- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
FesatlıktanAnlamadım gitti 4 ayda emzirirken 10 kilo aldım kimse demedi emziriyorsun sen ondan çok yiyorum alıyorsun şimdi kilo verince emziriyor oldum
Millet emzirirken ne kilolar vermiş hiç haberim olmadı o diyor on kilo verdim bu diyor onbeş verdim tek enayi benim galiba on kilo aldimMilleti boşver
Oooo övgüler büyük yerden gelmişBugün kaynanamla eltim sen çok kilo verdin dediler eee dedim vereyim okadar uğraşıyorum toplamda 12 kilo vermişim
Millet iyi ol güzel ol istemez ki. Lafta herkes zayıfla der zayıflarsın bu da fazla oldu derler..Anlamadım gitti 4 ayda emzirirken 10 kilo aldım kimse demedi emziriyorsun sen ondan çok yiyorum alıyorsun şimdi kilo verince emziriyor oldum
Bugün kaynanamla eltim sen çok kilo verdin dediler eee dedim vereyim okadar uğraşıyorum toplamda 12 kilo vermişim
Bugün itibariyle bende tam 15 kilo gitti geriye kalan 9.5 artık tek rakamlar ama daha çok varBugün kaynanamla eltim sen çok kilo verdin dediler eee dedim vereyim okadar uğraşıyorum toplamda 12 kilo vermişim
Yok kız bunlar seviniyor veriyorum diye eltim Yen'i Doğum yaptı 3 ay Velet'i karı fit doğurdu Doğumdan sonra başladı kilo almaya 5 kilo almışİnsanların emeklerini boşa sayıyorlar ona sinir oluyorum işte
Yaw he he yolarsın kahvemi de içtim biraz durayım yaparım. Bir iki hareket
Valla kıl oldum eltim ay ben emzirirken onbeş kilo verdim dedi ben şok bilmesem yiyeceğim haYok kız bunlar seviniyor veriyorum diye eltim Yen'i Doğum yaptı 3 ay Velet'i karı fit doğurdu Doğumdan sonra başladı kilo almaya 5 kilo almış
Ne derlerse desinler önce elli dört sonra 49 48 istiyorum ve olacağım Allah nasip ederseOooo övgüler büyük yerden gelmiş
Millet iyi ol güzel ol istemez ki. Lafta herkes zayıfla der zayıflarsın bu da fazla oldu derler..
Yapıcam ulennnn yoksa kavga çıkacak evdeCirkef yapma sporr
Yürü beee gitme takımdan bizle ol 48Ne derlerse desinler önce elli dört sonra 49 48 istiyorum ve olacağım Allah nasip ederse
Bana yaptığın suratı yap ona da korkudan mecbur iyi davranırYapıcam ulennnn yoksa kavga çıkacak evdesuratsız bir koca çekilmiyor
Yap ulenn yap kavgadan iyidirYapıcam ulennnn yoksa kavga çıkacak evdesuratsız bir koca çekilmiyor
Enerjimi bitiriyor adam yaaaaYap ulenn yap kavgadan iyidir
Sökmüyor artık onaBana yaptığın suratı yap ona da korkudan mecbur iyi davranır
Gitmeyi düşünmüyorum 54 gorem hedef küçültecegim ama bı hafta izin alacağım oğlumu krese yazdırdım bı hafta okulda bekleyeceğim ikisi bı arada giderse almam bı iki gün deneyeceğim duruma göre karar verecegimYürü beee gitme takımdan bizle ol 48
Salla artık ben öyle yapıyorum he he diyip geçiyorum kenaraEnerjimi bitiriyor adam yaaaa
Bilmem kiNerde bu Yeni üyeler çıksınlar piyasaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?