- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Kimyacı Simay canım bugün şöyle börek çörek ye bakalım.aaa spor ne yapma kız bugün pazar dinlen sen yorma kendinikiymazlar bana ya simdi niye yapmiyon pilates
bakalim neler olacak ne zaman basliyoruz ya su programa
Hemen baslayalim ya
Pilates nasıl yapıcaz anlatın şimdi bana ben öyle 1 saat duramam pc ye bakarak yapamam 1 saat uzun süre başka yolu yok mu Smy ın dediği gibi mi yapsamZor degill yapicam tamam ama önce bi kardiyo en az bi 75 74 e kadar sonra pilates ve kardiyo
Evet ama kaçamak yapmadın zaten sen o yüzden artı da gelsen sıkıntı değil sıkma canını ki daha fazla ödem tutmaAma pazatyesi de önemli
Kimyacı Simay canım bugün şöyle börek çörek ye bakalım.aaa spor ne yapma kız bugün pazar dinlen sen yorma kendini
Ya wcye de çıkıyorum çok enteresan. Önceden yemek yiyip hemen wcye koşan arkadaşlarıma çok özenirdim aynı öyle oldum ama durum iyi değilEvet ama kaçamak yapmadın zaten sen o yüzden artı da gelsen sıkıntı değil sıkma canını ki daha fazla ödem tutma
Pilates nasıl yapıcaz anlatın şimdi bana ben öyle 1 saat duramam pc ye bakarak yapamam 1 saat uzun süre başka yolu yok mu Smy ın dediği gibi mi yapsam
Tatilde :)Çirkef 1 görev başında çirkef 2 nerdesinnn
Ben her gün karın hareketlerini yapıyorum pilates olarak 15 dk sende yap bana yetiyor benim sorunum karın olduğu icinPilates nasıl yapıcaz anlatın şimdi bana ben öyle 1 saat duramam pc ye bakarak yapamam 1 saat uzun süre başka yolu yok mu Smy ın dediği gibi mi yapsam
Tabi ki görev başında olacağım cirkef 2 de teşekkür bugün pasta börek ne güzel olurÇirkef 1 görev başında çirkef 2 nerdesinnn
Ohh yürümez insallahTatilde :)
Ama yüzüyor durOhh yürümez insallah
Tirssam mi ne regl öncesi olmasa zorlardir ama yok bu hafta artı temizliyorum iki gündür ama olsun onun gibi yapacağım bende tirssin birazAma yüzüyor durbence ondan kork sen atlatti duraklama donemini
Yüzme kuzum yüzme yazık sana dinlen bı gün tatilin var yat uyu bol bol ye bak aç kalma pasta gonderiyim sana yada baklava borekte açarım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?