ayyy nasıl özeniyorum şimdi size varyaa ... ne güzel kilo almamıssınız üstüne üstük bide - desiniz ...lethem tesekür ederim canim,
kizlar bende kilo almayanlardanim eksideyim suan,bugünkü menüm
sabah 2 dilim ekmek
kk beyaz peynir
2 yesil zeytin
salatalik domates
sekersiz cay
ara
2 mandalina
ögle
kereviz corbasi salata
ara 2 mandalina 10 baddem 10 fistik
aksam haslanmis yogurtlu brokoli
ayyy nasıl özeniyorum şimdi size varyaa ... ne güzel kilo almamıssınız üstüne üstük bide - desiniz ...
yasom süpersin menünde cok güzel afiyet olsun..
saol canim,üzülme ya senin azmini bilyioruz hepimiz yeniden basaricaksin hem bu sefer bayrama cok var ozamana kadar ulasiririz hedefimize,
hem benim iicn bayram yoktuki burda o yüzden normal zamandan pek bi fark yoktu
özgecim 85 kiloydum bugün patates diyetine başladım 5 gündde 5 kilo diyeti doktorda bir süre yap iyi gelecektir ağrılarında geçer dedi normalde doktorlar önermez ama geçen okumuştum doktor yasaklayınca dedim böyle bir diyet var dedi yumurta sarısını yememeye dikkat et biraz un tuz şeker yağdan uzak dur dedi perhiz olarak oldu artık diyetim neyse booool su ve sporla kalıcı zayıflama olacak inşaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllllah
kız sen takıma girmiyonmu bakimm ... o kadar kilo aldıktan sonra hala almaya devam edicekmisin...
PERİcim sen de devam demi?
şu kpss yi atlatayım da inşallah geleceğim canım
canım dikkat ediyorum ama çok değil bayramda aynı zevcan gibi sinirimden yemeye verdim kendimi
lethem tesekür ederim canim,
kizlar bende kilo almayanlardanim eksideyim suan,bugünkü menüm
sabah 2 dilim ekmek
kk beyaz peynir
2 yesil zeytin
salatalik domates
sekersiz cay
ara
2 mandalina
ögle
kereviz corbasi salata 2 dilim ekmek
ara
2 mandalina 10 baddem 10 fistik
aksam haslanmis yogurtlu brokoli 1 dilim ekmek
beni hiç ama hiç sorma özgecim ben gece uykumdan uyandım tatlı yedin su içtim uyudun yarı uykulu halde bile yedim azım hiç boş kalmadı diyorum size ben yemeye basladığım zamn insanlık dısı yiyorum benim psikolojik sorunum var kesin yoksa bi insan bu derece yiyemez...
özgecim bu sanaydi,yalnis alintilamisim
demek sende öyle biliyodun canim,eger baska bisey yoksa ve devam etmesse gitme bencede ama eger irem hic bisey yiyyip icmiyorsa o ilactn icirmekte fayda var tabi,benim oglum hastada olsa suyu birakmaz hic o yüzden problem olmuyor
özgecim 85 kiloydum bugün patates diyetine başladım 5 gündde 5 kilo diyeti doktorda bir süre yap iyi gelecektir ağrılarında geçer dedi normalde doktorlar önermez ama geçen okumuştum doktor yasaklayınca dedim böyle bir diyet var dedi yumurta sarısını yememeye dikkat et biraz un tuz şeker yağdan uzak dur dedi perhiz olarak oldu artık diyetim neyse booool su ve sporla kalıcı zayıflama olacak inşaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllllah
önerin için teşekürler meyve öyle yapayım bari hem yağ yakıyor yoğurt iyi olur
Menün güzel cnm bravo.
Zevcan bence sen yemeyeceğim dedikçe daha çok yiyorsun. Diyet fikrini at kafandan. Sağlık beslen sadece.
Kendini kastıkça daha kötü oluyor.
.
uuwww ne kadar da ilerlemiş sayfa :)
bgnkü yediklerimi yazaym hemen
sabah : ılık su 1 açma meyve suyu
öğlen-akşam : geç yedim akşam yemeği yerine de sayıyorum ezogelin çorba salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?