Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Süpersin cnm yardımcım.

ben görüyorum,sol tarafda yukarda

Bende yok öyle bişiy.

kızlar
nilay gelmedi haberiniz varmı..

Bende merak ettim nilayı hiç haberim yok.

yok canım ya 1 kilo almışım bayramda gerçi 500 gr verdim bu sabah itibariyle ama cumaya kadar 1 kilo vermem lazım

Fazlasını bile verirsin sen kuzu.

Diyetisyenin verdiği listeyse uygundur canım.
Akşamları sebze yemek çok iyi aslında.
Bende öle yapmaya çalışıcam.

Senin menün de çok güzel aslında tatlım. Ama diyetisyen bana öğlen et yiyorsan akşam sebze yemen daha iyi dedi. Hatta diyetin ilk ayında akşamki sebzeleri etsiz pişirmem gerekiyor o yüzden :)

Kızlar bu arada tartıldım bu sabah. 61.3 kiloyum şuan. Sanırım bayramdan 1 kilo almışım Ama olsun artık, azimle devam..

Son düzenleme:

Canım geçen Cuma kaçtın hatırlıyor musun yada ondan önceki Cuma.

bende 1 saat kadar uyyudum kalktim 2 mandalinmai yedim simdide türk kahvemi iciyom yarim yagli sütle sekersiz saat 1.,1.30 gibide ögle yemegimi yiycem :)

ohh keske bende uyuyabilsem kostur kostur eve gittim corbayı koydum ocağa bulasık yıkadım menemenlik pişirdim 1 e10 vardı yemeğe oturdum 1 de evden cıktım :))) çılgın insanlar gibi artık koşarak hareket ediyorum :)) nerde keyif yapacak vakit bende....

canim bosver ya ,diyetine faydasi olur belki aslinda bende uyumak istemiyorum ama bende uyku apnesi baslangici var o yüzden sürekli bi uyku halindeyim mecbur kaliyom uyumaya maske verdiler bana gece kullnmak icin ama mümkünü yok kullanamadim kullanilcak biseyde degil zaten o yüzden bu haldeyim bendekide pek keyif sayilmaz yani

bu arada uykudan kalktim migdem kaziniyodu 2 mandalinayi yedim daha beter oldum kahveyi ictim simdi birden istahim gitti canim hic bisey istemiyor ögle yemegini bile zorla yiycem galiba

ay kizlar bitiremedim salatami,ilk defa yapiyorum ton balikli,ton baligini sevmem ama salatayla yerim sandim ama cok kötü migdemi bulandirdi

selamlar kızlaarrr

eveetttttt
günaydınnnnn.....
bu gün kü menüm
sabah 3 dilim kızarmıs ekmeğe marmelat sürdüm(ince olarak) ve süt
öğlen mercimek corba süt menemen
aksam meyve süt kuruyemiş..

süpersin cnm. ama kuruyemişe dikkat

cnm menün çok güzel umarım akşamı da güzel tamamlarsın.

bugünkü menüm (23.11.10)
sabah 1 dilim kepek ekmeği, peynir zeytin
ara bikaç eti form
öğlen az makarnayla 3 köfte, cacık
ara 1 armut
akşam salata
ara yeşil çayy

seinde menün güzel canim ama aksam salatanin yanina bisey yokmu :)

Bende tonlu salata çok çok çok severim. Yasom içine baharat eklersen yemesi kolay olur belki.

Kuyabiye tmm canımsım sorun yok.

Bende bugün ki menümü ekliyorum.
Sabah
3 çeri domates, 4 zeytin, kk peynir, 1 dilim buğday ekmek

Öğlen
Ezogelin çorba (montiye uygun), sade kuru fasulye, biber turşusu, limonlu göbek marul ve kırmızı lahana.

Ara
yarım mandalina, light yoğurt

Akşam
Yoğurt, Salata, etli Patlıcan yemeği

menün süper canim.

imakni yok yiyemedim ya baliklar agzima geldikce kötü oldum neyse ya demek ton baligi yiyemiyom ben zorlamanin anlami yok bende birdakine buzlukdaki file baliklardan yaparim :) ton baliklarinida esim yesin haha

itiraf ediyorum arkadaşlar dayanamadım ve 1 dilim baklava yedim öğlen bide çiğ börek napayım başka bişey yoktu iş yerinde neyse akşama telafi ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…