- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Ben kullanmıyorum canım çok faydalı ama icemiyorum tadını sevemedim bı türlüSoda içiyorsanız o da ödem yapıyor
Churcill yap ❤Ben kullanmıyorum canım çok faydalı ama icemiyorum tadını sevemedim bı türlü
Büyümüş iki üç yaş sendromu başlar en zor dönem tutturmalar herşeyi ben yapacağım halleri dışarı istekleri uyumama ben büyüdüm tavırları Allah kolaylık versin canimBende gun icinde yaparim artik sabah erken kalkmak.istiyordum ama taaa 6da yattım
Aminn canim rabbim seninkilerinde mutlu gunlerini göstersin insallah ❤
2ye giricem whitecim :) az kaldi 1 ay sonra hemen hemen :)
O ne canım cahilim de birazChurcill yap ❤
Soda limon ve cok az tuz :)O ne canım cahilim de biraz
Deneyim ben bunu sofradan nefret ediyorum içebilir görünce midem bulanıyor sadesini ama limonlu falan seviyorum onlarda tatlandırıcı var diye içmiyorumSoda limon ve cok az tuz :)
Ben anlamadım Üstüm başıma tartıldım sabahkinden birkaç yüz gr çıktım tok karnına acaba tarta mı sıkıntı var ki? Bilemedim.ben iki buçuk saat yürüyüş bı r saat öyle spor yaptım artı 800 koydu üstüne iki gündür ödem atmaya çalışıyorum bu sabah sabitledim sonunda bana fazla spor ödem yapıyor
Bak abla önce limon ve tuzu Dök sonra yavaş yavaş sodayı yüksek bir bardak olsun epey köpürüyorDeneyim ben bunu sofradan nefret ediyorum içebilir görünce midem bulanıyor sadesini ama limonlu falan seviyorum onlarda tatlandırıcı var diye içmiyorum
Ödem gidiyordur benim de dün öyle olduBen anlamadım Üstüm başıma tartıldım sabahkinden birkaç yüz gr çıktım tok karnına acaba tarta mı sıkıntı var ki? Bilemedim.
mutsuzmutlu ben soda içiyorum ödem mi yapıyormuş ya
Ödemin etkilerinden biri yorgunlukmuş cumadan beri üstümde ölü toprağı varÖdem gidiyordur benim de dün öyle oldu
Maydanoz suyu yapta iç ise yariyorÖdemin etkilerinden biri yorgunlukmuş cumadan beri üstümde ölü toprağı var
Ya şey okudum maydonoz salatalık nane koyun suya bütün gün için diyeMaydanoz suyu yapta iç ise yariyor
Onu denemedim ama gece iki buçuk bardak suyla yarım demet maydanoz ve yarım yada bir limon içtim ben ise yaradı hatta perşembe yine yapmayı düşünüyorumYa şey okudum maydonoz salatalık nane koyun suya bütün gün için diye
Gece ben de yapayım madem ya artı çıkıcam diye ödüm kopuyorOnu denemedim ama gece iki buçuk bardak suyla yarım demet maydanoz ve yarım yada bir limon içtim ben ise yaradı hatta perşembe yine yapmayı düşünüyorum
Cumaya var daha dur stres yapma hem her hafta vereceğiz diye bişey yok duraklama donemide olacakGece ben de yapayım madem ya artı çıkıcam diye ödüm kopuyor
Ama pazatyesi de önemliCumaya var daha dur stres yapma hem her hafta vereceğiz diye bişey yok duraklama donemide olacak
Sen gör bakalım yakarlar çıranıçok dikkat et white daha çirkef görünse de ilzan da şaha kalktı çirkeflikte
simdi niye yapmiyon pilatesSimdi yapmiyorum amar amazanda yapiyodum sonra bir karar aldim dedim 70kilonun altina duseyim 69 falan göreyim ozaman bir gun leslie birgun ebru yapicam sonra 60 falan olabilirsem sayet ondansonrahep. Pilates yapicam :)
Simaycigimin kibarligini yok etmeyinkendinize benzetmeyin :)
Benzetiriz canım hiç kaçarı yok
Beni epey zorladı ya yine başlayalımm
Pis danalar
De bakalım
Izin verdigin icin sagol
Pilatesi 70 kg olunca yapacakmış hanımsultankiymazlar bana ya simdi niye yapmiyon pilates
bakalim neler olacak ne zaman basliyoruz ya su programa
Hemen baslayalim ya
kiymazlar bana ya simdi niye yapmiyon pilates
bakalim neler olacak ne zaman basliyoruz ya su programa
Hemen baslayalim ya
Uyku sersemi Sunday için olan var demişim kusura bakmayın Sunday izin günü görünüyor ama ben başladım..
Pilatesi 70 kg olunca yapacakmış hanımsultanbence yapalım şimdiden zor değilse ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?