Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gidecek ya bugün bı kadın yazmış üç ay da nasıl 17 kilo verdim diye bende diyecektim ben iki ay olmadan 13,5 verdim sustum

beden degistirmek cok zoruna gidiyo insaninya insallah kuculcez :)

tesekkur ederim sizlerin sayesinde daha direncli ve guclu hissediyorum bu cuma zayiflama programlarindaa cok ciddi emekler var bide o hesaplamalar tablolar cok tesekkur ederiz herkesin eline canina saglik

Yanlış anlama ama gerçekten gurur duydum seninle maşallah
yanlis anlayacak bise yok cook opuldun

Tebrik ederim arkadaslar ay yine ben 3. Ve yine bisler alip alip kafama atiyorum cok tatli ya bizlerdede olsa keske oyle seylr
afiyet olsun harika bi goruntu

insallah bezi komple at derim hic karsitirma kafasini insallah iyi sonuclar alirsin

İnşallah canim

Bugünkü menüm
Sabah
Yesil cay bir dilim kepek ekmek
1haslanms yumurta beyaz peynir
Salata donates kırmzı yesil biber
Zeytin 4tane
Öģle
Zeytin yagli fasülye 5 ymk kaşgı
Bir kase yogur salata söğüş
Ara
Yesil cay limonlu cubuk tarcnli iki grisini 8 badem
Aksam
Zeytinyaglı fasülye bir dilm kepek ekmek
Salata zeytinyagli limonlu
Sabah bir saat yürüyüş 3 lt su

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
semurcan -------
White1989❤ ❤MUAF❤❤ MUAF ❤ ❤ ❤❤---
galaksimeraklisi ❤❤❤❤❤ ❤❤❤---
Colorayzn❤❤❤ ❤❤❤ ❤❤---
D3S1R3-❤ ❤❤ ❤❤❤---
gogo2405❤ ❤❤❤❤ ❤----
isimsiz965❤ ❤❤ ❤❤❤----
aysglkskn❤❤❤❤❤❤----
Mydestinyy❤ ❤❤ ❤❤❤❤❤---
__Dalida__-------
aseeel❤ -❤ ❤❤❤❤ ❤---
emilian❤❤❤❤❤❤❤❤---
bilinmeyenkullanici❤ ❤❤❤❤❤❤❤---
smykmy ❤❤❤❤❤❤----
mutsuzmutlu❤-30S❤❤❤❤❤---
asya_01❤- ❤❤-----
AKovser❤❤❤❤-----

[TR]

[TR]

[TR] [/TR][/TR][/TR]
[TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr]

***4. Takım 531. Etap ***

Colorayzn (78///%)
Mydestinyy (88.2///%)
aysglkskn (84.5///%)
bilinmeyenkullanici (87.3///%)
__Dalida__ (74.6///%) Takım kurallarına uymadığı için diskalifiye edildi.
White1989 (65///%)

4. Takim Ortalaması: %

Yeni üye listesi

emilian (90.7///%) Yeni üye ; başlangıç tarihi 7ağustos ;başlangıç kilosu 92.7 ; hedef 72
galaksimeraklisi(63.4///%)Yeni üye ;başlangıç tarihi 10ağustos ;başlangıç kilosu 63.3;hedef 50
mutsuzmutlu (97.5///%) Yeni üye ; başlangıç tarihi 13 ağustos ; başlangıç kilosu 97.5 ; hedef 75
D3S1R3 (58///%) 451.etapta mezun olan yarışmacı geri döndü. Başlangıç kilosu 58;başlangıç tarihi 14ağustos ;hedef 54.5
smykmy (77.6///%) Yeni üye ; başlangıç tarihi 13 ağustos ;başlangıç kilosu 77.6;hedef 55

Izinden Dönen Üyeler

isimsiz965 (62.8///%) 513. etapta izne ayrılan üye geri döndü.. Yüzdesi .. bölündü. (60.8)
AKovser (60.5///%) 430. etapta izne ayrılan üye geri döndü.. Yüzdesi .. bölündü. (54)
gogo2405 (69.9///%) 496.etapta izne ayrılan üye geri döndü.Yüzdesi .. bölündü. (67.3)
aseeel(71.3///%) 526.etapta izine ayrılan üye geri döndü. Yüzdesi .. bölündü. (70.9)

hawar (59.9///%)

Kizlar sabah
2 dilim ekmek
Kk peynir
Bir kcuk kup boyutunda bal
Az bisey biber kizrtmasi (yarim kasik yagda)

Ogle
1kase corba
1 kucuk kase yogurt
1 tabak bol acili salata

Aksam
Yok

Su 2 lt
Egzersiz 150 tane karin gezersiz

***4. Takım 531. Etap ***

Colorayzn (78///%)
Mydestinyy (88.2///%)
aysglkskn (84.5///%)
bilinmeyenkullanici (87.3///%)
__Dalida__ (74.6///%) Takım kurallarına uymadığı için diskalifiye edildi.
White1989 (65///%)

4. Takim Ortalaması: %

Yeni üye listesi

emilian (90.7///%) Yeni üye ; başlangıç tarihi 7ağustos ;başlangıç kilosu 92.7 ; hedef 72
galaksimeraklisi(63.4///%)Yeni üye ;başlangıç tarihi 10ağustos ;başlangıç kilosu 63.3;hedef 50
mutsuzmutlu (95.7///%) Yeni üye ; başlangıç tarihi 13 ağustos ; başlangıç kilosu 97.5 ; hedef 75
D3S1R3 (58///%) 451.etapta mezun olan yarışmacı geri döndü. Başlangıç kilosu 58;başlangıç tarihi 14ağustos ;hedef 54.5
smykmy (77.6///%) Yeni üye ; başlangıç tarihi 13 ağustos ;başlangıç kilosu 77.6;hedef 55

Izinden Dönen Üyeler

isimsiz965 (62.8///%) 513. etapta izne ayrılan üye geri döndü.. Yüzdesi .. bölündü. (60.8)
AKovser (60.5///%) 430. etapta izne ayrılan üye geri döndü.. Yüzdesi .. bölündü. (54)
gogo2405 (69.9///%) 496.etapta izne ayrılan üye geri döndü.Yüzdesi .. bölündü. (67.3)
aseeel(71.3///%) 526.etapta izine ayrılan üye geri döndü. Yüzdesi .. bölündü. (70.9)

hawar (59.9///%)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
semurcan -------
White1989❤ ❤MUAF❤❤ MUAF ❤ ❤ ❤❤---
galaksimeraklisi ❤❤❤❤❤ ❤❤❤---
Colorayzn❤❤❤ ❤❤❤ ❤❤---
D3S1R3-❤ ❤❤ ❤❤❤---
gogo2405❤ ❤❤❤❤ ❤----
isimsiz965❤ ❤❤ ❤❤❤❤ ❤---
aysglkskn❤❤❤❤❤❤----
Mydestinyy❤ ❤❤ ❤❤❤❤❤---
__Dalida__-------
aseeel❤ -❤ ❤❤❤❤ ❤---
emilian❤❤❤❤❤❤❤❤---
bilinmeyenkullanici❤ ❤❤❤❤❤❤❤---
smykmy ❤❤❤❤❤❤----
mutsuzmutlu❤-30S❤❤❤❤❤---
asya_01❤- ❤❤-----
AKovser❤❤❤❤-----

[TR]

[TR]

[TR] [/TR][/TR][/TR]
[TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr]

Jilian çok zor değil mi ya ben gördüm kaçtım hemen..

Ben bugün şaşırtma yapıyorum canım karpuz çekiyor ama yemicem
Zor ama sonuçları güzel. Ben yanlız sınav kısmını yapamıyorum belimde sorun var ordada mekik yada günün hareketini yapıyorum iyi oluyor.
Olmuş bence. Tavuk köy tavuğu olmalı diyor Karatay yumurta köy yumurtası. Bulmak zor Tabi. Gün içinde 2 lt su icilmeli. Şekersiz içecekler serbest sade kahve bitki çayları.
gitmelimiyim sence de peki ya çok kararsızım
Psikolog ilaç vermez kendini çok kötü hissediyorsan gitmende fayda var.
Üstteki ece 40kilonasilgider sayfası.
Kendine hobi edinebilirsin. Iyı gelir. Akşam yatmadan papatya çayı önerebilirim sakinleştirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…