Geçmiş olsun çabuk iyileşir inşallah
Tıp ilerledi illa ki bi çaresi vardır gönlünü ferah tut.
Harikasın bebeğim
Yanlış anlamam canım doğru diyosun bi süredir çok düzensiz hayatım inşallah bugünden itibaren bir düzen oturmayı başarırım.
Ben bu yemek paylasmak isini sevdim aslinda ne yedin ictin net belli oluyor wn azindan kahvalti ve aksam yemegi icin bunu uygulayabilirizDahlia_ B bilinmeyenkullanici . Ne dersiniz
Ben yokken kac kg verdiniz bakem
Aah ahh sofradan kalkmadan yemek yedigimi bilmiyorum 4 yıldır ya tabak elimde ayakta yiyorum ya tezgahın üstüne koyup gidip gelip ağzıma atıyorum süslü tabak neydi kendine tabak hazırlamak nerdeeHaha kendimi gördüm yazında :)
Çocukların yanında atistiriyorum bende nerde ayrı süslü tabak :)
Bu belediye iyi çalışıyor bide çok uyumasaPiremses oldugum dogrudurusenmedimm görsünler diye
Izgara tavuk yada kofte yiyebilirsin ya da ye cik
Maşallah sana ne güzel vermişsin dokuzlu rakamlar insanı motive ediyor
Güzel fikir, isteyen paylaşsın..
Ben yapabilir miyim bilmiyorum, unuturum yani..
Sabah mesela uyandım hemen tartıya ardından da mutfağa daldım ölüyordum açlıktannn :)
1.3
helal olsun kuzum
Güzel fikir, isteyen paylaşsın..
Ben yapabilir miyim bilmiyorum, unuturum yani..
Sabah mesela uyandım hemen tartıya ardından da mutfağa daldım ölüyordum açlıktannn :)
1.3
Olabilir mümkün olduğu kadar paylaşalım.Hatunlar bundan sonra en azından kahvaltı ve akşam yemeklerimizi fotoğrafını paylaşalım burada olur muu :))
Zorunlu değil tabikiiiii :)
Mydestinyy Whiteblacklife B bilinmeyenkullanici @aysglkskn Dahlia_ @emilian galaksimeraklisi @mutsuzmutlu isimsiz965 gogo2405 @aseeel asya_01
Maşallah sana ne güzel vermişsin dokuzlu rakamlar insanı motive ediyor
helal olsun kuzum
uykummmmmm vaaaaaaaarrrrrrr
yemek yedim uyku çöktü beniBenim deee :)
Kızlar öğle menüm :)
tabaktaki yemek pek Belli olmuyor patlıcanli türlü yemeği oluyor kendisi içinde patates yok sadece fasulye ve patlıcan
Merhabaa ben de keten tohumlu kepekli galeta yedim parmağımın yarısı kadar şimdi kahve yapıcam yanunda da gün kurusumerhabalar kızlar?ben bir kahve yaptım içiyorum siz napıyorsunuz?
Afiyet olsun canım..
merhabalar kızlar?ben bir kahve yaptım içiyorum siz napıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?