Bi resim paylasilmisti ben ona diyorum baslayalim diye anacim ne pilatesiUyku sersemi Sunday için olan var demişim kusura bakmayın Sunday izin günü görünüyor ama ben başladım..
Pilatesi 70 kg olunca yapacakmış hanımsultanbence yapalım şimdiden zor değilse ?
yok canim meyve tabagimi kendime hazirladim esimede cips tabagi hazirladim halimden gayet memnunum mutluuyyum hafifiiimmmKimyacı Simay canım bugün şöyle börek çörek ye bakalım.aaa spor ne yapma kız bugün pazar dinlen sen yorma kendini
canim benimki gibi yap daha rahat zirtpirt acma videoPilates nasıl yapıcaz anlatın şimdi bana ben öyle 1 saat duramam pc ye bakarak yapamam 1 saat uzun süre başka yolu yok mu Smy ın dediği gibi mi yapsam
ewett ciktilar meydaaneeeÇirkef 1 görev başında çirkef 2 nerdesinnn
Valla ben izleyip kac sayi yaptığını not edip ona göre yapicam boluselimmmi.sureyi
bak bak bak laflara bakYüzme kuzum yüzme yazık sana dinlen bı gün tatilin var yat uyu bol bol ye bak aç kalma pasta gonderiyim sana yada baklava borekte açarım sana
Kizlar ilk 1.takima etiketlemisler ayip olmasin tesekkur ederim opucukler.iyi zayiflamalar
Var mi boyle cagiran kaptan yaa canimmm diyo@syns gel canimmmm.
TeşekkürlerKizlar ilk 1.takima etiketlemisler ayip olmasin tesekkur ederim opucukler.iyi zayiflamalar
:)) kimse gelmiyo amaaVar mi boyle cagiran kaptan yaa canimmm diyo
Glmediler evet yarini bekleyelimsmykmy kuzum ben başladım işte o resime sabah Monday için olanı yaptım :) sen de başla çok güzel enerji harcadım
Colorayzn bölüşelim canım köpeği çiğ et beslenmesine geçiricez de babamla araştırma yapıyoruz ondan uğrayamadım buraya yeni üyeler gelmiş diye sevindim ama gelmemiş
@White1989 o ilzan seni bu hafta çiğ çiğ yiyecek Smy ı da tabi
tamam canim bende simdi baslicam o zaman diger kizlarda baslasin hep birlikte baslamis olalim rakipler ciksin meydaneeesmykmy kuzum ben başladım işte o resime sabah Monday için olanı yaptım :) sen de başla çok güzel enerji harcadım
Colorayzn bölüşelim canım köpeği çiğ et beslenmesine geçiricez de babamla araştırma yapıyoruz ondan uğrayamadım buraya yeni üyeler gelmiş diye sevindim ama gelmemiş
@White1989 o ilzan seni bu hafta çiğ çiğ yiyecek Smy ı da tabi
Biraz okuyup bilgi edineyim canım, suan disaridayim.@JustPeace gel bebegim
Tmm bekliyorum bak yakani.birakmam :)Biraz okuyup bilgi edineyim canım, suan disaridayim.
Tmm bekliyorum bak yakani.birakmam :)
Bizler paketli gıda yemiyoruz pirinç makarna yemiyoruz kızartma da aynı şekilde şekerli unlu gıdalar da. Belirli bir diyetimiz yok :)Uygun olduğum da geleceğim , yanlız diyet önerini alabilirim henüz bir diyet'e adapte değilim ve bunun için tam tekmil gelmek istiyorum önerileriniz candır benim için @colorayzn
Colorum da yapacak white da yapar başka yapan çıkacak mı bakalımtamam canim bende simdi baslicam o zaman diger kizlarda baslasin hep birlikte baslamis olalim rakipler ciksin meydaneee
Bakalim kim kimi yiyecek
Birden kesmek de karbonhidratı nasıl olacak ne önerirsiniz ,ben keserim on da sorun yokta :))Bizler paketli gıda yemiyoruz pirinç makarna yemiyoruz kızartma da aynı şekilde şekerli unlu gıdalar da. Belirli bir diyetimiz yok :)
Sen musait ol hele geldimmm de ben sana anlatirim herseyi diyette anlatirimmm :) neler yapabilirsin falan :)Uygun olduğum da geleceğim , yanlız diyet önerini alabilirim henüz bir diyet'e adapte değilim ve bunun için tam tekmil gelmek istiyorum önerileriniz candır benim için @colorayzn
Ben atarim kuzum.bekleKızlar bu yapacağım spor var ya onların İçimde ki hareketlerin ne olduğunu bilmiyorum squat hariç ve nette çekmediği için netten bakamiyorum aramızdan müsait olan biri bu hareketlerin resmini atabilir mi buraya ya sabahtan beri uğraşıyorum netten açmak için ama yokaçılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?