Ben yavaştan geleyim en iyisimi yoksa birden şoka girerim komple birden kesersem :)Sen musait ol hele geldimmm de ben sana anlatirim herseyi diyette anlatirimmm :) neler yapabilirsin falan :)
Yavas yavas baslicaksin zaten önce sen nasil.besleniyoeun ony anlat gun icinde neler.tuketirsinBen yavaştan geleyim en iyisimi yoksa birden şoka girerim komple birden kesersem :)
Biz de ilk günler adaptasyon sorunu yaşadık fakat şu an alıştık karbonhidratı kesmedik ki bulgur karabuğday mercimek meyve sebze hepsini tüketiyoruz :)Birden kesmek de karbonhidratı nasıl olacak ne önerirsiniz ,ben keserim on da sorun yokta :))
Popoya vurmada bir popoma rahatça yetişiyor ayağım ama diğer Popoya yetişemiyorum enteresan
Rica ederimm kuzum
Kas yapısı ile ilgilimi acaba hani sag ve sol taraf bir olmaz derler ya ne bilimmmPopoya vurmada bir popoma rahatça yetişiyor ayağım ama diğer Popoya yetişemiyorum enteresan
BayildimmmEki Görüntüle 2035722
Bende tek tek kagida yazmistim boyle daha rahat gencler nasil olmus kaptanimColorayzn
Ah canım hayal hayal onlar sen boşver ben yaptım.sporu bebek uyusun kartı yapacağım üstüne temizlik beklemekte anlayacağın totoma yer göstermiyor umsmykmy kuzum ben başladım işte o resime sabah Monday için olanı yaptım :) sen de başla çok güzel enerji harcadım
Colorayzn bölüşelim canım köpeği çiğ et beslenmesine geçiricez de babamla araştırma yapıyoruz ondan uğrayamadım buraya yeni üyeler gelmiş diye sevindim ama gelmemiş
Whiteblacklife o ilzan seni bu hafta çiğ çiğ yiyecek Smy ı da tabi
Telefondan takip etmeyi sevmiyorum pilatesimde boyle cin aliliBayildimmm
Bana bak kız ne sporu git sen bebene bak ağlıyor ben buradan duyuyorumTelefondan takip etmeyi sevmiyorum pilatesimde boyle cin alili
Benim cinalim cok sportif kizlar
Bebegim uyudu sporumu yapiyorum sekerim ucuncu yesil cayimi demleniyorAh canım hayal hayal onlar sen boşver ben yaptım.sporu bebek uyusun kartı yapacağım üstüne temizlik beklemekte anlayacağın totoma yer göstermiyor um
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?