Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yasom günaydın canım..bence kacamak sayılmaz ..
bu aksam sporda biraz fazlaca hareket gider onlar
sen montiye baslayabilirim diyordun noldu baslıcakmısn...

yok canim baslamiycam,yazmistimya hugocuk un tavsiyelerini uyguluyorum diye montide bana uymayan seyler var,mesela hugocugun listesinde günlük 5 dilim ekmek var ama montide ekmegi herseyle yiyemiyosun bense ekmek yemeden doyamiyorum ne kadar yersem yiyim eger ekmek yemessem 5 dk sonra migdem kazinmaya basliyo bide hogocukda insülin direnci varmis anlattigi seyler bana cok benziyor mesela bir tatli yediim zaman ben bir parca aliyimda gerisini birakayim olayi yok bende dibini görmeden birakamiyorum ailemde seker hastasida var yani olasilik yüksek tabi test etmeden bilemem ama o yüzden sekeri taammen cikardim beyaz un yok pirinc yok patates yok havuc demedi ama ben onuda yemiyorum tabi cig olarak haric günlük 4 yemek kasigi yag hakkim var yemeklerden 3 saat sonra bisey yemek icmek yasak su disinda gerci ben henüz bu kurala alisamadim ama oda olucak zamanla öyle iste..

anladım canım baya güzel bişey gibi görünüyor bu tatlı olayında bende öyleyim yaa catlayacak olsamda o tatlı bitmeden rahat etmiyorum..
netten yer elmasını arastırıyorum canım seker hastalarında cok etkiliymiş seker seviyesini düşürüyormus bide içinde 7-keto die bişi varmıs 25 yasından sonra bu azalıyormus ve metobolizma hızı düüşüyormus o yüzden zayıflamayada etkiliymiş..
arastır istersen bi ben yemeği düşünüyorum...

Yasom bence de kaçamak sayılmaz canım. Maşallah iyi gidiyorsun. Bu hafta birincilik benim yalnız hiç heveslenme :82:
mümkün canim,ben diyete burdaki sonkilomla baslamadim cünkü,ama haftaya görüsürük

bende tam 25 yasindayim iymi :) saol canim bakarim bende

Yasom kaçla başladın kız. İki hafta önceki kilonla değil mi.
Diyet sistemi az da olsa montiye benziyor.

Yasom kaçla başladın kız. İki hafta önceki kilonla değil mi.
Diyet sistemi az da olsa montiye benziyor.

yok canim hasta olmadan önce 71.3 düm hastalikdan sonra 70.7 yani diyete 70.7yle basladim sayilir hastaligi saymaya gerek yok gerci 300 gr fark var listede en son 70.4 düm amaaa cok sükür 7lere elveda dedim bir daha görüsmemek üzere :)

Hiç tatlı filan yememen çok güzel
Meyveden bişey olmaz bence. Sporda yapıyosun sanırım.
Genelde hep yasaklar cazip gelir ya insana
Bu sefer banada okadar cazip gelmiyor kendimi frenliyorum.

Ben bu hafta artı kiloda çıkıcam.
Sanırım gruptan ayrılırken 61.5 - 62 idim.
Baya kilo aldım. Bayramdı falandı filandı derken 4 kilo
1 ayı geçti galiba ayrıldığım.

Son düzenleme:
selam herkese evet cezamı yazdım bugün yediklerime gelince
sabah peynir zeytin bir dilim ekmek
öğle: pırasa
akşamda evde ıspanak var bugün otçul besleniyorum
sabah spor yapamadım grip olmuşum çok halsiz hissediyorum kendimi

**4. TAKIM * *177 ETAP etap sonuncusu klava:
İrem&Özge ( 69,7 / 71,1 / - 1,4 / % - 2,01 )
meyvenull ( 63,6 / 63,0 / 0,6 / %0,94 )
NeKss ( 64,0 / 63,0 / 1,0 / %1,56 )
Pandomim ( 62,7 ) Geri Dönmek Üzere Ayrıldı
PrensesPeri ( 75,3 / 74,9 / 0,4 / %0,53 )
kilovermekistiyorum ( 60,8 / 60,5 / 0,3 / %0,49 )
lethem ( 49,8 / 49,8 / 0,0 / %0,0 )
cemrehayal ( 95,1 / 94,6 / 0,5 / %0,53)
hasretim34 ( 64,1 / 71 / -6,9 / -%10,76) Mezun olmuştu geri döndü

4.TAKIM TOPLAM KİLO 542,4 / 547,9 / - 5,5 / % -1,01

aslıcım ayrıldığın hafta canım 62.7 ile ayrılmıssın 1 ay olmus..

canım menün güzel ama mutlaka meyve yee halsizliğine ii gelir yiyemiyorsan suyunu gecmiş olsun

Aman maşallah diyelim.

Olsun cnm vereceksin işallah.

Rütben pek güzel olmuş bebem.
Öğlene yoğurt akşama da salata ve yoğurt eklenebilir.

selam kızlar nasılsınız?

başta cemre ve lethem olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmen gününü kutluyorum

iyiyz canım sen nasılsın bakalım.

KIZLAR YEMEĞİMİ YEDİM GELDİM..Bİ KOŞTURMACADIR SÜRÜYOR..ÖĞLENE DOĞRU SENDİKACILAR GELDİ SENDİKAMI DEĞİŞTİRDİM .
YENİ PDC de KADROM OLMADIĞINDAN MERKESE GECMEK İSTİYORUM...İNŞ OLUR PEK ÜMİDİM YOK AMA HAYIRLISI OLSUN..

güzel menü. sütü light mı içiyosun?

Saol canım iyi gidiyo gibi şimdilik Evet sütü bulabilirsem light içiyorum. Yağlı süt kadar tok tutmuyo ama olsun

canım pilav biraz fazla olmus..

Tatlım bana da ilk başta çok fazla gelmişti. Ama ben zaten diyetisyenin verdiği ekmek miktarını tamamlayamıyorum bile. Akşamları ya 2 kepçe çorba veriyo ya da 4 yemek kaşığı pilav/makarna. Ben de nasılsa sabahları verdiğinden daha az ekmek yediğim için akşam yiyorum pilavımı. Bunda pilav hastası olmamın da etkisi büyük sanırım

Saol tatlım.. Ben de kaçamaksız geçirdim dünü ve huzurla uyudum valla gece

Bu arada tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsuuunn

Teşekkür ederim canım.
Senin istediğin inşallah olur merkeze geçersin.

merhabalar kızlarr

cemrem ve bütün öğretmenler!! öğretmenler günümüz kutlu olsunn

selam kızlar nasılsınız?

başta cemre ve lethem olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmen gününü kutluyorum

teşekkürler canımmm

menün güzelmiş canım bol sebzeli bi gün:)

bugünkü menüm: 24.11.10
sabah 1 dilim kepek ekmeği, peynir zeytin
ara bikaç eti form
öğlen az makarnayla 4 köfte (dünden kalan)
akşam salata, çorba

kızlar okuldaki arkadaşla karar aldık, her hafta cuma beraber spor yapacaz:) onun dışı bi günde de herkes evinde 1 gün. şimdilik haftada 2 gün planladık. inş uyarız:))

Lethem menün güzel cnm afiyet olsun. Meyve yine yok ama.

Kuyabiye süpersin süperim süperiz

Zevcan işallah olur cnm istediğin. Bu arada yeni gelen diğer arkadaş girmiyor mu takıma. Nilay gelmedi hala bişiy mi oldu kardeşine falan acaba. Allah korusun.

kızlar ben yıkılmıs durumdayım kurumda aramın ii olduğu iki kişi vardı onlarıda alıyorlar iice yanlız kaldım..napcam ben yaaa :84:
Bide regli oldum üzerimde onun verdiği kötü his var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…