Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayyy nasıl özeniyorum şimdi size varyaa ... ne güzel kilo almamıssınız üstüne üstük bide - desiniz ...
yasom süpersin menünde cok güzel afiyet olsun..

özgecim bu sanaydi,yalnis alintilamisim

demek sende öyle biliyodun canim,eger baska bisey yoksa ve devam etmesse gitme bencede ama eger irem hic bisey yiyyip icmiyorsa o ilactn icirmekte fayda var tabi,benim oglum hastada olsa suyu birakmaz hic o yüzden problem olmuyor

Son düzenleme:
ayyy nasıl özeniyorum şimdi size varyaa ... ne güzel kilo almamıssınız üstüne üstük bide - desiniz ...
yasom süpersin menünde cok güzel afiyet olsun..

saol canim,üzülme ya senin azmini bilyioruz hepimiz yeniden basaricaksin hem bu sefer bayrama cok var ozamana kadar ulasiririz hedefimize,

hem benim iicn bayram yoktuki burda o yüzden normal zamandan pek bi fark yoktu

saol canim,üzülme ya senin azmini bilyioruz hepimiz yeniden basaricaksin hem bu sefer bayrama cok var ozamana kadar ulasiririz hedefimize,

hem benim iicn bayram yoktuki burda o yüzden normal zamandan pek bi fark yoktu

inş canımm..
keske sadece busene için bizim burdada olmasaydı
bakalım umarım toparlarım...

özgecim 85 kiloydum bugün patates diyetine başladım 5 gündde 5 kilo diyeti doktorda bir süre yap iyi gelecektir ağrılarında geçer dedi normalde doktorlar önermez ama geçen okumuştum doktor yasaklayınca dedim böyle bir diyet var dedi yumurta sarısını yememeye dikkat et biraz un tuz şeker yağdan uzak dur dedi perhiz olarak oldu artık diyetim neyse booool su ve sporla kalıcı zayıflama olacak inşaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllllah

inş ii gelir tatlım ben o diyeti ara sıra yapıyorum beni cok fazla yıpratıyo.. bence o günün menüsüne yoğurtta ekle derim cünkü cok zor bi diyet..

Menün güzel cnm bravo.

Zevcan bence sen yemeyeceğim dedikçe daha çok yiyorsun. Diyet fikrini at kafandan. Sağlık beslen sadece.
Kendini kastıkça daha kötü oluyor.

Çok şükür benim ki de öyle. susuz duramaz.

Tamam canım. İşallah bu hafta vermiş olursun.
önerin için teşekürler meyve öyle yapayım bari hem yağ yakıyor yoğurt iyi olur

herkese merhaba! meyvenull bayramdan önce takıma birini davet ettim demiş, işte o benim :)
bayram dönüşü işlerin yoğunluğundan anca vakit bulabildim.
bugün diyete başladım ben. beni de aranıza alırsanız bundan sonra sizlerle devam etmek isterim...

Menün güzel cnm bravo.

Zevcan bence sen yemeyeceğim dedikçe daha çok yiyorsun. Diyet fikrini at kafandan. Sağlık beslen sadece.
Kendini kastıkça daha kötü oluyor.

.

özgecim benim beynim bozuk ben bunda karar kıldım bu aksam depresyon ilaclarıma tekrar baslıyorum yoksa yasayamıcam bi yerlerimi kırmak istiyorum yaa sorun sadece yeme bozukluğunda değil anlıcan..
daha burdan anlatamadığım cok sorunum var ve ben artık kaldıramıyorum bunları...
bu yüzdende zayıflayamıyorum... bi çözüm bulmam gerek...

Kurabiye hoşgeldin aramıza. Kurallarımızı önceki sayfada bulabilirsin.

Zevcan profesyonel yardım alsan canım işe yarar diye düşünüyorum.
Dönecek kimse yok. Sadece Peri dönecek.

hoşbulduk :)
kurallarınızı okudum, ben de menümü paylaşayım dedim.
diyetisyenin verdiği listeyle diyet yapıyorum ben.

Sabah: İşe geç kaldığım için yiyemedim
Ara: 1 sade kahve
Öğlen: Ton balıklı salata, 1 dilim kepek ekmeği
Ara: Diyet sütlü kahve, 1 küçük kurabiye (aslında grisini yemem gerekiyordu ama kalmamış, yarın alıcam)
Akşam: Semizotu ve azıcık makarna yiycem

Yarın sabah da tartılıp kilomu yazarım. Tabii bir de akşam yediklerimi :) İlk günler çok önemli kaçamak açısından, sonrası zaten geliyor

uuwww ne kadar da ilerlemiş sayfa :)
bgnkü yediklerimi yazaym hemen
sabah : ılık su 1 açma meyve suyu
öğlen-akşam : geç yedim akşam yemeği yerine de sayıyorum ezogelin çorba salata

PERİcim aman dikkat canım. ben de bayramda 1 kiloya yakın almışım o kadar da yürüyüş harekete rağmen. tabi tatlılar saolsun..
aramıza yeni katılan arkadaşlarr, hoşgeldinizz keyifli kilo vermelerr:)
ZEVCAN cım unutma canım herkesin çok farklı sorunları olabiliyo. önemli olan hayata karşı dimdik durabilmek, dirençli olmak. ben neler atlattımmm bi ben bilirim.. ama Allah a şükür güçlüyüm, bunu kendim başarıyorum. sen de öyle yap canım ilaçlar geçici derman olur. başka sorunlar çıkarır. herşey insanın kafasında bitiyor..

bugünlük menüm:
sabah: kk beyaz peynir, 5 zeytin, 2 dilim ekmek, 1 domates limonlu
ara: 1mandalina,1 elma(ikisi de küçük)
öğlen: nohut yemeği, bol salata, 1/2 lt ayran
ara: 4 form bisküvi(mukavva olanlardan),bir elma
akşam: öğlenin aynısı
2 fincan yeşil çay(tarçın ve karanfilli)
toplamda 2lt su...

nasılım

uuwww ne kadar da ilerlemiş sayfa :)
bgnkü yediklerimi yazaym hemen
sabah : ılık su 1 açma meyve suyu
öğlen-akşam : geç yedim akşam yemeği yerine de sayıyorum ezogelin çorba salata

senin benden az kilon var verilecek ama öğün atlamak o öğünde yakacağın kaloriyi yakmayıp depolamak anlamına geliyo...

yanında küçük diyet yoğurt, meyve vs taşırsan dışarda da sağlıklı beslenebilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…