Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tatlı mı yok canım yeme sakın hayır de bak bende senin gibiyim onun yerine iki bardak su içtim mis gibi sabah yumurta kesinlikle ye canım makarna hayirrr canım meyveyi akşama bırakma kuzum ya ara öğün yap yada. Öğlen ye ki ödem olmasin

Gelir gelir sıkma canını gelmezse de kendi bilir

Kızlarrrr ay heryer agriyo ya bu spor cok fena he

Siz naptiniz bugun yaptiniz mi ben su bekleme isini yapamiyorum ya plank ve duvara yaslanma yapamiyorum.onlari yapamadim diye digerlerini fazla yaptim

Kizlar spor yaparken yuruyus esofmanlarini giydim kollarimdan bacaklarimdan su akti

Çoklu alıntı beceremiyorum kızlar
Yemicem tatlı hayallerimde sadece:)
Sporum çok yok bız parka çıktık Kağanin akülü arabasinin sarzi bitti orda eve kadar çocuk üstünde ittim arabayı :)
Kol kası yaptım turşum çıktığı için tekrar donmedik
Spor sayılır sanki :)

Yaptım kuzum yaptım üstüne bin adet ip atladı mı yarım saatte egzersiz yaptım he he

Senin rakipler çirkefin Allahı sen bazlamaları Dondurmaları götür bakalım çiğ çiğ yesinler seni cuma günü

Kaptandan yok bu akşam pazartesi sendromu yaşıyor millet
Kaptanın misafirleri geldi şehirdışından

Tv fşlan izlerken yapabilirsin aslında plank ı de o sürede kollarını bi dimdik tutup sonra kırıp tutabilirsin illa tek plank pozisyonunda tüm süre boyunca kalman gerekmez

Yürüyüşe çıkmışsınız o bile yeter dur güncelleyeyim

Dokunma kız benim rakibime yesin onun yerine yaparım spor ben yemem onun yerine elleme bakam

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
semurcan -------
White1989❤ ❤- - ----
syns❤ ❤- - ----
Colorayzn❤❤------
gogo2405-------
isimsiz965-------
aysglksknMUAF------
Mydestinyy❤ ❤------
aseeel-------
emilian-------
bilinmeyenkullanici❤ ❤------
smykmy 300 İA ❤------
mutsuzmutlu❤❤------
AKovser-------

[TR]
[TR]

[TR]
[TR]
[TR] [/TR][/TR][/TR][/TR][/TR]
[TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]

Yaptım kuzum yaptım üstüne bin adet ip atladı mı yarım saatte egzersiz yaptım he he
Mikrop bin ip ne
Ben sevmem börek çörek yasak bana yemem hih diyetteyim ben tamam mı ama sen ye kıyamam sana ben bak sporda yormuş seni yarın yapma emi
tamam canim yarin listeme bak tamam mi

he kiz bunlar beni yicek walla daha saglam gelmem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…