- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
Akil küpleri akill masallahhh
Allahim hep iyi etsin onlari insallah ayaklarina tas değmesin ❤
Pazar varmı onda bı bakayım bende şimdi kahvaltı Faslı bitti kızımı emzirip ev toplayıp yemek yapacağım araya bı spor sokacağım temizlik konusunda kararsızım yoğun bı gün dahaPazar günü için olan egzersiz görevini yaptım ben elim ayağım titriyor ama çok yordu 45 sn wall sit özellikle. Ben en fazla 20 sn yapıyordum
Sıkma canını ben cumartesi sabahı artı 800 çıktım benimde az kaldıGünaydın kızlar ,
Malum günlerim yaklaşıyor + 500 çıkmışım
Napayım bugün bilemedim ekmek hiç yemeyim bari
Ahh onlar yok mu söz konusu yaramazlık olunca çağ atlıyorlar senin kızın kaç yaşındaydı canimFelaketler yaa :) minnoslar :)
Mesela odada birakiyorum mutfakta biseywlr yapiyorum gelmiyo diyorum ki nasilsa gelmiyo sunuda yapayim hazir yok ellemesini istemediğim birsey mesela resmen kokusunu aliyor gibo isinlaniyo yanimacildiriyorum
Ben de artı 500 üm ya çok üzüldüm ki Regl filan da yok bendeGünaydın kızlar ,
Malum günlerim yaklaşıyor + 500 çıkmışım
Napayım bugün bilemedim ekmek hiç yemeyim bari
Aynen var valla acayip yorucu.. Ben de temizlik yapıcam yine bitmedi işler ofPazar varmı onda bı bakayım bende şimdi kahvaltı Faslı bitti kızımı emzirip ev toplayıp yemek yapacağım araya bı spor sokacağım temizlik konusunda kararsızım yoğun bı gün daha
Süpermiş kedi köpek ten ve böceklerden acayip korkarım ben9.5 kg lik köpeğimle squat yaptım bacaklarım patlayacak gibi. Yarın kesin artı çıkarım
Zaten yaklaşıncs ödem geliyor canım bende bugün yarın bekliyorum ama bu ara sıkıntılı biraz günü tutmuyorBen de artı 500 üm ya çok üzüldüm ki Regl filan da yok bende
Aynen var valla acayip yorucu.. Ben de temizlik yapıcam yine bitmedi işler of
Canım bende aşırı spor çok ödem yapıyor ama senin bünye alıştı bence sana çok yapmaz9.5 kg lik köpeğimle squat yaptım bacaklarım patlayacak gibi. Yarın kesin artı çıkarım
Ben de acayip korkardım şimdi birlikte yatıyoruzSüpermiş kedi köpek ten ve böceklerden acayip korkarım ben
Ben neden ödemliyim o zamannn dün acayip ağırlık kaldırdım ondan mıdır kiZaten yaklaşıncs ödem geliyor canım bende bugün yarın bekliyorum ama bu ara sıkıntılı biraz günü tutmuyor
Baksana artı 500 var bugün anlamadım ben bu vücudumuCanım bende aşırı spor çok ödem yapıyor ama senin bünye alıştı bence sana çok yapmaz
ben iki buçuk saat yürüyüş bı r saat öyle spor yaptım artı 800 koydu üstüne iki gündür ödem atmaya çalışıyorum bu sabah sabitledim sonunda bana fazla spor ödem yapıyorBen de acayip korkardım şimdi birlikte yatıyoruzinsan alışıyor yanında olunca :)
Ben neden ödemliyim o zamannn dün acayip ağırlık kaldırdım ondan mıdır ki
Yaptığın spor ödem yapmıştır karabuğday ödem yapıyor mu bı araştır istersen pilav bana ödem yapmıyor mesela 2 kaşık bulgur artı 400 yapıyor beni bunyeden bünyeye değişiyor isteBaksana artı 500 var bugün anlamadım ben bu vücudumu
Bende gun icinde yaparim artik sabah erken kalkmak.istiyordum ama taaa 6da yattımPazar günü için olan egzersiz görevini yaptım ben elim ayağım titriyor ama çok yordu 45 sn wall sit özellikle. Ben en fazla 20 sn yapıyordum
Aminn canim rabbim seninkilerinde mutlu gunlerini göstersin insallah ❤Maşallah kuzucuklariniza, Allah hep mutlu günlerini göstersin
Benim canavarları anlatsam şok olursunuz
Çok fenalar
2ye giricek whitecim :) az kaldi 1 ay sonra hemen hemen :)Ahh onlar yok mu söz konusu yaramazlık olunca çağ atlıyorlar senin kızın kaç yaşındaydı canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?