Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende gun icinde yaparim artik sabah erken kalkmak.istiyordum ama taaa 6da yattım

Aminn canim rabbim seninkilerinde mutlu gunlerini göstersin insallah ❤

2ye giricem whitecim :) az kaldi 1 ay sonra hemen hemen :)
Büyümüş iki üç yaş sendromu başlar en zor dönem tutturmalar herşeyi ben yapacağım halleri dışarı istekleri uyumama ben büyüdüm tavırları Allah kolaylık versin canim

ben iki buçuk saat yürüyüş bı r saat öyle spor yaptım artı 800 koydu üstüne iki gündür ödem atmaya çalışıyorum bu sabah sabitledim sonunda bana fazla spor ödem yapıyor
Ben anlamadım Üstüm başıma tartıldım sabahkinden birkaç yüz gr çıktım tok karnına acaba tarta mı sıkıntı var ki? Bilemedim.

mutsuzmutlu ben soda içiyorum ödem mi yapıyormuş ya

Sen gör bakalım yakarlar çıranı çok dikkat et white daha çirkef görünse de ilzan da şaha kalktı çirkeflikte
kiymazlar bana ya
Simdi yapmiyorum amar amazanda yapiyodum sonra bir karar aldim dedim 70kilonun altina duseyim 69 falan göreyim ozaman bir gun leslie birgun ebru yapicam sonra 60 falan olabilirsem sayet ondansonrahep. Pilates yapicam :)
simdi niye yapmiyon pilates

Simaycigimin kibarligini yok etmeyin kendinize benzetmeyin :)

Benzetiriz canım hiç kaçarı yok
bakalim neler olacak ne zaman basliyoruz ya su programa

Beni epey zorladı ya yine başlayalımm

Hemen baslayalim ya

Izin verdigin icin sagol

Uyku sersemi Sunday için olan var demişim kusura bakmayın Sunday izin günü görünüyor ama ben başladım..

kiymazlar bana ya simdi niye yapmiyon pilates

Hemen baslayalim ya

Pilatesi 70 kg olunca yapacakmış hanımsultan bence yapalım şimdiden zor değilse ?

kiymazlar bana ya simdi niye yapmiyon pilates

Hemen baslayalim ya

Uyku sersemi Sunday için olan var demişim kusura bakmayın Sunday izin günü görünüyor ama ben başladım..

Pilatesi 70 kg olunca yapacakmış hanımsultan bence yapalım şimdiden zor değilse ?

Zor degill yapicam tamam ama önce bi kardiyo en az bi 75 74 e kadar sonra pilates ve kardiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…