kızlar bende bu günkü menümü yazayım..
sabah 1 b.süt az fındık 1 avuc dolusu beyaz leblebi..
öğlen menemen süt zeytin közlenmiş biber
aksam az kavurma süt közlenmiş biber..
selamlar kızlarr
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler..
GONCA cım başın saolsun cnm..
ZEVCANcım ben de kilo almışım bayramda.. bugün yine başladım, ama bana spor şart. leslie yapmayı planlıyorum bu hafta. erkek ark ımla resim çekildik görseniz ben kocaman kalmışım yanında o da çok zayıf yaa
ÖZGEcim kurallar tamamdır.
HASRETİM geçmiş olsun cnm..
PERİ hala yok mu kızlar?
bugünkü menüm: 22.11.10
sabah kepek ekmeğine tost
ara çubuk kraker
öğlen salata, içine bikaç köfte atacam..
ara 1 armut
akşam ya çorba ya da köfte salatasına devam..
sonra da yeşilçay
sabahın kör karanlığında uyanıp tostla uğraştım ama artık kimse bana poğça falan yediremez. yılbaşında erkek arkadaşım geldiğinde şu göbekten biraz da olsa kurtulmuş olmam lazım...
hadi verelim şu kiloları kızlar yaa. gitsin artık sıkıldımm taşan yağlardaann. giyemediğim ama yepyeni duran dar body lerimi giymek istiyorum benn
kızlar bende bu günkü menümü yazayım..
sabah 1 b.süt az fındık 1 avuc dolusu beyaz leblebi..
öğlen menemen süt zeytin közlenmiş biber
aksam az kavurma süt közlenmiş biber..
cnm senn menü de güzelmiş afiyet olsun sana da
ben de 1 mile indirmiştim onu yaparım 5 mile indirene kadar..
şu montiyi araştırcam bende şimdi öğle yemeğine geçiyorum. gelince bi bakayım montiye de yapabilirsem ben de yapcam siz memnunsunuz baya:)
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar
gelelim bugüne sabah 40 dkka bisiklet sürdüm
kahvaltı:1 yumurta beyaz peynir
öğle: 1 kase çorba
akşam: lahana sarması yaptım 3 tane ondan ve yoğurt
bu arada 2,5 lt suyau içerim 1,5 bitti şimdiden
günaydın kızlar bayramda acı bi olay yaşadım amcam hastaydı bayramın birinci günü vefat etti onun için muğlada geçirdik kötüyüm yani hiç dikkat edemedim bugün tartıldım 76kg geldi kilo almışım tabi napalım Allah sağlık sıhhat versin bugüntekrar başladım dikkat edicem ve sağlıklı zayıflıycam
özgem anneme dedim evlenmek istediğimi ..
olmaz dedi babam asla kabul etmez yanında istiyor dedi ama yinede söylerim falan yaptı .. zaten bayramda bunun stresiyle yedim durdum..umarım monti cabuk etki eder..umarım babam kabul eder..
dün gece yoldaydım bu sabah direk işe geldim yol boyunca dua ettim babam kabul etsin die..
olaylar inş ii yönde ilerler..
Zevcancım bayramda İstanbuldaydım canım. KArdeşimin sözü vardı. Az sonra resimleri yükleyeceğim. Normal akraba ziyaretleri yaptık sadece.
PERİ hala yok mu kızlar?
bugünkü menüm: 22.11.10
sabah kepek ekmeğine tost
ara çubuk kraker
öğlen salata, içine bikaç köfte atacam..
ara 1 armut
akşam ya çorba ya da köfte salatasına devam..
sonra da yeşilçay
sabahın kör karanlığında uyanıp tostla uğraştım ama artık kimse bana poğça falan yediremez. yılbaşında erkek arkadaşım geldiğinde şu göbekten biraz da olsa kurtulmuş olmam lazım...
hadi verelim şu kiloları kızlar yaa. gitsin artık sıkıldımm taşan yağlardaann. giyemediğim ama yepyeni duran dar body lerimi giymek istiyorum benn
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar
gelelim bugüne sabah 40 dkka bisiklet sürdüm
kahvaltı:1 yumurta beyaz peynir
öğle: 1 kase çorba
akşam: lahana sarması yaptım 3 tane ondan ve yoğurt
bu arada 2,5 lt suyau içerim 1,5 bitti şimdiden
cnm senn menü de güzelmiş afiyet olsun sana da
ben de 1 mile indirmiştim onu yaparım 5 mile indirene kadar..
şu montiyi araştırcam bende şimdi öğle yemeğine geçiyorum. gelince bi bakayım montiye de yapabilirsem ben de yapcam siz memnunsunuz baya:)
Canım menün güzel de şu krakeri yemesen artık.
Vereceğiz bu sefer. Hepimiz teker teker mezun olacağız.
Canım menün güzel afiyet olsun. Meyve de ekle derim.
Kesin yaparsın ve yaparsan süper sonuç alırsın.
Afiyet olsun cnm sende meyve ekle menüne.
Bende yazayım bugün ki menümü.
Sabah
3 çeri domates, kk beyaz peynir, 3 zeytin, 1 dilim buğday ekmek
Öğlen
Ispanak, yoğurt, salata
Ara
2 mandalina
Akşam
Taze fasulye, yoğurt, kırmızı lahana
selam bayanlarrrrrrr
özledim valla hepinizi, şu laptopun başında oturmayı,sizle hoşbeş etmeyi.....
pamukcuk başınız saolsun canım..
zevcan bu anne baba muhabbetlerine çok takılma. onlar senin erkek arkadaşınla mutlu olduğunu görünce rahatlıcaklar ve engel olmaya çalışmaktan vazgeçiceklerdir. rahat ol sen. tecrübeyle sabittir tatlım..
menüüüm.
sabah 2 kaşık yulaf kepeği. süt ceviz kuru üzüm
ara : bi kase yoğurt
öğle: ton balıklı salata,bi kepçe domates çorbası
ara: evde meyve yok ama bi kase yoğurt sanki
akşam: pırasa
ara : yeşil çay
bu arada bayramda 1 koca kilo almışım.cumaya kadar yarısından kurtulsamda listede sadewce 500 gr artıda oliiim diye uğraşıcam inşallah. diyetime tam gaz başladım ama hırpalamaya başlıyo sanki. bayramda coştumda azcuk:)
buyrun kurallar :d
dikkat dikkat takım üyelerinin dikkatine
1. Herkes her gun menusunu yazmak zorundadır.
2. Herkes her gun en az 2 kişinin menusune yorum yazmak zorundadır.
3. Paylasımda devamsızlık yapılması, diyette kacamak yapılmasi cezaya tabidir.
4. Iki hafta üstüste olarak bu kuralları ihlal eden diskalifiye olacaktır kimse lütfen kırılmasın.
5. Her hafta takım birincisi seçilecek ve o hafta herkes kişisel rütbesine o kişinin adını yazacak.
Ayrica bir hafta icinde:
3 gunden fazla menusunu paylasmayan
3 gunden fazla menulere yorum yapmayan
3 kezden fazla kacamak yapan
3 hafta üstüste kilo veremeyen
zevcan spor olayına sıcak bakamıyorum çünkü hepimiz spor yapmıyoruz malum. Keşke fırsat olsada yapsak ama işte.
selam kızlar nasılsınız?umarım bayramınız güzel geçmiştir keyfiniz yerindedirben bayramımdan bahsedip kötülük rüzgarları estirmeyeceğim düzenim yoktu yedimde şimdi tartıya çıkmaya korkuyorum
canım başın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah..
canım hakkaten korktugun gibi olmuş ama olsun ilk adımı attın en azından umarım bu fikre alışırlar ve ikna olurlar..ve inşallah duaların kabul olur
Allah tamamına erdirsin tatlımçok mutlu olurlar inşallah
geldim canım benimohh dahada sıkı asılmaya başlamıssın sevindim senin adına..inşallah en kısa sürede o badilerinede girersin
canım bu hafta listedesin muhtemelen cünkü seni 3 haftadır tanıyoruz..ama özgenindir son karar o ne derse bu konuda o olur..kurallar çok hoşmuş beğendim ve kabul ediyorum tabiyki bide bu hafta listede olacakmıyım bayram öncesinden beri sizlerleyim
biraz önce sağlık ocağına gittim sırf merakımdan kontrakte safra kesesi aşırı kasılıp böbrek ağrısı gibi sol yan tarafa vuran bir ağrı yapıyor yağlı tuzlu unlu şekerli yeme biraz geçer dedi
Bu arada sağlık ocağında boy kilo bel kalça ölçümü yapılmaya başlandı
bel çevrem geçen ay 88miş şimdi ölçüldü 84 çıktı popomda 118den 110a düşmüş belli ama kotum düşüyor üstümden 38 yazıyor bedeninde 48emi ne denk geliyor aslında çıksam bir ara bakcam bir beden küçüğüne
Anam tam sopalıksınız hepiniz ha.
Herkes kilo mu aldı bayramda.
Bu arada kızlar. Forum eski haline dönünce acaba bu mesajlarımız silinecek mi.
selam kızlar nasılsınız?umarım bayramınız güzel geçmiştir keyfiniz yerindedirben bayramımdan bahsedip kötülük rüzgarları estirmeyeceğim düzenim yoktu yedimde şimdi tartıya çıkmaya korkuyorum
Allah tamamına erdirsin tatlımçok mutlu olurlar inşallah
afiyet olsun sekercim..
süper baslangıclr yapmısız kızlarr...
sen 1 kiloyla kalmıssın ben koskocaman 3 kilo aldım...
kurallar çok hoşmuş beğendim ve kabul ediyorum tabiyki bide bu hafta listede olacakmıyım bayram öncesinden beri sizlerleyim
biraz önce sağlık ocağına gittim sırf merakımdan kontrakte safra kesesi aşırı kasılıp böbrek ağrısı gibi sol yan tarafa vuran bir ağrı yapıyor yağlı tuzlu unlu şekerli yeme biraz geçer dedi
kızlar herkesin menü çok güzel inş böle gider cuma da iyi sonuçlar alacaz:)
ÖZGEcim ben 6da kahvaltı yapıyorum, öğlen 1 buçuğa kadar falan yemek yeme imkanım yok. bi yerde 1 paket çubuk kraker ara öğün olarak geçiyodu yani ben de ondan yiyorum o da yarım paket bile deil. başka ne tavsiye edersiniz canım? onları da denerim
kızlar herkesin menü çok güzel inş böle gider cuma da iyi sonuçlar alacaz:)
ÖZGEcim ben 6da kahvaltı yapıyorum, öğlen 1 buçuğa kadar falan yemek yeme imkanım yok. bi yerde 1 paket çubuk kraker ara öğün olarak geçiyodu yani ben de ondan yiyorum o da yarım paket bile deil. başka ne tavsiye edersiniz canım? onları da denerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?