Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yasom bende aynı şekildeyim iki gündür. İlaç ne kullanıyorsun cnm sen bende alayım.
Kızımda dün akşam ishaldi bugün doktora götürürüm onu belki.
Gerçi vereceği ilaç belli reflor verir muhtemelen.

yasom gecmiş olsun .. Hastalık sana yaramıs .. Bu defa bozmadan incecik olana kadar devam edicez...

bilmiyorumki canim,kazen eski haline dönecegini söylemisti,suan bakimda site o yüzden bu sekilde daha öncedende olmustu ama yine dönmüstü eskiye,umarim döner yoksa eski tadi alamam ben burdan

canim ilac kullanmadim ben,yani 1 gün sürdü o yüzden gerek duymadim ama oglumu götürmüstüm onada sadece migde bulantisi iicn fitil verdi,fitilden sonra kusmasi durdu reflor suya karistirilan ilacmi toz seklinde,ben onlari önceden ishali gecirdigini saniyodum ama öyle degilmis,o ilaclar cocugun kaybettigi sivi ve minareller icin veriliyomus hani cocuk o durumduyken bisey yiyip icemiyorya o yüzdenmis duyunca cok sasirmistim bende geciriyo saniyodum ama cocuklara ishal icin ilac yokmus kendigliignden geciyomus

Son düzenleme:

Aaaa çok şaşırdım. O zaman doktora gitmenin de anlamı yok. İremde çok şükür kusma vs yok.
Neyse bakacağız bakalım duruma göre.

saficim spor yaklasımın bence cok güzel canım ama kaptanın ve tüm arkadasların görüşleri sonucu baslaya biliriz bu duruma bence kabul..
Bu iş sporsuz olmuyor...

özgecim kuralları hatırlatırmısın canım benim tam olarak aklımda yok yeni katılan arkadaslar bilmiyorlar..
Bide bu ay 2 kilo kuralını kaldırsak bayramdı malumm :))

Buyrun kurallar

Dikkat Dikkat Takım Üyelerinin Dikkatine

1. Herkes her gun menusunu yazmak zorundadır.

2. Herkes her gun en az 2 kişinin menusune yorum yazmak zorundadır.

3. Paylasımda devamsızlık yapılması, diyette kacamak yapılmasi cezaya tabidir.

4. İki hafta üstüste olarak bu kuralları ihlal eden diskalifiye olacaktır Kimse lütfen kırılmasın.

5. Her hafta takım birincisi seçilecek ve o hafta herkes kişisel rütbesine o kişinin adını yazacak.

Ayrica bir hafta icinde:

3 gunden fazla menusunu paylasmayan
3 gunden fazla menulere yorum yapmayan
3 kezden fazla kacamak yapan
3 hafta üstüste kilo veremeyen

Zevcan spor olayına sıcak bakamıyorum çünkü hepimiz spor yapmıyoruz malum. Keşke fırsat olsada yapsak ama işte.

biliyorum canım sporu takımdaki cuğu kişi yetiştiremiyor safinin teklifi havada kalmasın die söyledim bende..
keske zamanımız olsada hepimiz yapabilsek..keske spor salonu imkanı olsada gidebilsek...

kızlar ben eve yemeğe gidiyorum gerci yemekde yok annemin gönderdiği kavurma var az bişi bakalım yanına markette ne ayarlıcam...

selamlar kızlarr

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler..
GONCA cım başın saolsun cnm..
ZEVCANcım ben de kilo almışım bayramda.. bugün yine başladım, ama bana spor şart. leslie yapmayı planlıyorum bu hafta. erkek ark ımla resim çekildik görseniz ben kocaman kalmışım yanında o da çok zayıf yaa
ÖZGEcim kurallar tamamdır.
HASRETİM geçmiş olsun cnm..
PERİ hala yok mu kızlar?

bugünkü menüm: 22.11.10
sabah kepek ekmeğine tost
ara çubuk kraker
öğlen salata, içine bikaç köfte atacam..
ara 1 armut
akşam ya çorba ya da köfte salatasına devam..
sonra da yeşilçay

sabahın kör karanlığında uyanıp tostla uğraştım ama artık kimse bana poğça falan yediremez. yılbaşında erkek arkadaşım geldiğinde şu göbekten biraz da olsa kurtulmuş olmam lazım...
hadi verelim şu kiloları kızlar yaa. gitsin artık sıkıldımm taşan yağlardaann. giyemediğim ama yepyeni duran dar body lerimi giymek istiyorum benn

lethemcim bende leslie ile 5 mil düşünüyorum canım hiç aksatmadan..yoksa biz bu yağlardan kurtulamıcaz..
menün güzel olmus tatlım afiyet olsun
gitsin kilolar

kızlar bende bu günkü menümü yazayım..
sabah 1 b.süt az fındık 1 avuc dolusu beyaz leblebi..
öğlen menemen süt zeytin közlenmiş biber
aksam az kavurma süt közlenmiş biber..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…