- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
He kız umutmuşum vall sağol 2.750lt suGüzel olmuş canım menü :) afiyet olsun
Güzel olmuş canım :) spora ceza geliyor
Güzel olmuş canım :)
aman iyi olsun tekrar geçmiş olsun abla
tebrikler canım benim
Güzel olmuş canım :)
Güzel olmuş canım daha sık gel :) göremiyoruz pek seni
Güzel olmuş canım su miktarı yazmayı unutmuşsun :)
sanada canım :)
Grevdeyiz
Kepenkler kapali
Gelsin
Grevdeyiz
Kepenkler kapali
Gelsin
Alalim: )benide alin :)
He kız umutmuşum vall sağol 2.750lt su
Nasilsin durumlar guzeldir Insallah ❤benide alin :)
Alalim: )
Nasilsin durumlar guzeldir Insallah ❤
Yok bebisim dedim.ya grevdeyiz diye liste yok simdilik :)teşekkürler canım :) tekrar menü geceyim mi ?
Iyiyim bende kiz uyusun diye bakıyorum eli yuzumde yumustura yumustura sarkitcak yanaklarimiiyi diyelim iyi olsun canım büyük sıkıntılar yok şükür :) sen nasılsın
Yok bebisim dedim.ya grevdeyiz diye liste yok simdilik :)
Iyiyim bende kiz uyusun diye bakıyorum eli yuzumde yumustura yumustura sarkitcak yanaklarimi
Cocugun akli cikiyor olaylari 1 saniye sini kaciracak diye uyumuyor bu sebepten 7 24 gorevdeAllahım yerim onu :) benimki de yeni uyudu şükür
Cocugun akli cikiyor olaylari 1 saniye sini kaciracak diye uyumuyor bu sebepten 7 24 gorevde
Hahah hayiyini yerim onunn :)valla benimkide bu ara huy edindi yatacağız diyorum iigggii hayıy diyip duruyor ellerini bağlıyorarkasını donup kusuyor Allahım ya
Hahah hayiyini yerim onunn :)
Icine sokasi geliyor insanin.bazende beni delirtiyoeli kolu durmuyo karistirsin sürekli masa tepelerine ciksin arkami dondugum an bi olay icinde hemen cok yaramaz cok
Felaketler yaa :) minnoslar :)valla ayni benimki gibi desene :)
benimkide masaların üstlerinde geziyor ocaklari açıyor kapıyor off daha neler neler
Felaketler yaa :) minnoslar :)
Mesela odada birakiyorum mutfakta biseywlr yapiyorum gelmiyo diyorum ki nasilsa gelmiyo sunuda yapayim hazir yok ellemesini istemediğim birsey mesela resmen kokusunu aliyor gibo isinlaniyo yanimacildiriyorum
Felaketler yaa :) minnoslar :)
Mesela odada birakiyorum mutfakta biseywlr yapiyorum gelmiyo diyorum ki nasilsa gelmiyo sunuda yapayim hazir yok ellemesini istemediğim birsey mesela resmen kokusunu aliyor gibo isinlaniyo yanimacildiriyorum
Akil küpleri akill masallahhhAllahım ya bende odaya koyuyorum tamam çıkamaz diyorum kapıyı örtüyorum bi bakıyorum yanimda nasıl actin diyorum beni götürüyor kapıyı örtüyor arabasını kapının yanina koyup üstüne basip açıyorne yaparsan yap kaçacak bisey buluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?