Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Arkadan iş çeviriyor çok fena gizliden gizliye yapıyor her şeyi vay be benden bile sakladı benden benden

Inşallah popişten şişer
Tabi ki senden saklayacak sen rakibisin canım sismez o bu hafta ben çok umutluyum ondan bide senden bı de color dan bakalım yarın ne diyecek sizin tartılar ben bu hafta kendimden 300 500 bekliyorum ona şükür diyip oturacağım köşeye

Kuzucum valla geçen hafyaya göre bugün 500 Gr eksi idim 1 günde mucize olmazsa anca toplamda 600 gr fark eder ama çok kaslandı bacaklarım kollarım mutluyum ben

Haklısınız ama uzun zaman önceydi, elimden geldiğince uyum sağlamaya çalışıyorum ama iki oğlum tüm zamanimi alıyor kusurlarim olursa affola

Haklısınız ama uzun zaman önceydi, elimden geldiğince uyum sağlamaya çalışıyorum ama iki oğlum tüm zamanimi alıyor kusurlarim olursa affola
Yok zaman olmaması başka bu başka. Sabah girdiniz mesela bekledim dünkü menü gelir diye gelmedi.. spor da yani 15 dakika da olsa ne bileyim power walk olur esnemee hareketleri olur ne olursa.

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
semurcan -------
White1989❤ ❤MUAF❤❤ MUAF ❤ ❤ ❤❤---
galaksimeraklisi ❤❤❤❤❤ ❤❤❤---
Colorayzn❤❤❤ ❤❤❤ ❤❤---
D3S1R3-❤ ❤❤ ❤❤❤---
gogo2405❤ ❤❤❤❤ ❤----
isimsiz965❤ ❤❤ ❤❤❤----
aysglkskn❤❤❤❤❤❤----
Mydestinyy❤ ❤❤ ❤❤❤❤❤---
__Dalida__-------
aseeel❤ -❤ ❤❤❤----
emilian❤❤❤❤❤❤❤❤---
bilinmeyenkullanici❤ ❤❤❤❤❤❤❤---
smykmy ❤❤❤❤❤❤----
mutsuzmutlu❤-30S❤❤❤❤❤---
asya_01❤- ❤❤-----
AKovser❤❤❤❤-----

[TR]

[TR]

[TR] [/TR][/TR][/TR]
[TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr]

Kııızzz nerdesin sennnnn
i

Alışverişteee :)
Gerçi pek birşey aldığım da yok, ne zormuş perde, avize falan seçip almak..
Kaç saat gezdim yok arkadaş işte bu dediğim hiçbirşey yok..
En güzeli küçük eşyalar valla, keyfince alıyorsun hatta beğendin mi bazı şeyleri çift çift alma imkanın var

Bende o da yok kuzum rahat ol

Şimdi iyiyim canım..
Sabah erkenden çıktım evden 6 saat sonra döndüm, yorgunluktan kendime gelmem geceyi buldu :)
Valla bir ara ayakkabıları çıkarıp herkesin içinde yere oturasım vardı
Oyle oluyor valla o zamanlarimi hatirlattin bir bezginlikk bir gebermislik
Bize kusurun olmaz ama kendine olur.kendine bir kalori sayac programı edin mesela onereyim hemen Fat Secret.
İndir googleplay yada appstore da varmi bilmiyorum herneyse boylece yediklerini de.unutmazsin

50 mekik 50 bisiklet hareketi yapıyorum
Dambıl sarkmaları mı önlüyormus öyle anladım sanki aralarda hızlı hızlı okudum ama
Ağırlık ile çalışmak sarkmaya önler kas kütlesini artırarak. Senin squat ceza var canım tabloda bak 2 gün önceden 30 tsne mesela o da sarkma önler hele ki elinde ağırlıkla yaparsan

Öyle yani işte sığmıyor ağzıma
Çok rahatsız oluyorum, büyük geliyor bana, hele dişlerime dokununcaa

Bunlar güzel alışverişler valla iyi karar ver sonra değiştirmesi zor olur evlendikten sonra en az 10 sene senleler

Hah işte bende de aynısı var
Keyifli tamam da şu yorgunluk da olmasa..
Bezginlikten hiç konuşmayayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…