günaydin kizlar, hepiniz hosgeldiniz.
tatil dönüsü hepimiz yenilenmis oluruz ins,benim durumum iyi cumadan beri güzel gidiyorum ve alistimda artik galiba umarim yine hüsrana ugramam,belli bi listem yok 60-69 kilo gurubundaki hugocugun tavsiyelerini uygulamaya calisyorum ama esim suan evde oldugu icin yeme düzenim düzgün olmuyor sabah kahvaltisi gece kaliyor filan ama yasakli yiyeceklerden yemiyorum en azindan kiloda veriyorum sükür,
malesef eve bi virüs girdi cikmak bilmiyor,ilk önce ufak oglumda basladi ishal ve kusma sonra bana gecti simdide esim hasta,bende 1 gün yattim ertesi gün kalktigimda hemen basladim diyetime nede olsa vücudumdaki su atilmisti hahhaa artik bundan sonra verdigim yag olur heralde :)
pamukcuk basiniz saolsun canim,rabbim mekanini cennet etsin sízede sabir versin ins
sitenin yeni halinide hic sevmedim,bu yüzden hic yazasim gelmiyor yabi an önce düzlse
günaydin kizlar, hepiniz hosgeldiniz.
Tatil dönüsü hepimiz yenilenmis oluruz ins,benim durumum iyi cumadan beri güzel gidiyorum ve alistimda artik galiba umarim yine hüsrana ugramam,belli bi listem yok 60-69 kilo gurubundaki hugocugun tavsiyelerini uygulamaya calisyorum ama esim suan evde oldugu icin yeme düzenim düzgün olmuyor sabah kahvaltisi gece kaliyor filan ama yasakli yiyeceklerden yemiyorum en azindan kiloda veriyorum sükür,
malesef eve bi virüs girdi cikmak bilmiyor,ilk önce ufak oglumda basladi ishal ve kusma sonra bana gecti simdide esim hasta,bende 1 gün yattim ertesi gün kalktigimda hemen basladim diyetime nede olsa vücudumdaki su atilmisti hahhaa artik bundan sonra verdigim yag olur heralde :)
pamukcuk basiniz saolsun canim,rabbim mekanini cennet etsin sízede sabir versin ins
kontrakte safra kesesi çıktı ne demek acaba yarın 3te göstercem sonucu
canim ilac kullanmadim ben,yani 1 gün sürdü o yüzden gerek duymadim ama oglumu götürmüstüm onada sadece migde bulantisi iicn fitil verdi,fitilden sonra kusmasi durdu reflor suya karistirilan ilacmi toz seklinde,ben onlari önceden ishali gecirdigini saniyodum ama öyle degilmis,o ilaclar cocugun kaybettigi sivi ve minareller icin veriliyomus hani cocuk o durumduyken bisey yiyip icemiyorya o yüzdenmis duyunca cok sasirmistim bende geciriyo saniyodum ama cocuklara ishal icin ilac yokmus kendigliignden geciyomus
selamlar kızlarr
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler..
GONCA cım başın saolsun cnm..
ZEVCANcım ben de kilo almışım bayramda.. bugün yine başladım, ama bana spor şart. leslie yapmayı planlıyorum bu hafta. erkek ark ımla resim çekildik görseniz ben kocaman kalmışım yanında o da çok zayıf yaa
ÖZGEcim kurallar tamamdır.
HASRETİM geçmiş olsun cnm..
PERİ hala yok mu kızlar?
bugünkü menüm: 22.11.10
sabah kepek ekmeğine tost
ara çubuk kraker
öğlen salata, içine bikaç köfte atacam..
ara 1 armut
akşam ya çorba ya da köfte salatasına devam..
sonra da yeşilçay
sabahın kör karanlığında uyanıp tostla uğraştım ama artık kimse bana poğça falan yediremez. yılbaşında erkek arkadaşım geldiğinde şu göbekten biraz da olsa kurtulmuş olmam lazım...
hadi verelim şu kiloları kızlar yaa. gitsin artık sıkıldımm taşan yağlardaann. giyemediğim ama yepyeni duran dar body lerimi giymek istiyorum benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?