- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Gidecek ya bugün bı kadın yazmış üç ay da nasıl 17 kilo verdim diye bende diyecektim ben iki ay olmadan 13,5 verdim sustumKendini afiş etti manyak kız
Inşallah öyle olur canım tabi kişilerin canlılığını bağlı iş :)
Inşallah inşallah ya of of hepsi gitsin istiyorum tüm yağlar yağ oranımı 15e çekmeden bem bu işten çekilmem herkes duysun
Diyet başarı sayfasını filan diyorsan orda daha neler varGidecek ya bugün bı kadın yazmış üç ay da nasıl 17 kilo verdim diye bende diyecektim ben iki ay olmadan 13,5 verdim sustum
Yok yavrum ya gr anca büyük ihtimal tartılmadım ama farkındayım yaniYani ne durumdasın cirkefim eksi çok mu bu hafta benim yerime de ver
beden degistirmek cok zoruna gidiyo insaninya insallah kuculcez :)Herkese iyi geceler bayrama kadar 5 kilo daha verebilsem çok sevineceğim :) xl kıyafetler almıştım 1 sene oluyo hala içine gireceğim sözde eskiden L bile oluyordu :) Boyu kısa geliyordu beden tam gelse şimdi bedende gelmez oldu
tesekkur ederim sizlerin sayesinde daha direncli ve guclu hissediyorumKız hangi birine cevap vereyim bilemedim ams Teşekkürler
Tabaktaki közlenmiş kırmızı biber yoğurt pulbiber limon ve yeşil biber ler közlenmiş
Bu arada Azmini ve sabrını tebrik ediyorum yerinde başkaları olsa oooo onların hepsinden göz hakkı almıştı. Bugün 40 kg veren bir bayanın röportajı izledim. Diyor ki kendime kilo verdim diye neden ödül vereyim zaten o ödül dediklerim beni o hale getirdi diyor. Onlar benim ödülün değil ki düşmanım diyor çok doğru devamını diliyorum senin bu azminin
yanlis anlayacak bise yok cook opuldunYanlış anlama ama gerçekten gurur duydum seninle maşallah
Tebrik ederim arkadaslar ay yine ben 3. Ve yine bisler alip alip kafama atiyorum cok tatli ya bizlerdede olsa keske oyle seylr...Takim içi ilk 3...
1. sıra 100 sayıyla
2. sırada 65 sayıyla onu takip eden B bilinmeyenkullanici yer alıyor
3.'lük 50 sayı ile
@galaksimeraklisi,smykmy , Mydestinyy ve @D3S1R3 ' a gidiyor
Tüm arkadaşlarımızı
tebrik ediyoruz ve katılımları için teşekkür ediyoruz.
Başarılarınızın devamini dileriz
Bugün çok güzel katılım oldu herkese bizzat teşekkür ederim arkadaşlar. Harikasınız!
afiyet olsun harika bi goruntu
insallah bezi komple at derim hic karsitirma kafasini insallah iyi sonuclar alirsinBen dun o hatayi yaptim. Ogle uykusundan sonra tuvalete yapmayi reddetti. Bugun ara verdik bikacgun sonra tekrar deneyecegim kendimide hazirlayacagim cunku arkasini temizlerken yoruldugumu ve sinirlendigimi farkettim. Tecrubelerin icin cok tesekkur ederim :)
Bebde bez baglama hatasini yaptimsimdi yine beze donduk once kendimi hazirliyorum bikac klozete yapmak istedi klozet aparati aldik yarin tekrar baslayacagim calismalara insallah bizde atlatiriz
Kanat tavugun en yagli kismidir ama izgara olarak tuketebilirsin. Tavsiyem derisini yemenen
Insallaahhhhİyi geceler kızlar yarına eksili rakamlarla gireriz inşallah
İnşallah canimbeden degistirmek cok zoruna gidiyo insaninya insallah kuculcez :)
tesekkur ederim sizlerin sayesinde daha direncli ve guclu hissediyorumbu cuma zayiflama programlarindaa cok ciddi emekler var bide o hesaplamalar tablolar cok tesekkur ederiz herkesin eline canina saglik
yanlis anlayacak bise yok cook opuldun
Tebrik ederim arkadaslar ay yine ben 3. Ve yine bisler alip alip kafama atiyorum cok tatli ya bizlerdede olsa keske oyle seylr
afiyet olsun harika bi goruntu
insallah bezi komple at derim hic karsitirma kafasini insallah iyi sonuclar alirsin
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | - | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | MUAF❤❤ | MUAF ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - |
galaksimeraklisi | ❤❤ | ❤❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
D3S1R3 | - | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - |
gogo2405 | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
aysglkskn | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
__Dalida__ | - | - | - | - | - | - | - |
aseeel | ❤ - | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤ ❤ | - | - | - |
emilian | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
smykmy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | ❤- | 30S❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
asya_01 | ❤- | ❤❤ | - | - | - | - | - |
AKovser | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
Pardon yanlış etiketledim, başlangıç kilom 95,7Arkadaşlar kilo girerken lutfen cevapla butonundan alinti yapin bastaki [...] ve en sondaki [···] parantezi silin ve kilonuzu ekleyin
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | - | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | MUAF❤❤ | MUAF ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - |
galaksimeraklisi | ❤❤ | ❤❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
D3S1R3 | - | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - |
gogo2405 | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤ ❤ | - | - | - |
aysglkskn | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
__Dalida__ | - | - | - | - | - | - | - |
aseeel | ❤ - | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤ ❤ | - | - | - |
emilian | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
smykmy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | ❤- | 30S❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
asya_01 | ❤- | ❤❤ | - | - | - | - | - |
AKovser | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
Düzeltti m canimPardon yanlış etiketledim, başlangıç kilom 95,7
Sonra yanlışlık olmasın birinci çıkarım :)
Zor ama sonuçları güzel. Ben yanlız sınav kısmını yapamıyorum belimde sorun var ordada mekik yada günün hareketini yapıyorum iyi oluyor.Jilian çok zor değil mi ya ben gördüm kaçtım hemen..
Ben bugün şaşırtma yapıyorum canım karpuz çekiyor ama yemicem
Olmuş bence. Tavuk köy tavuğu olmalı diyor Karatay yumurta köy yumurtası. Bulmak zor Tabi. Gün içinde 2 lt su icilmeli. Şekersiz içecekler serbest sade kahve bitki çayları.Benim menude 2 yumurtadan omlet 1 çorna kaşıgı tulum peynir salatalık yarm domates 4 zetyin ve yeşilçay vardı hala acıkmadım 10.50 de yaptım şimdi hala yemedim su içtim 1 litre kadar uymuş mu? birde ızgara tavuk falan serbest mi?
Psikolog ilaç vermez kendini çok kötü hissediyorsan gitmende fayda var.gitmelimiyim sence de peki ya çok kararsızım
Üstteki ece 40kilonasilgider sayfası.
Kendine hobi edinebilirsin. Iyı gelir. Akşam yatmadan papatya çayı önerebilirim sakinleştirir.Bı ağlasam rahatlayacagim ama yok sanki göz pınarlarim kurudu içime ata ata biriktirir yorum
Biriktirdiklerim içimi acıtıyor artık bı meşgale bulmam lazım artık ev çocuklar market spor dışarı işleri bile oyalamiyor kafamı dipsiz şu bardağı gibiyim doldum ama tasmiyorum yoruldum ama duramıyorum uyumak istiyorum yatağa yatınca dünya başıma ususuyor yastığa kafayı koyunca uyuyan insanları kıskanıyorum bıktım kendimden önce başkalarını düşünmekten yoruldum aptal gibi herkesin işine koşmaktan kendim için yaptığım tek şey günde bı saat spor onu bile iki çocukla yapıyorum
Rica ederim :)Emeğine sağlık teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?