Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tamam canım teşekkür ederim, ciddi gibi görünmese de ciddi birşey taşikardi sanırım...

Anladım canım çok geçmiş olsun inşallah değildir hayat boyu ilaç kullanmak gerekiyor bildiğim kadarıyla

Aynen hedeflerimiz kilo değil mükemmel görüntü ki bir daha o görüntüye kıyıp kg almayalım.. daha önce 25 kg verdim bel yanlarım yine çoktu çok rahatsızdım

Hoşgeldinnnn ne mühendisisin acaba ben de mühendislik öğrencisiyim uzatmalı :) ben de ankaradayımmm :))
Leslie 3 mil bir anda ağır gelmesin 1 mil ile başlasaydın :)

Teşekkürler kizlar insallah değildir.

Oksimoron bugünkü menü su spor yaz istersen şimdi tabloya ekleyeyim seni de bugünden :)
Düzgün bir menüm yok bugün için maalesef en büyük problemimde bu zaten gün içinde doğru dzgün öğün yiyemiyorum ve atıştırıyorum genelde akşamda günün acısını çıkarıyorum maalesef. Ama yarın buraya yazma sorumluluğum olduğu için liste tutup her yediğimi yazmaya başlıyorum ve tabii ki yediklerime çok dikkat edeceğim. bugünlük mazur görün beni. 2,5 litre su içtim. Leslie 3 mil yaptım ve akşam üstü 1 saat yürüyüş yaptım.

Tamamdır yarın alayım seni tabloya o zaman :) bahsetmişizdir belki tekrar söyleyeyim kızartma makarna pilav kek börek dondurma cips vs vs bunlara iyi bakmıyoruz başta zor gelebilir tabi ki hak veririm ama insanoğlu her şeye adapte oluyor hemen :)

Hoşgeldinnnn ne mühendisisin acaba ben de mühendislik öğrencisiyim uzatmalı :) ben de ankaradayımmm :))
Leslie 3 mil bir anda ağır gelmesin 1 mil ile başlasaydın :)[/QUOTE]
Malzeme mühendisiyim senin branş ne öğrencilik cidden can valla ne kadar uzatabilirsen o kadar kar bence :)Leslie 1 mile arada yapıyorum zaten bugün hedefe yönelik daha ciddi bir adımatmak istedim:)

Birinci şart 6 da bırak yemek işini vücut leptin salgilasin gün içinde düzgün ye ki akşam yeme fazla akşama meyve bırakma ki ödem tutmayasin

Malzeme mühendisiyim senin branş ne öğrencilik cidden can valla ne kadar uzatabilirsen o kadar kar bence :)Leslie 1 mile arada yapıyorum zaten bugün hedefe yönelik daha ciddi bir adımatmak istedim:)
Ben de makine mühendisliğindeyim gazide :) 7. Sene olacak Bu kadar öğrencilik de yeter bence
Yeni bir başlangıç için tabi ki leslie harika olur 3 mili. Ekte bir egzersiz programı göndereceğim biz onu yapmaya başladık ama zorunlu değil isteğe bağlı. Bugün salı günü için olanı yapıyoruz Oksimoron

Eklentiler

• IMG-20170821-WA0000.webp
    31 KB · Görüntüleme: 41
Burda birbirimize destek oldukça daha da kolay olacak inanıyorum. Ay ben bugün çok doğru bir iş yaptım sanırım Yen'i ay Yen'i başlangıç olsun

Makinanın hakkı o bence senin suçun yok:) şuan vücudum kilomu taşımıyor bu liste beni zorlayabilir bayram sonuna kadar biraz kilo verip dönüşte başlasam daha iyi olacak sanırım

Burda birbirimize destek oldukça daha da kolay olacak inanıyorum. Ay ben bugün çok doğru bir iş yaptım sanırım Yen'i ay Yen'i başlangıç olsun
Bence de kendin için güzel bir karar verdin :) hepbirlikte kilo vermenin keyfi çok başka hepimiz başlangıçta hedeflediğimiz kilolardan çok daha azına indirdik hedefleri çünkü burada kilo vermekten çok mutluyuz dertleşiyoruz filan her telden yani :)

Bence de bitir mühendis hanım bu sene senin sevgilin ne oldu bu arada geldi mi

Makinanın hakkı o bence senin suçun yok:) şuan vücudum kilomu taşımıyor bu liste beni zorlayabilir bayram sonuna kadar biraz kilo verip dönüşte başlasam daha iyi olacak sanırım
Nasıl istersen ama kilo vermeden bölgesel çalışmanı tavsiye ederim kilo verdikten sonra toparlamak zor olur kolu bacağı. Dambıl ın filan varsa günlük olarak kollarını için az da olsa çalışmanı öneririm. Ben bundan 3 hafta önce squat 1 tane bile zor yapıyordum şimdi günde 100 den fazla yapıyorum kondisyonunu ne kadar çabuk sağlarsan o kadar lehine gelişir işler :)

Bayrama nerdeyse iki hafta var şöyle iki üç verirsin hem kilon çok değil o kadar inan kendini suclamaktan vazgeç başladın bırakma asıl sıkıldığın zaman biz buradayız kaçamak yapıp pişman olacağına yeme mutlu ol sistem bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…