- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
Uyuyor gece uyumadi
Uyuyor gece uyumadi
Kızlar fabrika da hareketi yaparken patrona yakalandım hayırdır dedi ayağın mı ağrıyor dedi YÖK dedim bütün gün oturuyorum hareket yapıyorum dedim
İnşallah canimRabbim şifa versin canım
Canım hayırdır ne oldu?Ben bugün pek katılım sağlayamayacağım kusura bakmayın saatlerdir ağlamaktan şiştim fotoğraf çekemedim yediklerimi. Akşam çekerim akşam yemeğimi. Egzersizi yapmayı unutmayın o bölgeyi çok çalıştırıyor biraz yaptım da.
Geçmiş olsun canımİnşallah canim
Geçmiş olsun canım
400 tane yaptım amaaa
400 tane yaptım amaaa
Maşallah sana ben daha 60 tane yapabildim400 tane yaptım amaaa
Eeh yoruluyorum ondan hep alarm kuruyorum ama asla kalkamıyor umBu belediye iyi çalışıyor bide çok uyumasa
evet canımsüpersin :) yaptığın şey su ayağını kaldırıp indirme değil mi topuk kısmını
ohh miss afiyet olsunMerhabaa ben de keten tohumlu kepekli galeta yedim parmağımın yarısı kadar şimdi kahve yapıcam yanunda da gün kurusu
benimkide bir türlü uyumak bilmedi bugün sıpamerhaba canım bende oğlumu uyutuyorum :)
Ne uyuyor ne duruyor kucakta gezmek istiyor benim sıpabenimkide bir türlü uyumak bilmedi bugün sıpa
Bunlardan salata tercih ediyorum hamburgercide tavuklu salata oluyo ama sos dokmuyorumDışarıdayken ne yiyorsunuz kızlar bugün çikicaz biz oglumun gözlüğünü yaptircaz dalacaklar şimdi hamburgerci yene yapsam dışarıda
Hayrolsun inşallahBen bugün pek katılım sağlayamayacağım kusura bakmayın saatlerdir ağlamaktan şiştim fotoğraf çekemedim yediklerimi. Akşam çekerim akşam yemeğimi. Egzersizi yapmayı unutmayın o bölgeyi çok çalıştırıyor biraz yaptım da.
içine yulaf da ekle daha güzel oluyor bir de tarçınKizlar su an kendimi cok kutlu hissediyorum. is yerine bugun bi kase yogurt bi tane seftali getirdim icine dogradim simdi yiyiyorum calisanlara tavsiyem yogurt hem doyurucu hemde meyveyle bi harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?