- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
Ben bugün pek katılım sağlayamayacağım kusura bakmayın saatlerdir ağlamaktan şiştim fotoğraf çekemedim yediklerimi. Akşam çekerim akşam yemeğimi. Egzersizi yapmayı unutmayın o bölgeyi çok çalıştırıyor biraz yaptım da.
Ne oldu neyi kaçırdım ben neden ağlıyorsun bBen bugün pek katılım sağlayamayacağım kusura bakmayın saatlerdir ağlamaktan şiştim fotoğraf çekemedim yediklerimi. Akşam çekerim akşam yemeğimi. Egzersizi yapmayı unutmayın o bölgeyi çok çalıştırıyor biraz yaptım da.
KuzumBen bugün pek katılım sağlayamayacağım kusura bakmayın saatlerdir ağlamaktan şiştim fotoğraf çekemedim yediklerimi. Akşam çekerim akşam yemeğimi. Egzersizi yapmayı unutmayın o bölgeyi çok çalıştırıyor biraz yaptım da.
Bende kızımı uyumaya çalışıyorum da kendi sesini sevdi bağırıp bağırıp gülüyormerhaba canım bende oğlumu uyutuyorum :)
Bu arada normal yolla 70 yıl beklesek hamile kalamayacağımı öğrendim.İçim çok garip.. Ağlayasım var
Bende kızımı uyumaya çalışıyorum da kendi sesini sevdi bağırıp bağırıp gülüyor
Bende kızımı uyumaya çalışıyorum da kendi sesini sevdi bağırıp bağırıp gülüyor
Büyük hastalıktan uyudu küçük uykuda yemek yiyeceğim yine gitti öğle yemegibizimki uyudu şükür bende biraz buraya bakıyorum birazda ders çalışıyorum :)
tesekkur ederim :)Geçmiş olsun ciddi bişey umarım
Bende herkes gibi kıyafet zannettim
Hoşgeldiniz hanımlar.
Börek fanta falan pek olmamış.
Ne oldu sana kuzum aklım sende kaldiBen bugün pek katılım sağlayamayacağım kusura bakmayın saatlerdir ağlamaktan şiştim fotoğraf çekemedim yediklerimi. Akşam çekerim akşam yemeğimi. Egzersizi yapmayı unutmayın o bölgeyi çok çalıştırıyor biraz yaptım da.
Büyük hastalıktan uyudu küçük uykuda yemek yiyeceğim yine gitti öğle yemegi
Kizlar su an kendimi cok kutlu hissediyorum. is yerine bugun bi kase yogurt bi tane seftali getirdim icine dogradim simdi yiyiyorum calisanlara tavsiyem yogurt hem doyurucu hemde meyveyle bi harika
Uyuyor gece uyumadigeçmiş olsun canımateşlenmiş heralde ..simdi nasıl ?
Oturup durma diye bir ton iş vermesin deKızlar fabrika da hareketi yaparken patrona yakalandım hayırdır dedi ayağın mı ağrıyor dedi YÖK dedim bütün gün oturuyorum hareket yapıyorum dedim
keşke verseler yavrum valla zaman geçmiyorOturup durma diye bir ton iş vermesin de
Uyuyor gece uyumadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?