- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Bence daha falza verir yeni başladığı için ilk hafta epey kg gider 4 kg verirsin sıkarsan yani 1 beden :)Bayrama nerdeyse iki hafta var şöyle iki üç verirsin hem kilon çok değil o kadar inan kendini suclamaktan vazgeç başladın bırakma asıl sıkıldığın zaman biz buradayız kaçamak yapıp pişman olacağına yeme mutlu ol sistem bu
Ihıhıhıı
O hedefini üç kilo tutsun 4 giderse mutluluktan ucsunBence daha falza verir yeni başladığı için ilk hafta epey kg gider 4 kg verirsin sıkarsan yani 1 beden :)
Küstü mu acep sen tatile gideceğim dediğin icinBakalım bitecek mi göreceğiz
Bu hafta gelmesi lazımdı iznini de uzatacaktı ama 4 gündür haber alamıyorum her yolu denedim yok
Yok o küsmez öyle ya ondan merak ettim yaKüstü mu acep sen tatile gideceğim dediğin icin
Bu daha mantıklı olduO hedefini üç kilo tutsun 4 giderse mutluluktan ucsun
Dur hemen karalar bağlama bakam annesinin teli yok mu ara sor belki onların haberi vardirYok o küsmez öyle ya ondan merak ettim yahiç keyfim yok
Bu daha mantıklı oldu
Bulursan gel yavrumBak bayramda gelirim Bursa'ya yolarım o saçlarını verme benden çok kilo
Kendime güvenimi kaybetmeye başlamıştım ama şuan cidden motive oldum bayrama kadar 1 beden er hadi inşBence daha falza verir yeni başladığı için ilk hafta epey kg gider 4 kg verirsin sıkarsan yani 1 beden :)
Evet onda mantıklı aslında benim sorunum üst beden zaten. Dambılım var yarın Leslie den sonra vücudum sıcakken bunlarada başlayayım ozaman ufaktanNasıl istersen ama kilo vermeden bölgesel çalışmanı tavsiye ederim kilo verdikten sonra toparlamak zor olur kolu bacağı. Dambıl ın filan varsa günlük olarak kollarını için az da olsa çalışmanı öneririm. Ben bundan 3 hafta önce squat 1 tane bile zor yapıyordum şimdi günde 100 den fazla yapıyorum kondisyonunu ne kadar çabuk sağlarsan o kadar lehine gelişir işler :)
Aramam anasını var telefonu ama aramam mümkün değil şu anda. Anca uzun bir süre haber alamazsam mecbur kalırım Allah onlara mecbur etmez inŞallahDur hemen karalar bağlama bakam annesinin teli yok mu ara sor belki onların haberi vardir
Fazla kilon yok spor desteğiyle çok iyi olacağından eminim. Dambıl ile sırt da çalışabilirsin kolların yağlarında koltukaltlarına doğru gittikçe onları kol egzersizi ile değil sırt egzersizi ile yakman gerekiyormuş :)Evet onda mantıklı aslında benim sorunum üst beden zaten. Dambılım var yarın Leslie den sonra vücudum sıcakken bunlarada başlayayım ozaman ufaktan
Kaçacaksin demiBulursan gel yavrum
Kaçacaksin demiBulursan gel yavrum
Ay sende bendensin ben diyete başlarken bel 110 ya yeminle ayaklarimi goremiyordum şimdi 85 bakalım ne kadar gidecekEvet onda mantıklı aslında benim sorunum üst beden zaten. Dambılım var yarın Leslie den sonra vücudum sıcakken bunlarada başlayayım ozaman ufaktan
O zaman bekle bakalım bence alındı sana yada sürpriz yapıp çıkıp gelecek sıkma o güzel caniniAramam anasını var telefonu ama aramam mümkün değil şu anda. Anca uzun bir süre haber alamazsam mecbur kalırım Allah onlara mecbur etmez inŞallah
Fazla kilon yok spor desteğiyle çok iyi olacağından eminim. Dambıl ile sırt da çalışabilirsin kolların yağlarında koltukaltlarına doğru gittikçe onları kol egzersizi ile değil sırt egzersizi ile yakman gerekiyormuş :)
Sürpriz seçeneğini tercih ediyorumO zaman bekle bakalım bence alındı sana yada sürpriz yapıp çıkıp gelecek sıkma o güzel canini
Ablaaa bitter yesene 2 kareye kadar hakkın var. Ben bir kare yiyorum her gün. Ye sen de krizini bastırırSelam kızlar Bursali kim merak ettim :)
Nasıl canım tatlı istiyor resmen gözümün önünden geçiyor
Adet öncesi sendromu
Menüm
Sabah bir dilim ekmek peynir çay zeytin
Öğle ayran az makarna
Ara kahve 2 ceviz
Akşam mercimek çorbası karpuz
Bir kahve daha
Tatlı olsa hayır demezdim şimdi
Herkese iyi geceler
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | - | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
syns | ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
gogo2405 | - | - | - | - | - | - | - |
isimsiz965 | - | - | - | - | - | - | - |
aysglkskn | MUAF | - | - | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
aseeel | - | - | - | - | - | - | - |
emilian | - | - | - | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
smykmy | - | - | - | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | ❤- | - | - | - | - | - | - |
AKovser | - | - | - | - | - | - | - |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?