Bitsede gitsek mod onHah işte bende de aynısı var
Keyifli tamam da şu yorgunluk da olmasa..
Bezginlikten hiç konuşmayayımm
Bunlar güzel alışverişler valla iyi karar ver sonra değiştirmesi zor olur evlendikten sonra en az 10 sene senleler
Ayyyy ne nazlı gelinnnn
Bitsede gitsek mod on
Evlenen herkesten duyduğum birgünde monotona bağlıyorsun birden het şry normalleşiyor diyorlar bilemiciiimmBitmesini de istemiyorum bir yandan, bir daha yaşanmicak ki, bu günler..
Oturup kalkma havada oturyorsunSquat eğilip kalkma mıydı araştırayım hemen yapıyorum nefes nefese kaldım :)
Dimi birse rakip denilir mi hiçEee canım boşuna mı diyorum cirkefim diye
Evet birdeDimi birse rakip denilir mi hiç
Evlenen herkesten duyduğum birgünde monotona bağlıyorsun birden het şry normalleşiyor diyorlar bilemiciiimm
Oturup kalkma havada oturyorsun
Kizz dogru dedi kuzu bak dicem deminden beri unuttum.Secerken oyle secki sıkılma cabuk sıkılıyor insan birde kimseyi dinleme kendi begendigini al kesinlikleBir gün de olmasa bile elbet monotonlaşak diye düşünüyorum ama belli de olmaz..
Biraz da bizden kaynaklı bu, istemezsen monotona bağlamazsın :)
Yok bacım verecek son sen inan hem sikilasmak çok önemliKuzucum valla geçen hafyaya göre bugün 500 Gr eksi idim 1 günde mucize olmazsa anca toplamda 600 gr fark eder ama çok kaslandı bacaklarım kollarım mutluyum ben
Ne diyon beeeeee deliiii birde demek istedim hahahahah deli veliAdimi afise etme plsss
Kizz dogru dedi kuzu bak dicem deminden beri unuttum.Secerken oyle secki sıkılma cabuk sıkılıyor insan birde kimseyi dinleme kendi begendigini al kesinlikle
Kendini afiş etti manyak kızHee okey: D
Inşallah öyle olur canım tabi kişilerin canlılığını bağlı iş :)Bir gün de olmasa bile elbet monotonlaşak diye düşünüyorum ama belli de olmaz..
Biraz da bizden kaynaklı bu, istemezsen monotona bağlamazsın :)
Inşallah inşallah ya of of hepsi gitsin istiyorum tüm yağlar yağ oranımı 15e çekmeden bem bu işten çekilmem herkes duysunYok bacım verecek son sen inan hem sikilasmak çok önemli
Aynen canım beğendiğini al ama büyük alma ben bı koltuk takımı almışım sanki koltuk takımı değil kamyon oynamıyor yerinden bide kesinlikle altına Süpürge girsinKizz dogru dedi kuzu bak dicem deminden beri unuttum.Secerken oyle secki sıkılma cabuk sıkılıyor insan birde kimseyi dinleme kendi begendigini al kesinlikle
Mesajimi silerimKendini afiş etti manyak kız
Inşallah öyle olur canım tabi kişilerin canlılığını bağlı iş :)
Inşallah inşallah ya of of hepsi gitsin istiyorum tüm yağlar yağ oranımı 15e çekmeden bem bu işten çekilmem herkes duysun
Kocaman sehpa da alma tabut gibi tüm salonu kaplar. Açılan koltuk olsun pek çeşit olmuyor ama olsunAynen canım beğendiğini al ama büyük alma ben bı koltuk takımı almışım sanki koltuk takımı değil kamyon oynamıyor yerinden bide kesinlikle altına Süpürge girsin
Dimi birse rakip denilir mi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?