- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Tatlı mı yok canım yeme sakın hayır de bak bende senin gibiyim onun yerine iki bardak su içtim mis gibi sabah yumurta kesinlikle ye canım makarna hayirrr canım meyveyi akşama bırakma kuzum ya ara öğün yap yada. Öğlen ye ki ödem olmasinSelam kızlar Bursali kim merak ettim :)
Nasıl canım tatlı istiyor resmen gözümün önünden geçiyor
Adet öncesi sendromu
Menüm
Sabah bir dilim ekmek peynir çay zeytin
Öğle ayran az makarna
Ara kahve 2 ceviz
Akşam mercimek çorbası karpuz
Bir kahve daha
Tatlı olsa hayır demezdim şimdi
Gelir gelir sıkma canını gelmezse de kendi bilirSürpriz seçeneğini tercih ediyorumkapılarda bekliyorum gelirse diye kaşlar bıyıklar muntazam alındı tırnaklar boyandı yar yok ortada
Ablaaa bitter yesene 2 kareye kadar hakkın var. Ben bir kare yiyorum her gün. Ye sen de krizini bastırır
Hani börek çörek bakalım ben sana pasta ye demedim mi
Yok kiz yapamadim yorgundum yoksa ne borekler ne corekler acacaktimHani börek çörek bakalım ben sana pasta ye demedim mi
Yaptım kuzum yaptım üstüne bin adet ip atladı mı yarım saatte egzersiz yaptım he heKızlarrrr ay heryer agriyo ya bu spor cok fena he
Siz naptiniz bugun yaptiniz mi ben su bekleme isini yapamiyorum ya plank ve duvara yaslanma yapamiyorum.onlari yapamadim diye digerlerini fazla yaptim
Kizlar spor yaparken yuruyus esofmanlarini giydim kollarimdan bacaklarimdan su akti
Ben sevmem börek çörek yasak bana yemem hih diyetteyim ben tamam mı ama sen ye kıyamam sana ben bak sporda yormuş seni yarın yapma emiYok kiz yapamadim yorgundum yoksa ne borekler ne corekler acacaktimsen borek actin mi su boregi hee
Senin rakipler çirkefin Allahı sen bazlamaları Dondurmaları götür bakalım çiğ çiğ yesinler seni cuma günü
Kaptanın misafirleri geldi şehirdışındanKaptandan yok bu akşam pazartesi sendromu yaşıyor millet
Tv fşlan izlerken yapabilirsin aslında plank ı de o sürede kollarını bi dimdik tutup sonra kırıp tutabilirsin illa tek plank pozisyonunda tüm süre boyunca kalman gerekmezKızlarrrr ay heryer agriyo ya bu spor cok fena he
Siz naptiniz bugun yaptiniz mi ben su bekleme isini yapamiyorum ya plank ve duvara yaslanma yapamiyorum.onlari yapamadim diye digerlerini fazla yaptim
Kizlar spor yaparken yuruyus esofmanlarini giydim kollarimdan bacaklarimdan su akti
Yürüyüşe çıkmışsınız o bile yeter dur güncelleyeyimÇoklu alıntı beceremiyorum kızlar
Yemicem tatlı hayallerimde sadece:)
Sporum çok yok bız parka çıktık Kağanin akülü arabasinin sarzi bitti orda eve kadar çocuk üstünde ittim arabayı :)
Kol kası yaptım turşum çıktığı için tekrar donmedik
Spor sayılır sanki :)
Dokunma kız benim rakibime yesin onun yerine yaparım spor ben yemem onun yerine elleme bakamSenin rakipler çirkefin Allahı sen bazlamaları Dondurmaları götür bakalım çiğ çiğ yesinler seni cuma günü
Kaptanın misafirleri geldi şehirdışından
Tv fşlan izlerken yapabilirsin aslında plank ı de o sürede kollarını bi dimdik tutup sonra kırıp tutabilirsin illa tek plank pozisyonunda tüm süre boyunca kalman gerekmez
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | - | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
syns | ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
gogo2405 | - | - | - | - | - | - | - |
isimsiz965 | - | - | - | - | - | - | - |
aysglkskn | MUAF | - | - | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
aseeel | - | - | - | - | - | - | - |
emilian | - | - | - | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
smykmy | 300 İA ❤ | - | - | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
AKovser | - | - | - | - | - | - | - |
Ceza geldi senin rakibe :)Dokunma kız benim rakibime yesin onun yerine yaparım spor ben yemem onun yerine elleme bakam
Ceza geldi senin rakibe :)[atlarim
Simay bazlamaları yesin yetişemez sana diğeri de yoldan geldi ödem doluAllah beni iyi etsin hem ilzana hem Simay yetisiyorum cirkeflikte çığır actim
Mikrop bin ip neYaptım kuzum yaptım üstüne bin adet ip atladı mı yarım saatte egzersiz yaptım he he
tamam canim yarin listeme bak tamam miBen sevmem börek çörek yasak bana yemem hih diyetteyim ben tamam mı ama sen ye kıyamam sana ben bak sporda yormuş seni yarın yapma emi
he kiz bunlar beni yicek wallaSenin rakipler çirkefin Allahı sen bazlamaları Dondurmaları götür bakalım çiğ çiğ yesinler seni cuma günü
Kaptanın misafirleri geldi şehirdışından
Tv fşlan izlerken yapabilirsin aslında plank ı de o sürede kollarını bi dimdik tutup sonra kırıp tutabilirsin illa tek plank pozisyonunda tüm süre boyunca kalman gerekmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?