- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Olmaz resmi açıklama yapılmış ilzana tatil yok diyehee oldu başkaa işi bırakırım valla
Yenecegim seni Simay i da elimden çekeceğin var
Git git evini pislet dağıt temizlesinColorayzn 'a gidiceeeeemmm
Oooo Harikasın 2 kg den fazla gitmişşş maşallahhhBen eksildim ama kilo çokkk 118.3 tüm 116.1 oldum bayrama 109.9 olsam kasımada da 99
Hani sen İstanbul'a gelecektinColorayzn 'a gidiceeeeemmm
Kilo çok ama giden de güzel gidiyor sabır seneye bu zamanlar 65 seni beklerBen eksildim ama kilo çokkk 118.3 tüm 116.1 oldum bayrama 109.9 olsam kasımada da 99
Dun gece geldi nihayet sabaha kadar sarjdaydi. Sabah da doktora kontrole gittik oglum icin nihayet gelebildim :)aysglkskn aysegulll telefonun olmadi mi dahaa
vazgeçtimmmmmHani sen İstanbul'a gelecektin
Kilo çok ama giden de güzel gidiyor sabır seneye bu zamanlar 65 seni bekler
İyiyiz canım sen nasılsın kilon ne alemde var mı bir iki eksiDun gece geldi nihayet sabaha kadar sarjdaydi. Sabah da doktora kontrole gittik oglum icin nihayet gelebildim :)
Telefonsuz olmak nekadar zor ya resmen dumanla haberlesmeye baslayacaktik esimle..
Ee ben yokken nasildiniz kizlar??
Uyuzzzzzvazgeçtimmmmm
Hoşgeldin canım gözün aydın oğlunun bir sıkıntısı yok değil mi?Dun gece geldi nihayet sabaha kadar sarjdaydi. Sabah da doktora kontrole gittik oglum icin nihayet gelebildim :)
Telefonsuz olmak nekadar zor ya resmen dumanla haberlesmeye baslayacaktik esimle..
Ee ben yokken nasildiniz kizlar??
Iyiyim bende kilomda iyi sayilir -1 i gordum insallah yarinda gorurum :)İyiyiz canım sen nasılsın kilon ne alemde var mı bir iki eksi
Hosbuldum hastaligi yok canim cok sukur D vitamini ve kilosu dusuk onun icin gittik. Bogazi biraz kirmiziymis kan aldilar demiri de dusuk cikti. Tahlil sonuclarini bekliyorum sonra doktorla konusacagiz tekrar duruma gore vitamin destegi verecekHoşgeldin canım gözün aydın oğlunun bir sıkıntısı yok değil mi?
Oh kuzum benim ya Allah şifasını versin toparlar biraz daha büyüyünceIyiyim bende kilomda iyi sayilir -1 i gordum insallah yarinda gorurum :)
Hosbuldum hastaligi yok canim cok sukur D vitamini ve kilosu dusuk onun icin gittik. Bogazi biraz kirmiziymis kan aldilar demiri de dusuk cikti. Tahlil sonuclarini bekliyorum sonra doktorla konusacagiz tekrar duruma gore vitamin destegi verecek
İnşallah canım yaHani sen İstanbul'a gelecektin
Kilo çok ama giden de güzel gidiyor sabır seneye bu zamanlar 65 seni bekler
Geçmiş olsun canimIyiyim bende kilomda iyi sayilir -1 i gordum insallah yarinda gorurum :)
Hosbuldum hastaligi yok canim cok sukur D vitamini ve kilosu dusuk onun icin gittik. Bogazi biraz kirmiziymis kan aldilar demiri de dusuk cikti. Tahlil sonuclarini bekliyorum sonra doktorla konusacagiz tekrar duruma gore vitamin destegi verecek
Yeterki sabret pes etme bırakma canimİnşallah canım ya
Nerdesin sen azıcık sevecektim seni kactinSelam canlaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?