Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evlenen herkesten duyduğum birgünde monotona bağlıyorsun birden het şry normalleşiyor diyorlar bilemiciiimm

Oturup kalkma havada oturyorsun

Bir gün de olmasa bile elbet monotonlaşak diye düşünüyorum ama belli de olmaz..
Biraz da bizden kaynaklı bu, istemezsen monotona bağlamazsın :)

Kizz dogru dedi kuzu bak dicem deminden beri unuttum.Secerken oyle secki sıkılma cabuk sıkılıyor insan birde kimseyi dinleme kendi begendigini al kesinlikle

Kendini afiş etti manyak kız

Inşallah öyle olur canım tabi kişilerin canlılığını bağlı iş :)

Yok bacım verecek son sen inan hem sikilasmak çok önemli
Inşallah inşallah ya of of hepsi gitsin istiyorum tüm yağlar yağ oranımı 15e çekmeden bem bu işten çekilmem herkes duysun

Kizz dogru dedi kuzu bak dicem deminden beri unuttum.Secerken oyle secki sıkılma cabuk sıkılıyor insan birde kimseyi dinleme kendi begendigini al kesinlikle
Aynen canım beğendiğini al ama büyük alma ben bı koltuk takımı almışım sanki koltuk takımı değil kamyon oynamıyor yerinden bide kesinlikle altına Süpürge girsin

Aynen canım beğendiğini al ama büyük alma ben bı koltuk takımı almışım sanki koltuk takımı değil kamyon oynamıyor yerinden bide kesinlikle altına Süpürge girsin
Kocaman sehpa da alma tabut gibi tüm salonu kaplar. Açılan koltuk olsun pek çeşit olmuyor ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…