yasom günaydın canım..bence kacamak sayılmaz ..
bu aksam sporda biraz fazlaca hareket gider onlar
sen montiye baslayabilirim diyordun noldu baslıcakmısn...
yok canim baslamiycam,yazmistimya hugocuk un tavsiyelerini uyguluyorum diye montide bana uymayan seyler var,mesela hugocugun listesinde günlük 5 dilim ekmek var ama montide ekmegi herseyle yiyemiyosun bense ekmek yemeden doyamiyorum ne kadar yersem yiyim eger ekmek yemessem 5 dk sonra migdem kazinmaya basliyo bide hogocukda insülin direnci varmis anlattigi seyler bana cok benziyor mesela bir tatli yediim zaman ben bir parca aliyimda gerisini birakayim olayi yok bende dibini görmeden birakamiyorum ailemde seker hastasida var yani olasilik yüksek tabi test etmeden bilemem ama o yüzden sekeri taammen cikardim beyaz un yok pirinc yok patates yok havuc demedi ama ben onuda yemiyorum tabi cig olarak haric günlük 4 yemek kasigi yag hakkim var yemeklerden 3 saat sonra bisey yemek icmek yasak su disinda gerci ben henüz bu kurala alisamadim ama oda olucak zamanla öyle iste..
mümkün canim,ben diyete burdaki sonkilomla baslamadim cünkü,ama haftaya görüsürükYasom bence de kaçamak sayılmaz canım. Maşallah iyi gidiyorsun. Bu hafta birincilik benim yalnız hiç heveslenme :82:
anladım canım baya güzel bişey gibi görünüyor bu tatlı olayında bende öyleyim yaa catlayacak olsamda o tatlı bitmeden rahat etmiyorum..
netten yer elmasını arastırıyorum canım seker hastalarında cok etkiliymiş seker seviyesini düşürüyormus bide içinde 7-keto die bişi varmıs 25 yasından sonra bu azalıyormus ve metobolizma hızı düüşüyormus o yüzden zayıflamayada etkiliymiş..
arastır istersen bi ben yemeği düşünüyorum...
Yasom kaçla başladın kız. İki hafta önceki kilonla değil mi.
Diyet sistemi az da olsa montiye benziyor.
günaydin kizlar,hepnize güzel bir gün diliyorum
ben bugün ne yiyecegimi bileiyorum aksama veya yarin yazarim menümü bildigim sey aksama spora gidecek olmam :)
ayrica dün aksam üzeri meyve ve kuruyemisi abarttim biraz bilmem kacamakdan sayarmisiniz eger kacamaksa ben cezama raziyim :) ama ben kacamak olarak görmyorum neden derseniz daha yeni basladim hic yemiycem dedigim seyleri yemiyorum özelliklede seker ve sekerli gidalar cumadan beri agzima tatli sürmedim tek yedigim tatli meyve ve bu beni cok mutlu ediyor huzurluyum:) tabi tartiyada yansiyo bu,Allahim insss böyle devam eder ins,aksam abartmamim sebebide sinirlerim yüzünden esime sinirlendim ondan oldu ama önceden olsa yasak ne varsa onu yerdim cok sükür bu halime cok,Allah bozmasin benide sizide zayiflamak isteyen herkesin iradesinide :119:
Ben bu hafta artı kiloda çıkıcam.
Sanırım gruptan ayrılırken 61.5 - 62 idim.
Baya kilo aldım. Bayramdı falandı filandı derken 4 kilo
1 ayı geçti galiba ayrıldığım.
selam herkese evet cezamı yazdım bugün yediklerime gelince
sabah peynir zeytin bir dilim ekmek
öğle: pırasa
akşamda evde ıspanak var bugün otçul besleniyorum
sabah spor yapamadım grip olmuşum çok halsiz hissediyorum kendimi
yok canim hasta olmadan önce 71.3 düm hastalikdan sonra 70.7 yani diyete 70.7yle basladim sayilir hastaligi saymaya gerek yok gerci 300 gr fark var listede en son 70.4 düm amaaa cok sükür 7lere elveda dedim bir daha görüsmemek üzere :)
Ben bu hafta artı kiloda çıkıcam.
Sanırım gruptan ayrılırken 61.5 - 62 idim.
Baya kilo aldım. Bayramdı falandı filandı derken 4 kilo
1 ayı geçti galiba ayrıldığım.
selam kızlar nasılsınız?
başta cemre ve lethem olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmen gününü kutluyorum
güzel menü. sütü light mı içiyosun?
canım pilav biraz fazla olmus..
Günaydın kızlar.
Allah evinize bereket günümüze rahmet ruhumuza selamet versin İNŞALLAH amin.
Ben dünü de kaçamaksız atlattım çok şükür.
Artık dönmeyeceğim geriye.
Süpersin canım maşallah.
**4. TAKIM * *177 ETAP etap sonuncusuklava:
İrem&Özge ( 69,7 / 71,1 / - 1,4 / % - 2,01 )
meyvenull ( 63,6 / 63,0 / 0,6 / %0,94 )
NeKss ( 64,0 / 63,0 / 1,0 / %1,56 )
Pandomim ( 62,7 ) Geri Dönmek Üzere Ayrıldı
PrensesPeri ( 75,3 / 74,9 / 0,4 / %0,53 )
kilovermekistiyorum ( 60,8 / 60,5 / 0,3 / %0,49 )
lethem ( 49,8 / 49,8 / 0,0 / %0,0 )
cemrehayal ( 95,1 / 94,6 / 0,5 / %0,53)
hasretim34 ( 64,1 / 71 / -6,9 / -%10,76) Mezun olmuştu geri döndü
4.TAKIM TOPLAM KİLO 542,4 / 547,9 / - 5,5 / % -1,01
aslıcım ayrıldığın hafta canım 62.7 ile ayrılmıssın 1 ay olmus..
selam kızlar nasılsınız?
başta cemre ve lethem olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmen gününü kutluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?