Aaa ne kazası yarası beresi yok değil mi çok geçmiş olsunMerhabalar kızlar fazla uğrayamadım. Dün dostum can arkadaşım vardı Akşam sinemaya gittik. Gündüz başka bir arkadaşımla daha buluştuk o da şehir dışında yaşıyor geçerken uğradılar. Bugün Sabah geç kahvaltı sonra arkadaşla odun pazarı evlerine gittik kızımda arkadaşıyla dışarı çıkmıştı ufak bir kaza atlattı neyse ki evdeyiz şimdi çok şükür iyi bişeyi yok.
Maşallah o jillian ı nasıl yapıyorsun hayret ediyorum... Ben beceremedim bi..Cuma menüm
Sabah 1.5 yumurta fındık peynir zeytin domates
Akşam bir kepçe çorba yarım ızgara cipura 4 çiğ köfte marulla ve salata
Sinemada küçük boy mısır.
2 lt su
Jillian 4.gün.
Bugün sırt ağrısıyla uyandım sanırım kum döküyorum idrar yanması ve hafif kan vardı sanırım jillian da çok hoplayıp ziplamaktan Olmuş olabilir. Bugün suyu fazla tuketirim ama sporumu yaparım. Yarın nöbetçiyim yapamam büyük ihtimal.
Colorayzn canim sen canini sikma..Sen elinden geleni yapiyorsun burdaki herkes icin ama birak birazda herkes kendi icin biseyler yapsin.. Burasi yarisma evet birbirimizle yarisiyoruz ama encok kendimizle yarisiyoruz nefsimizle yarisiyoruz.. Burdaki insanlar kilo verince sen bisey kazanmiyorsun para almiyorsun..herseyi karsiliksiz yapiyorsun ama bunun kiymetini bilmeyen bilmesin bosver.. Herkes kendine yapar.İyiki varsiniz kizlar Colorayzn B bilinmeyenkullanici @AKovser Whiteblacklife
Merhabalar kızlar fazla uğrayamadım. Dün dostum can arkadaşım vardı Akşam sinemaya gittik. Gündüz başka bir arkadaşımla daha buluştuk o da şehir dışında yaşıyor geçerken uğradılar. Bugün Sabah geç kahvaltı sonra arkadaşla odun pazarı evlerine gittik kızımda arkadaşıyla dışarı çıkmıştı ufak bir kaza atlattı neyse ki evdeyiz şimdi çok şükür iyi bişeyi yok.
Dünden birkaç kaşık karabuğday kalmış onu yedim ama kesmedi
4-5 yemek kaşığı canım
Merhabalar kızlar fazla uğrayamadım. Dün dostum can arkadaşım vardı Akşam sinemaya gittik. Gündüz başka bir arkadaşımla daha buluştuk o da şehir dışında yaşıyor geçerken uğradılar. Bugün Sabah geç kahvaltı sonra arkadaşla odun pazarı evlerine gittik kızımda arkadaşıyla dışarı çıkmıştı ufak bir kaza atlattı neyse ki evdeyiz şimdi çok şükür iyi bişeyi yok.
Canim cok teşekkür ederim cidden bu sekilde dusunmen beni mutlu etti :)
Yok ya 3 4 yk anca vardı birazdan yürüyüşe çıkıcam gelince akşamı da hafif bir şey yiyip kapatırım günü..aman fazla kaçırma canım :)
anladım canım
geçmiş olsun abla iyi simdi demi
ne demek canım gerçek olan şeyler bunlar herkeste farkında :)
Çıkma canım yanıyor hava ben geri döndüm akşam yedi gibi çıkarım belkiYok ya 3 4 yk anca vardı birazdan yürüyüşe çıkıcam gelince akşamı da hafif bir şey yiyip kapatırım günü..
Çıktım bile hava bir güneş bir karanlık ona aldandım kız kustu döndük ama 3 km yürümüşüzBenim günün hareketi ne bilmiyorum atar mısın bana
Afiyetler olsun :)Öğle yemeğim kızlar ama geç yedim o yüzden akşamı hafif geciririm insAllah :)
Yere yatarak çekemiyorum sınavı bende duvarda yaparimÇıktım bile hava bir güneş bir karanlık ona aldandım kız kustu döndük ama 3 km yürümüşüz
Günün hareketi yok bugün haftasonu pek katılım olmuyor diye vermedim. Ben bugün özel olarak kollarını yatağa dayayıp ayaklarım da yerde şınav çekicem öneririm sana da yaparsan :)
Yok kuzum bu yatmalı değil kollar yatakta ayak aşağıda köprü gibi oluyorsunYere yatarak çekemiyorum sınavı bende duvarda yaparim
Denerim şimdi birazdan benim cadı durmuyor hanım efendi huysuz bugünYok kuzum bu yatmalı değil kollar yatakta ayak aşağıda köprü gibi oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?