Simaycigimin kibarligini yok etmeyinCirkeflikte bana yaklasamaz merak etme kimyaci Simay biraz zorlanır bunlar neydiyo diye alışır oda
Simaycigimin kibarligini yok etmeyinCirkeflikte bana yaklasamaz merak etme kimyaci Simay biraz zorlanır bunlar neydiyo diye alışır oda
Kızım 70e bırakma şu işleri geçen gün de dedim sarkarsın bak 8 kg ax değil 1.5 ay demek 1.5 ay kaybetme sonra bu günleri çok ararsın zayıfladın tan sonra çok zor sıkılaşmak. Anca zayıflarken önlem alırsan olur buSimdi yapmiyorum amar amazanda yapiyodum sonra bir karar aldim dedim 70kilonun altina duseyim 69 falan göreyim ozaman bir gun leslie birgun ebru yapicam sonra 60 falan olabilirsem sayet ondansonrahep. Pilates yapicam :)
Sen gör bu hafta ilzan neler edecek sanaama önce sabah bunları okuyunca bana neler edecek
Workout yapicaz iste sikilasmak amacliKızım 70e bırakma şu işleri geçen gün de dedim sarkarsın bak 8 kg ax değil 1.5 ay demek 1.5 ay kaybetme sonra bu günleri çok ararsın zayıfladın tan sonra çok zor sıkılaşmak. Anca zayıflarken önlem alırsan olur bu
Workout yapicaz iste sikilasmak amacliKızım 70e bırakma şu işleri geçen gün de dedim sarkarsın bak 8 kg ax değil 1.5 ay demek 1.5 ay kaybetme sonra bu günleri çok ararsın zayıfladın tan sonra çok zor sıkılaşmak. Anca zayıflarken önlem alırsan olur bu
YetmezzzzzzzzzWorkout yapicaz iste sikilasmak amacli
Ben uyarmış olayım da seniO bana bişey edemez deli deliyim görünce sopasını saklarmis bizde iki cirkefiz sonuçta
Bakariz ayrica pilates sevmesem dun verdigin hareketi 100 tane yapmazdim 2dkda ebrucugumun getirileri onlar bana ❤Yetmezzzzzzzzz
Ben uyarmış olayım da seni
Simaycigimin kibarligini yok etmeyinkendinize benzetmeyin :)
Beni epey zorladı ya yine başlayalımmBakariz ayrica pilates sevmesem dun verdigin hareketi 100 tane yapmazdim 2dkda ebrucugumun getirileri onlar bana ❤
Isim olmasaydi 500 bile yapardim :)
Simaycigimin kibarligini yok etmeyinkendinize benzetmeyin :)
75 74 olayim bi su workout bitsinBeni epey zorladı ya yine başlayalımm
Bende bı elli dört göreyim dolap yenilecegim herseyim emanet duruyor üstümde sanki eşimin kıyafetlerini giymiş gibi hissediyorum çok iğrenç pantolonlarim falan benim değil sanki75 74 olayim bi su workout bitsin
Pis danalarNe pis danalarsiniz anamizi aglatacaksiniz ay cok heyecanli o program ama varya saglam yani hee bi hafta normal bi hafta tekrar yapilabilir
Colorayzn B bilinmeyenkullanici
B bilinmeyenkullanici kız elimde kalcan vallaaaColor benim bu hafta kızlarona sormadım bunu ama Whiteblacklife senin ilzan çok fena bir şey oldu haberin olsun milleti kötü etkiliyor makarna ye kek ye bir şey olmaz hakkındır diye
De bakalım"Menumu geciyorum "diyeyim bende bi kez
8 _bir tane kuru kayisi
10_1 kupa limonlu yesil cay
1haslanmis ymrta
1 domates
5 dlm peynir
12_1 tane armut
14_1 kase domates corbasi
1koca kase patlicanli(2patlican) makarnali(2 kasik) yogurt
(Kizima kiymali makarna yapmistim dedim bunu yiyecegime biseler yapmaliyim bunu yaptim )
16 _1 adet yemyesil eksi elma
Bir dal uzum
18_1 kase domates corbasi (yarim dilim cavdar ekmegiyle)
Su :2 lt
Spor:15 dk yuruyus ve simdi 15 dk pilates yapicam
Colorayzn B bilinmeyenkullanici
Cirkef neredesin senPis danalar
Izin verdigin icin sagolDe bakalım
Iyi geceler kuzumİyi geceler ben yatar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?