- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Evet buralarda da konyalı dolu :)benim orda çok tanıdığım oturuyor canım bende orda oturmuştum bekarken.. konyaya taşınalı 11 sene oldu
Allah eksik etmesin canim :)ne bilim gülesim geldi
Evet buralarda da konyalı dolu :)
Allah eksik etmesin canim :)
Yüzdün mü peki ?Anam benim babamda Konyalı :)
Selam kızlar benim bugün menü de spor da iptal tursum çıktı cocuklari denize götürdük görüncem gilin yazlığına :) başıma güneş geçti çok fenayım ne ikram ettilerse onu yedik öğlen kaynanam açma simit falan almış plajda onları yedik akşamda çok halsizdim lahmacun soyledim
Beni topa tutcaksiniz biliyorum ama çok halsizim cezama razıyım artık bugünlük affedin beni
Yağ var mıydı üstünde sadece et mi?Iyi aksamlar. Yogun bir gun, ugrayamadim. Cok guzel kilolar verilmis, herkesi tebrik ederim. Sabit ya da artiyla haftayi kapatanlar da uzulmesin hic. Yeni hafta basladi. Simdiden cuma hedeflerimize yogunlasalim
Menu
Sabah
Salata (marul, salatalik, domates, biber, sogan, 2 haslanmis yumurta, beyaz peynir, zeytin ve ceviz) ve sut
Aksam
Iskender (ekmeksiz) ve ayran
Su:3L+
Egzersiz: 30 dk bisiklet (280 kalori)
Sana ceza vereceğim ve bu cezayı yapmanı rica ediyorum. Geçen akşam içki içtim diye 2 kadeh 10 km yürüyüş şınav mekik squat ip verildi bana. Takımda bizimle birlikte devam etmek istiyorsan cezalar da bunun bir parçası.Yok yuzmedim kayın peder falanda var diye giymedim mayo oturdum ama çok sicakti bütün gün
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | - | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | MUAF❤❤ | MUAF ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
galaksimeraklisi | ❤❤ | ❤❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤- | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
D3S1R3 | - | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
gogo2405 | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - |
isimsiz965 | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
aysglkskn | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
aseeel | ❤ - | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤ ❤ | - | - | - |
emilian | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
smykmy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | ❤- | 30S❤ | ❤❤ | ❤❤ | 20S 3Y 100IA 50M | - | - |
AKovser | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
Tamam mekik herkes çekemiyor diye dememiştim cezaları yarın akşama kadar yağma süren var. Bir öncekinden de 30 squat borcun var tabloda görebilirsin 30 s diyeYürüyüş yarın artık, ip tr atlayamam bu saatte aşağıdaki komşulara yazık :)
Squat i hemen yaparım 50 de mekik olsun üstüne :)
Eve gireli bir saat oluyor canım ne sporu ayrıca halim kalmadı koca evi ellerimle silmektenAnkaradayım
Yalnız spor yapmadığın için 1 eksin olacak 3 eksi büyük ceza demek haberin olsun 15 dk spor yapmak yerinde yürümek 2 mekik çekmek ya da ip atlamak zor değilEve gireli bir saat oluyor canım ne sporu ayrıca halim kalmadı koca evi ellerimle silmekten
Evet canım yolda giderken metrobüste acıkmıştım peçeteye sarmışım onu yedim. Yediğim yemekler ayak üstü 5 kaşığı geçemediği için gün boyugeçmiş olsun canım zor olmuştur ya temizlemek. Menu de güzel ama aksam ki bitter olmasaymis keske
Dukan krepi yemem gerekiyor cunku gunluk 2 yk yulaf kepegi yemem gerek.. krepde bildigimiz krep gibi fakat icinde seker yok sadeve yumurta aki ve kepekdukan krep olmasa daha iyi olurdu canım
Güzel olmuş canım öğle olmasa iyiymiş ama iki ısırık çok deil sonuçta
Var tabi canim seyir evresinde bir gun sebze var birgun yok.. dolmada diyete uygun ici kiyma dolu kabak nekadar dolma denebilirse :)Kuzum dukanda sebze ve dolma varmi
Bacimm angara niree konya niree de hele.bağa
Valla benim için şu an çok zor. İki dakikalık ipten çok daha fazla enerji sarf ettiğime eminim. Spor hocaları bile haftada 3 6 gün arası antrenman önerirken bu kadar abartmanın anlamı yok. Hem keyfi de değil durum ortadaYalnız spor yapmadığın için 1 eksin olacak 3 eksi büyük ceza demek haberin olsun 15 dk spor yapmak yerinde yürümek 2 mekik çekmek ya da ip atlamak zor değil
Ewet dunde soylemistim bilemedim yinede hatirlatayim dedimKuzum durumu dün de söylemiştin sanki öylr hatırlıyorum canın sağolsun :)
Sen hangi ildeydin
Bana desen ki herkes gibi canım spor yaptım o sayılmaz mı... saysan olmaz mı.. okey hemen kalp koyarım ama uslubun işte spora hal mi kaldı eve kendimi zor attım demen ondan böyle bir tepki verdim. Canım çok efor sarfettim daha ne yapayım desen ok. Bizler diyet Yapıyoruz normal insanlar için haftada 3 gün "şart"Valla benim için şu an çok zor. İki dakikalık ipten çok daha fazla enerji sarf ettiğime eminim. Spor hocaları bile haftada 3 6 gün arası antrenman önerirken bu kadar abartmanın anlamı yok. Hem keyfi de değil durum ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?