lethemve özge menüleriniz güzelmişti kızlar...
özgem goncaya ceza vermelimiiyizz.... :))
bide goncacım ben sana bişi sorcam bizim yeni pdc miz yayınlandı baktınmı bilmiyorum ona göre benim kadrom iptal olmus..
müdürlüğü aradım düzenlemeler yapılıp müdür beye sunulucak o ne derse öyle olucak dendi canım ben 4-b liyim.. bide merkes kadrosunda 4 tane lab tek arttırılmıs benim gibi olan 2 yer daha var yani toplamda 4 kadro iptal olmus ilcelerden merkesden 4 kadro artmıs beni merkese cekme ihtimalleri olabilirmi sence..
Yasom :)
Zevcan süper o zaman canımcım.
Mesaj yazdığımızda tarih ve saat çıkmıyor mu yoksa ben mi görmüyorum kızlar ya.
Cemre nerelerde acaba.
Zevcan bu arada eklenecek olanları listeye ekler misin. Ben atlayabilirim.
4. TAKIM 182
İrem&Özge ( 72 / )
meyvenull ( 61,8 / )
NeKss ( 66,0 / )
lethem ( 49,4 / )
cemrehayal( 92 / )
hasretim34 ( 70,3 / )
tlyonl2009 ( 54,3 / )
pamukcuk ( 75,5 / )
4.TAKIM TOPLAM KİLO ( )
ceza vermeyin kızlar tek spor yapan benim demi ama:)
canım ben geçici görevli çalışıyordum bu aile hekimliği dolayısıyla bütün geçici görevler iptal oldu sağlık ocağı kadrosunda olanlar hep tayin istedi ve hastanelere yerleştirildi 4-bli arkadaşların tayinlerini müdürlük yaptı atamalarını ve boş kalan yerlere gittiler ki çoğu hastane oldu sen lab tek olduğun için merkezde kalırsın bence
kızlar sizdede siteden birden düşme varmı? sinir oldum 10 dakkadır falan atıyo site beni
menümü atılmamışken yazim
sabah haşlanmış yumurta, domates, peynir
ara yapamadım
öğle bir haşlanmış küçücük patates, çay boool salata( bol derken baya bi booool) :)
ara süt içcem
kşam 2 kaşık pilav,2 kaşık kurufasuye
ara yeşil çay
menün süper canim.
imakni yok yiyemedim ya baliklar agzima geldikce kötü oldum neyse ya demek ton baligi yiyemiyom ben zorlamanin anlami yok bende birdakine buzlukdaki file baliklardan yaparim :) ton baliklarinida esim yesin haha
itiraf ediyorum arkadaşlar dayanamadım ve 1 dilim baklava yedim öğlen bide çiğ börek napayım başka bişey yoktu iş yerinde neyse akşama telafi ederim
afiyet olsun ÖZGEcim kırmııızı lahana da pek güzel olur ama buraya lahana gelmiyoo, yemiyeli 1 yılı geçti:S
lethemve özge menüleriniz güzelmişti kızlar...
özgem goncaya ceza vermelimiiyizz.... :))
budayım kaptancım burdayım:) yarın öğretmenler günüya herşeyi tüm bayramları falan öğretmenlerkutluyooo. hadi unu anladım. ya bu öğretmenler gününü niye biz kutluyoruz. birileride bu işi bzim için yapıverse olmasmı? saat 12 buçukta dersim bitti işte anca eve gelebildim,prova yaptırdım dün için
kızlar sizdede siteden birden düşme varmı? sinir oldum 10 dakkadır falan atıyo site beni
menümü atılmamışken yazim
sabah haşlanmış yumurta, domates, peynir
ara yapamadım
öğle bir haşlanmış küçücük patates, çay boool salata( bol derken baya bi booool) :)
ara süt içcem
kşam 2 kaşık pilav,2 kaşık kurufasuye
ara yeşil çay
dayanamadım kendime türk kahvesi yaptım cok az sekerli nerdeyse sekersiz ara olarak onu içiyorum..
özür dilerim kızlar yapmanıza bende sevindim aslında herkese 20 dkka zorunlu spor şartı koymak gerek
aaaaaaaaaa canım nasıl istedi bak şimdi:) bende yapim karşılıklı höpürdetelim hemşom...
özür dilerim kızlar yapmanıza bende sevindim aslında herkese 20 dkka zorunlu spor şartı koymak gerek
özgemm haftada bi kahve içebilioz yaa içtim bende 4-5 aydır kahve içmemiştm..
goncacım cezan kişisel rütbene BEN İRADESİZ ŞİŞKONUN BİRİYİM yazıcaksın..
pazartesiye kadar bu kalıcak...
kuyabiye hosgeldin takimimiza canim,kusura bakma yeni üyeler cogalinca atlamisim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?