Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Anam benim babamda Konyalı :)
Selam kızlar benim bugün menü de spor da iptal tursum çıktı cocuklari denize götürdük görüncem gilin yazlığına :) başıma güneş geçti çok fenayım ne ikram ettilerse onu yedik öğlen kaynanam açma simit falan almış plajda onları yedik akşamda çok halsizdim lahmacun soyledim
Beni topa tutcaksiniz biliyorum ama çok halsizim cezama razıyım artık bugünlük affedin beni

Iyi aksamlar. Yogun bir gun, ugrayamadim. Cok guzel kilolar verilmis, herkesi tebrik ederim. Sabit ya da artiyla haftayi kapatanlar da uzulmesin hic. Yeni hafta basladi. Simdiden cuma hedeflerimize yogunlasalim

Menu
Sabah
Salata (marul, salatalik, domates, biber, sogan, 2 haslanmis yumurta, beyaz peynir, zeytin ve ceviz) ve sut

Aksam
Iskender (ekmeksiz) ve ayran

Su:3L+
Egzersiz: 30 dk bisiklet (280 kalori)

Yüzdün mü peki ?

Yağ var mıydı üstünde sadece et mi?

Yok yuzmedim kayın peder falanda var diye giymedim mayo oturdum ama çok sicakti bütün gün
Sana ceza vereceğim ve bu cezayı yapmanı rica ediyorum. Geçen akşam içki içtim diye 2 kadeh 10 km yürüyüş şınav mekik squat ip verildi bana. Takımda bizimle birlikte devam etmek istiyorsan cezalar da bunun bir parçası.

3 km yürüyüş, 20 squat, 100 ip cezan. Umarım caydırıcı olır ve cezayı uygularsın. Bizler sizlerin iyiliğini düşünüyoruz.

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
semurcan -------
White1989❤ ❤MUAF❤❤ MUAF ❤ ❤ ❤❤❤❤--
galaksimeraklisi ❤❤❤❤❤ ❤❤❤❤---
Colorayzn❤❤❤ ❤❤❤ ❤❤❤❤--
D3S1R3-❤ ❤❤ ❤❤❤❤❤--
gogo2405❤ ❤❤❤❤ ❤❤ ❤---
isimsiz965❤ ❤❤ ❤❤❤❤❤❤❤--
aysglkskn❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
Mydestinyy❤ ❤❤ ❤❤❤❤❤---
aseeel❤ -❤ ❤❤❤❤ ❤---
emilian❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
bilinmeyenkullanici❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
smykmy ❤❤❤❤❤❤----
mutsuzmutlu❤-30S❤❤❤❤❤20S 3Y 100IA 50M--
AKovser❤❤❤❤❤❤❤❤---

[TR]

[TR]

[TR]
[TR]
[TR] [/TR][/TR][/TR][/TR][/TR]
[TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]

Son düzenleme:
Yürüyüş yarın artık, ip tr atlayamam bu saatte aşağıdaki komşulara yazık :)
Squat i hemen yaparım 50 de mekik olsun üstüne :)
Tamam mekik herkes çekemiyor diye dememiştim cezaları yarın akşama kadar yağma süren var. Bir öncekinden de 30 squat borcun var tabloda görebilirsin 30 s diye

dukan krep olmasa daha iyi olurdu canım

Güzel olmuş canım öğle olmasa iyiymiş ama iki ısırık çok deil sonuçta
Dukan krepi yemem gerekiyor cunku gunluk 2 yk yulaf kepegi yemem gerek.. krepde bildigimiz krep gibi fakat icinde seker yok sadeve yumurta aki ve kepek

Kuzum dukanda sebze ve dolma varmi

Bacimm angara niree konya niree de hele.bağa
Var tabi canim seyir evresinde bir gun sebze var birgun yok.. dolmada diyete uygun ici kiyma dolu kabak nekadar dolma denebilirse :)

Yalnız spor yapmadığın için 1 eksin olacak 3 eksi büyük ceza demek haberin olsun 15 dk spor yapmak yerinde yürümek 2 mekik çekmek ya da ip atlamak zor değil
Valla benim için şu an çok zor. İki dakikalık ipten çok daha fazla enerji sarf ettiğime eminim. Spor hocaları bile haftada 3 6 gün arası antrenman önerirken bu kadar abartmanın anlamı yok. Hem keyfi de değil durum ortada

Bana desen ki herkes gibi canım spor yaptım o sayılmaz mı... saysan olmaz mı.. okey hemen kalp koyarım ama uslubun işte spora hal mi kaldı eve kendimi zor attım demen ondan böyle bir tepki verdim. Canım çok efor sarfettim daha ne yapayım desen ok. Bizler diyet Yapıyoruz normal insanlar için haftada 3 gün "şart"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…