Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İstedikten sonra imkansız diye bir şey yok canım biraz sabır biraz zaman neden olmasın ki
Bakıyorum ben gibi kiloda olup zayıflayanlara hep ayda 3 4 kg vermişler ama spor yapıyorlar diye bedenleri çok farklı benim de her hafta çok kg verme derdim yok artık güzel görünmek istiyorum zayıf arkadaşlarım var ya bacakları kapkalın yağ ya kollar kapkalın ben fit görünmek istiyorum şöyle bacaklardan kaslar görünsün filan

Benim hedef 55 şuan Colorayzn kilom tartilmadim bu ara en son 68 'di ama aldim hissediyorum, bu kiloya 79 dan dustum 8ay da yaklaşık , İnsülin direncim var ve pco hastasıyım yani tez alıp zor veriyorum, bu durum da olup hangi diyetle zayıflama kontröllü yapılır bilmiyorum, diyetisyenin verdiği liste şuan güncel olarak bana uymadı bu arada...

Aynen öyle canım ben neden hep belden üstümü çalıştırıyorum mesela güzellik bbi görüntü olsun diye fit ol altmış ol önemli olan aynaya bakınca kendini iyi hissetmek bence ben bu kiloda mutlu değilim mesela elli dört de beni mutlu etmeyecek biliyorum iki çocuk doğurmak bir sürü deformasyon yarattı vücudum da Allah'tan catlagim yok ama göbek bölgeden mutlu degilim

Kullanıcı Adı ksimoron
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleğiniz Mühendis
Yaşınız :30
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:7 aylık bir çocuk
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz :168
Kilonuz:78
Hedef kilonuz :56
Kilo alma hikayeniz :Sigara bırakma ve Doğum kiloları
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kendimi iyi hissetmek ve yeniden istediğim gibi giyinebilmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? Hayır

Ben bir türlü yazamadım .Zaten ben sabah ve gece ancak girebilirim gündüz oğlum hiç durmadığı için telefonu elime bile alamıyorum. Bugün Leslie 3 mil e başlayarak ve bu gruba üye olarak büyük bir adım attığıma inanıyorum hadi inş

İşte bu devamı gelir inşallah kopma buradan destek motive etmek için birbirimizi elimizden geleni yapıyoruz canim

Benim diyete başladığım kilodan 500 Gr eksiğin var ben şuan 63.5 canım sen neden olmayasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…