- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Bazen bende yapıyorum ama sen gün boyunca konuş güzel güzel akşam eve gel surat on karış çekemiyoruz işteSalla artık ben öyle yapıyorum he he diyip geçiyorum kenara
Bende 75 göreyim 60 isticemGitmeyi düşünmüyorum 54 gorem hedef küçültecegim ama bı hafta izin alacağım oğlumu krese yazdırdım bı hafta okulda bekleyeceğim ikisi bı arada giderse almam bı iki gün deneyeceğim duruma göre karar verecegim
Ay onu bende diyecektim motive eder hem bizi hem yeni gelen arkadaşları işte başlama tarihleri bide verilen kilolarYa ne dicem bu daralma tablosuna ekleme yapsak ya toplam verilen kiloyu da yazsakColorayzn
Sana 55 yakışır kuzumBende 75 göreyim 60 isticem
Sana 55 yakışır kuzumBende 75 göreyim 60 isticem
İstedikten sonra imkansız diye bir şey yok canım biraz sabır biraz zaman neden olmasın kiKızlar ben de hedefi 54 yapıcam ama asıl hedefim yüzde 17 yağ imkanlı mı imkansız mı bilmem ama istiyorum alıcam!
Bakıyorum ben gibi kiloda olup zayıflayanlara hep ayda 3 4 kg vermişler ama spor yapıyorlar diye bedenleri çok farklı benim de her hafta çok kg verme derdim yok artık güzel görünmek istiyorum zayıf arkadaşlarım var ya bacakları kapkalın yağ ya kollar kapkalın ben fit görünmek istiyorum şöyle bacaklardan kaslar görünsün filanİstedikten sonra imkansız diye bir şey yok canım biraz sabır biraz zaman neden olmasın ki
Pazartesi cuma salı hangi gün istersen başlayabilirsin :) geçmiş olsun ciddi bir şey değildir inşallahColorayzn merhaba tatlim bu hafta sağlık konusun da sıkıntılarım var diğer pazartesi baslama sansim var mi?
Tamam canım teşekkür ederim, ciddi gibi görünmese de ciddi birşey taşikardi sanırım...Pazartesi cuma salı hangi gün istersen başlayabilirsin :) geçmiş olsun ciddi bir şey değildir inşallah
Aynen öyle canım ben neden hep belden üstümü çalıştırıyorum mesela güzellik bbi görüntü olsun diye fit ol altmış ol önemli olan aynaya bakınca kendini iyi hissetmek bence ben bu kiloda mutlu değilim mesela elli dört de beni mutlu etmeyecek biliyorum iki çocuk doğurmak bir sürü deformasyon yarattı vücudum da Allah'tan catlagim yok ama göbek bölgeden mutlu degilimBakıyorum ben gibi kiloda olup zayıflayanlara hep ayda 3 4 kg vermişler ama spor yapıyorlar diye bedenleri çok farklı benim de her hafta çok kg verme derdim yok artık güzel görünmek istiyorum zayıf arkadaşlarım var ya bacakları kapkalın yağ ya kollar kapkalın ben fit görünmek istiyorum şöyle bacaklardan kaslar görünsün filan
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinTamam canım teşekkür ederim, ciddi gibi görünmese de ciddi birşey taşikardi sanırım...
Ben bir türlü yazamadım .Zaten ben sabah ve gece ancak girebilirim gündüz oğlum hiç durmadığı için telefonu elime bile alamıyorum. Bugün Leslie 3 mil e başlayarak ve bu gruba üye olarak büyük bir adım attığıma inanıyorum hadi inş
Benim diyete başladığım kilodan 500 Gr eksiğin var ben şuan 63.5 canım sen neden olmayasinBen bir türlü yazamadım .Zaten ben sabah ve gece ancak girebilirim gündüz oğlum hiç durmadığı için telefonu elime bile alamıyorum. Bugün Leslie 3 mil e başlayarak ve bu gruba üye olarak büyük bir adım attığıma inanıyorum hadi inş
Sağol canim teşekkür ederimGeçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?