Afiyet olsun kuzu o niy :)
Günaydın ilzanimmm ❤günaydınnnnn
yazını değiştir ya one öyle sabah sabah kör edicen biziAfiyet olsun kuzu o niy :)
Günaydın ilzanimmm ❤
isimsiz965 smykmy tesekkur ederim kizlar diger arkadaslarda düşüncelerini bildirsin ona göre bir yön vericem duruma.
Yaa ama yaaayazını değiştir ya one öyle sabah sabah kör edicen bizi
kalınlaştır o zamanYaa ama yaaa
Ben bu rengi cok sevdimm :)
günaydın canım nasılsınGünaydın canlar
Colorayzn B bilinmeyenkullanici @AKovser daralma tablosunu değiştirin LÜTFEN ben oraya baktığım da haz alıyorummmm
Bu dana gibi doymalarin sonu umarim hayir olurGünaydın kuzular diyet mücver yaptım yağsız dana gibi doydum Karnım 2 mt ileride
çabuk baksın o zaman
Ahahaha valla bilmiyorum çok ye dediniz çok yiyorum bakalım cuma neler olacak
Dunku makarnanın bana hediyesi 100gr :)Ahahaha valla bilmiyorum çok ye dediniz çok yiyorum bakalım cuma neler olacak
Canım ben hiç rahatsız olmuyorum bu alan bı yarış biz kilo veremeyince siz ceza almıyor musunuz o zaman sizin sucunuz ne herkes dikkat etmeli ben rahat rahat yatarak kilo verebilen varsa formülü bize söylesin spor yapmadan diyetle bu iş olmuyor menuyede spora hepimiz eleştiriyoruz eğer bunlara razı değilse burada işi neAfiyet olsun kuzu o niy :)
Günaydın ilzanimmm ❤
isimsiz965 smykmy tesekkur ederim kizlar diger arkadaslarda düşüncelerini bildirsin ona göre bir yön vericem duruma.
Bir an yedin sandım şok oldumDunku makarnanın bana hediyesi 100gr :)
Yimedim tabikiBir an yedin sandım şok oldum
Afiyet olsun sekerimmmevet 750'lik suyum içildi bir kupa kayısılı erikli çayım içildi şimdi de bir kupa biberiye çayım içiyorum
Iyiyiz sen nasılsın ablacım desteğin için teşekkürler ayrıcaSelam kızlar nasılsınız
Bana iyi geliyor cezalar bı sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?