlar bugün çikicaz biz oglumun gözlüğünü yaptircaz dalacaklar şimdi hamburgerci yene yapsam dışarıda
ızgara tarzı yiyebilirsin canımDışarıdayken ne yiyorsunuz kızlar bugün çikicaz biz oglumun gözlüğünü yaptircaz dalacaklar şimdi hamburgerci yene yapsam dışarıda
Piremses oldugum dogrudurInandım hadi inandım bakalım
Prenses üşenmemiş tek tek etiket atmış
Izgara tavuk yada kofte yiyebilirsin ya da ye cikDışarıdayken ne yiyorsunuz kızlar bugün çikicaz biz oglumun gözlüğünü yaptircaz dalacaklar şimdi hamburgerci yene yapsam dışarıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?