Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar bende bu günkü menümü yazayım..
sabah 1 b.süt az fındık 1 avuc dolusu beyaz leblebi..
öğlen menemen süt zeytin közlenmiş biber
aksam az kavurma süt közlenmiş biber..

cnm senn menü de güzelmiş afiyet olsun sana da

ben de 1 mile indirmiştim onu yaparım 5 mile indirene kadar..
şu montiyi araştırcam bende şimdi öğle yemeğine geçiyorum. gelince bi bakayım montiye de yapabilirsem ben de yapcam siz memnunsunuz baya:)

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar
gelelim bugüne sabah 40 dkka bisiklet sürdüm
kahvaltı:1 yumurta beyaz peynir
öğle: 1 kase çorba
akşam: lahana sarması yaptım 3 tane ondan ve yoğurt
bu arada 2,5 lt suyau içerim 1,5 bitti şimdiden

Canım menün güzel de şu krakeri yemesen artık.
Vereceğiz bu sefer. Hepimiz teker teker mezun olacağız.

kızlar bende bu günkü menümü yazayım..
sabah 1 b.süt az fındık 1 avuc dolusu beyaz leblebi..
öğlen menemen süt zeytin közlenmiş biber
aksam az kavurma süt közlenmiş biber..

Canım menün güzel afiyet olsun. Meyve de ekle derim.

Kesin yaparsın ve yaparsan süper sonuç alırsın.

Afiyet olsun cnm sende meyve ekle menüne.

Bende yazayım bugün ki menümü.
Sabah
3 çeri domates, kk beyaz peynir, 3 zeytin, 1 dilim buğday ekmek

Öğlen
Ispanak, yoğurt, salata

Ara
2 mandalina

Akşam
Taze fasulye, yoğurt, kırmızı lahana

selam bayanlarrrrrrr
özledim valla hepinizi, şu laptopun başında oturmayı,sizle hoşbeş etmeyi.....
pamukcuk başınız saolsun canım..
zevcan bu anne baba muhabbetlerine çok takılma. onlar senin erkek arkadaşınla mutlu olduğunu görünce rahatlıcaklar ve engel olmaya çalışmaktan vazgeçiceklerdir. rahat ol sen. tecrübeyle sabittir tatlım..

menüüüm.
sabah 2 kaşık yulaf kepeği. süt ceviz kuru üzüm
ara : bi kase yoğurt
öğle: ton balıklı salata,bi kepçe domates çorbası
ara: evde meyve yok ama bi kase yoğurt sanki
akşam: pırasa
ara : yeşil çay

bu arada bayramda 1 koca kilo almışım.cumaya kadar yarısından kurtulsamda listede sadewce 500 gr artıda oliiim diye uğraşıcam inşallah. diyetime tam gaz başladım ama hırpalamaya başlıyo sanki. bayramda coştumda azcuk:)

selam kızlar nasılsınız?umarım bayramınız güzel geçmiştir keyfiniz yerindedir ben bayramımdan bahsedip kötülük rüzgarları estirmeyeceğim düzenim yoktu yedimde şimdi tartıya çıkmaya korkuyorum

canım başın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah..

canım hakkaten korktugun gibi olmuş ama olsun ilk adımı attın en azından umarım bu fikre alışırlar ve ikna olurlar..ve inşallah duaların kabul olur

Zevcancım bayramda İstanbuldaydım canım. KArdeşimin sözü vardı. Az sonra resimleri yükleyeceğim. Normal akraba ziyaretleri yaptık sadece.

Allah tamamına erdirsin tatlım çok mutlu olurlar inşallah

geldim canım benim ohh dahada sıkı asılmaya başlamıssın sevindim senin adına..inşallah en kısa sürede o badilerinede girersin

afiyet olsun canım ...

cabucak indir bence sen leslie yi montiyede basladınmı gitsin kilolar...

afiyet olsun sekercim..
süper baslangıclr yapmısız kızlarr...

ooff hemsomyaa ben cok korkuyorum üzülmekten..
menün gayet güzel canım...
sen 1 kiloyla kalmıssın ben koskocaman 3 kilo aldım...

kurallar çok hoşmuş beğendim ve kabul ediyorum tabiyki bide bu hafta listede olacakmıyım bayram öncesinden beri sizlerleyim
biraz önce sağlık ocağına gittim sırf merakımdan kontrakte safra kesesi aşırı kasılıp böbrek ağrısı gibi sol yan tarafa vuran bir ağrı yapıyor yağlı tuzlu unlu şekerli yeme biraz geçer dedi

Bu arada sağlık ocağında boy kilo bel kalça ölçümü yapılmaya başlandı
bel çevrem geçen ay 88miş şimdi ölçüldü 84 çıktı popomda 118den 110a düşmüş belli ama kotum düşüyor üstümden 38 yazıyor bedeninde 48emi ne denk geliyor aslında çıksam bir ara bakcam bir beden küçüğüne

Son düzenleme:

kız sen takıma girmiyonmu bakimm ... o kadar kilo aldıktan sonra hala almaya devam edicekmisin...

kızlar herkesin menü çok güzel inş böle gider cuma da iyi sonuçlar alacaz:)

ÖZGEcim ben 6da kahvaltı yapıyorum, öğlen 1 buçuğa kadar falan yemek yeme imkanım yok. bi yerde 1 paket çubuk kraker ara öğün olarak geçiyodu yani ben de ondan yiyorum o da yarım paket bile deil. başka ne tavsiye edersiniz canım? onları da denerim

Anam tam sopalıksınız hepiniz ha.
Herkes kilo mu aldı bayramda.

Bu arada kızlar. Forum eski haline dönünce acaba bu mesajlarımız silinecek mi.

canım bu hafta listedesin muhtemelen cünkü seni 3 haftadır tanıyoruz..ama özgenindir son karar o ne derse bu konuda o olur..
bu arada gecen benimde öyle bi ağrım olmustu bayram oncesindekii cuma dr banada ultrason cektir safrada sorun olabilir demişti ben yumurta yemeği kestim bi daha olmadı..inş seninde gecer...

cok sevindim tatlım.. inş dahada inceliceksin...

Saol canım benim Amin. Hoşgeldin.

afiyet olsun sekercim..
süper baslangıclr yapmısız kızlarr...
sen 1 kiloyla kalmıssın ben koskocaman 3 kilo aldım...

Neyyy 3 kilo mu Zevcan ne yaptın canımcım sen ya.

Evet canım bu hafta listede olacaksın. Geçen hafta Cuma kilon kaçtı biliyor musun.

Meyve alsan yanına evden cnm olmaz mı.

tatlım diyet küçük boy yoğurtlar var. ben onlardan götürüyorum yanıma. yada sabahtan soy meyveni at çantana. yada bi bardak hazır çorba içsen krakerden çok daha ii i seçim. ve sıkılmazsında değişiklik olur

lethem tesekür ederim canim,

kizlar bende kilo almayanlardanim eksideyim suan,bugünkü menüm

sabah 2 dilim ekmek
kk beyaz peynir
2 yesil zeytin
salatalik domates
sekersiz cay

ara
2 mandalina

ögle
kereviz corbasi salata 2 dilim ekmek
ara
2 mandalina 10 baddem 10 fistik

aksam haslanmis yogurtlu brokoli 1 dilim ekmek

Son düzenleme:
beni hiç ama hiç sorma özgecim ben gece uykumdan uyandım tatlı yedin su içtim uyudun yarı uykulu halde bile yedim azım hiç boş kalmadı diyorum size ben yemeye basladığım zamn insanlık dısı yiyorum benim psikolojik sorunum var kesin yoksa bi insan bu derece yiyemez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…