- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Ben bunu çalarım öğretmen hanımEki Görüntüle 2035722
Bende tek tek kagida yazmistim boyle daha rahat gencler nasil olmus kaptanimColorayzn
Gule gule kullan sekerimBen bunu çalarım öğretmen hanım
Ayy canım canına yazık sen sporsuzda verirsin kıyamam ben sanaBebegim uyudu sporumu yapiyorum sekerim ucuncu yesil cayimi demleniyor
3 lt su
120 dakika yürüyüş+koşu (157 bpm)
130 squat
Belirlediğiniz egzersizler
20 saniye duvara oturma
56 bacak kaldırma
106 lunge
30 donkey kick
15 sn sağa sola hoplama
100 dambıl ile kol ve sırt
20 küçük köprü hareketi
100 ip
65 saniye plank
Kalkar kalmaz yarım limonlu bir kupa su
Sabah
26 gr çok tahıllı ekmek
4 gr margarin 27 gr lor ile 20 ml süt 2 yumurtalı omlet
26 gr süzme peynir
1 salatalık
30 ml süt ile Nescafe
Öğle
100 gr üzüm
281 gr Mercimek çorbası
102 gr menemen
3 bardak çay
Ara
180 ml süt ile Nescafe
5 gr bitter
Akşam
150 gr Mercimek çorbası
50 gr yoğurt
Toplam alınan kalori 1118 kcal (evet dana gibi yedim )
Toplam Yakılan kalori 832 kcal
Telefondan takip etmeyi sevmiyorum pilatesimde boyle cin alili
Benim cinalim cok sportif kizlar
Telefondan takip etmeyi sevmiyorum pilatesimde boyle cin alili
Benim cinalim cok sportif kizlar
Yapamadım daha fazla dedim ya sabah köpeği. Kaldırarak squat yaptım diye kendime gelemedim daha yoksa bugün için hedef büyüKTÜkız masAllah naptın sen boyle sporlara bak
Aynen pilates de paykaşıesanız akşam onu da yaparım sonra bebek gibi uyurummmPilatesini de paylaş kuzum gorelimm mariftlerini su cin alinin
Kopekle squatYapamadım daha fazla dedim ya sabah köpeği. Kaldırarak squat yaptım diye kendime gelemedim daha yoksa bugün için hedef büyüKTÜ
Aynen siz de öyle işte biz yarın başlayalım diyen dirençsizlerden değiliz bugün dedik bugün başlarızzzz
Yere bıraktığımda benden acayip şekilde kaçtıKopekle squat
PislikAynen siz de öyle işte biz yarın başlayalım diyen dirençsizlerden değiliz bugün dedik bugün başlarızzzz
Yok kız fark etsem de yapardım pazar boş gün diyor ben boş durur muyum anamPisliksenin saskinliginin bedelini neden ben odeyeyim ama vaktim olursa seni mafidiciiimm
Kopecige yazik yemin ederimYere bıraktığımda benden acayip şekilde kaçtıakşam mama paketi ile yapıcam o 8 kg daha iyi
Kardeşim de çok kızdı anlatınca hayvanı kullanma diyeKopecige yazik yemin ederimpsikolojisini bozcaksin hayvanin
Hayvanda yakında suagat yapacak az kaldiKopecige yazik yemin ederimpsikolojisini bozcaksin hayvanin
ah keskem keskem keskem ama adim gibi biliyorum spor yapmadan olmuyor senin vucudun boyle dedigine gore yapmadan gidiyo hee:)Ayy canım canına yazık sen sporsuzda verirsin kıyamam ben sana
ay kaptanim o 6 yillik falan kagit perisan onu duzenlemem lazim sonra paylasayim he olur mu ama cok komik ya rezil olurum ben kendim anladigim gibi cizmisim istePilatesini de paylaş kuzum gorelimm mariftlerini su cin alinin
Yapar o daha atletik neler yapıyor nelerHayvanda yakında suagat yapacak az kaldi
Ben sporsuz gram veremem canım her gun bin adet ip atliyorum üstüne yarım saat pilates yapıyorum üstüne iki çocuk daha biri 5 aylık yemek bulaşık temizlik ütü işte totoma yer görmüyor zaten küçücük göbek maşallah Toto yok hicah keskem keskem keskem ama adim gibi biliyorum spor yapmadan olmuyor senin vucudun boyle dedigine gore yapmadan gidiyo hee:)
ay kaptanim o 6 yillik falan kagit perisan onu duzenlemem lazim sonra paylasayim he olur mu ama cok komik ya rezil olurum ben kendim anladigim gibi cizmisim iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?