Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

afiyet olsun ÖZGEcim kırmııızı lahana da pek güzel olur ama buraya lahana gelmiyoo, yemiyeli 1 yılı geçti:S

lethemve özge menüleriniz güzelmişti kızlar...
özgem goncaya ceza vermelimiiyizz.... :))

bide goncacım ben sana bişi sorcam bizim yeni pdc miz yayınlandı baktınmı bilmiyorum ona göre benim kadrom iptal olmus..
müdürlüğü aradım düzenlemeler yapılıp müdür beye sunulucak o ne derse öyle olucak dendi canım ben 4-b liyim.. bide merkes kadrosunda 4 tane lab tek arttırılmıs benim gibi olan 2 yer daha var yani toplamda 4 kadro iptal olmus ilcelerden merkesden 4 kadro artmıs beni merkese cekme ihtimalleri olabilirmi sence..

Son düzenleme:

ceza vermeyin kızlar tek spor yapan benim demi ama:)

canım ben geçici görevli çalışıyordum bu aile hekimliği dolayısıyla bütün geçici görevler iptal oldu sağlık ocağı kadrosunda olanlar hep tayin istedi ve hastanelere yerleştirildi 4-bli arkadaşların tayinlerini müdürlük yaptı atamalarını ve boş kalan yerlere gittiler ki çoğu hastane oldu sen lab tek olduğun için merkezde kalırsın bence

budayım kaptancım burdayım:) yarın öğretmenler günüya herşeyi tüm bayramları falan öğretmenlerkutluyooo. hadi unu anladım. ya bu öğretmenler gününü niye biz kutluyoruz. birileride bu işi bzim için yapıverse olmasmı? saat 12 buçukta dersim bitti işte anca eve gelebildim,prova yaptırdım dün için

ayy inş canım merkese alırlar beni ozamn dertlerimin bir coğu biticek..
torpil lazım ama çünkü şuan tsm de calısıyorum ve tsm dr göndermemek için elinden geleni yapıcaktır..

tek spor yapan sen değilsin kii düzensizde olsa bende yapıyorum :)) ceza olmalı bencee :)) yoksa yarın yine kacamak yapabilirsin :)) bence biz işimizi sağlama alalım :))

kızlar sizdede siteden birden düşme varmı? sinir oldum 10 dakkadır falan atıyo site beni

menümü atılmamışken yazim
sabah haşlanmış yumurta, domates, peynir
ara yapamadım
öğle bir haşlanmış küçücük patates, çay boool salata( bol derken baya bi booool) :)
ara süt içcem
kşam 2 kaşık pilav,2 kaşık kurufasuye
ara yeşil çay

afiyet olsun canım menü cok güzel olmus salatadan zarar gelmez ye yiyebildiğince :))
bende sitede sorun yasıyorum tek kendimi zannediyordum..

yok tatlım ya. son mesajımı yazdığımdan bu yana 2 3 kes atıldım. dün akşamda ii akşamlar diyemeden kaoandı site. sabahta giremedim zaten

menün süper canim.

imakni yok yiyemedim ya baliklar agzima geldikce kötü oldum neyse ya demek ton baligi yiyemiyom ben zorlamanin anlami yok bende birdakine buzlukdaki file baliklardan yaparim :) ton baliklarinida esim yesin haha

File balıkla da süper olur salata. Canım balık istedi yahu.
Yarın akşam yapalım bari. :)

itiraf ediyorum arkadaşlar dayanamadım ve 1 dilim baklava yedim öğlen bide çiğ börek napayım başka bişey yoktu iş yerinde neyse akşama telafi ederim

Aferim sana. Şımardın dimi en iyi giden sensin dedik diye.

afiyet olsun ÖZGEcim kırmııızı lahana da pek güzel olur ama buraya lahana gelmiyoo, yemiyeli 1 yılı geçti:S

Canımsın ben sana yollayayım burdan. Adres ver yeter.

lethemve özge menüleriniz güzelmişti kızlar...
özgem goncaya ceza vermelimiiyizz.... :))

Tabi ki ceza vereceğiz Zevcanım. Kurallar net ve açık. Ne ceza vermek istersen ver şekercim.

Ay bende kızımın öğretmenlerine çok güzel sürprizler hazırladım. Müzikli bi slayt hazırladım. Bonny Food dan sipariş verdim. Birde body aldım

Afiyet olsun canım.

dayanamadım kendime türk kahvesi yaptım cok az sekerli nerdeyse sekersiz ara olarak onu içiyorum..

Dayak mı istiyorsun acaab diye düşünüyorum.

özür dilerim kızlar yapmanıza bende sevindim aslında herkese 20 dkka zorunlu spor şartı koymak gerek

Keşke yapabilsek cnm ama benim mesela imkansız yapabilmem. Gündüz iş akşam çocuk ev eş derken spora vakit yok.

Gece sporu yapıyorum bi tek o geçer mi :92::123:

aaaaaaaaaa canım nasıl istedi bak şimdi:) bende yapim karşılıklı höpürdetelim hemşom...

içelim hemsom içelim ..
ahh ahh fal bakan olsada bide fal baksak..

özür dilerim kızlar yapmanıza bende sevindim aslında herkese 20 dkka zorunlu spor şartı koymak gerek

canım spor sartı cok ağır herkes yapamıyor o yüzden..

Son düzenleme:
kızlar akşam yemeğimi de yedim geldim, hemen bugünkü menümü yazayım.

Uyanınca: 3 kuru kayısı, kocaman bi bardak su
Sabah: Tam tahıllı ekmekle beyaz peynirli tost
Öğlen: Ton balıklı salata, 1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara: Diyet sütlü kahve, yarım paket diyet bisküvi
Akşam: 6 kaşık etsiz taze fasülye, 4 kaşık pilav, yarım kase yoğurt
Ara: 2 porsiyon meyve

Şimdiye kadar hiç kaçamak yok! Bugünü kaçamaksız bitirsem süper olcak :))

cezalar verilmeye başlanmmış:)
ben bugünü de sıfır kaçamaksız atlatmış bulunup gururla uyuyacam:)

bu arada yarın öğretmenler günü ve bizim burda hiç bi kutlama yapılmıo.. ilçeden normalde bi moral akşamı ayarlanır çoğu yerde ya burda hiçç bişi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…