Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet kızlar Whiteblacklife inat sporumu yaptım
4 km yürüdüm
25 tane alt mekik
25 tane üst mekik
10 tane kol dambıl
20 tane dambıllarla birlikte kolları germe yaptım
20 tane ayaklara aşağı yukarı yaptım yeter dimiiii :)

Menüm

Sabah
Yoğurtlu yulaf kepeği bir yumurta biraz peynir

Öğlen
Haşlama tavuk göğsü

Akşam
Mantarlı tonbalıklı yumurta
3 lt su
Colorayzn B bilinmeyenkullanici

"Metabolizmanız sürekli yemek için tasarlanmamıştır. Sürekli yemek metabolizmanın şaşırmasına neden olur. Öğünler arasında 5-6 saat bekleyin.Atıştırmayın. Öğünler arasında 5-6 saat olması trigiliseridlerin kandan temizlenmesini ve leptin hormonunun salınımını sağlar.Yağ hücrelerinin gün içinde temizlenmesi leptinin daha iyi salgılanmasını ve gece uyurken kalçalarınızdan yağ yakmasına yardımcı olur" leptinle alakali biseyler okurken ben son cumlede

Bisey anlayamadim

Leptin hormonunun calismasi icin yani yedigin yemegin yag olarak kalmamasi icin hemen eritmek icin vucudunda 5 6 saat ac kalmasi lazim ve sonuc muhtesem tabi

Kılımm sana

Üzülme sen seni de severiz

Iyı geceler kızlar. Birkaç gündür uğrayamadım. Izmir deyiz kardeşimin düğünü için koşturuyoruz alışveriş işleri falan hiç fırsat bulup yazamadım. Bikaç gün daha müsade istiycem beni mazur görün. Ikı gündür jillian bile yapamadım ama bol yürüyüşle geçiyor günler.

Kuzum ben isterim valla dambılla olandan da isterim dambıl ile çalışmaktan kollarım kaslanmış baktım şimdi alt kollarda da kas oluşmaya başlamış

yarın komple paylaşayım birde hayalindeki sen var doris hefer yazdıgı kitap oradaki egzersizler haftalık onuda paylaşırım.

B bilinmeyenkullanici

Sabah
kalkınca 1 küçük yaz elması

1 bardak limonlu su
ardından 1 yumurta
1 kupa yeşilçay

Ara
2 ceviz
1 küçük elma

öglen
1 kupa hazır ezogelin çorba içine pişerken 2-3 kaşık bulgur kattım tok tutsun diye.
1 kupa biraz akışkan yogurt direkt içtim :)

Ara
1 çok küçük armut (barsaklar çalışsın dimi ama)
şekersiz sütsüz nescafe gold acı ama olsun metobolizma hızlanacaksa dayanırız

Akşam 19.30 suları
4 kaşık sulu kıymalı patates yemeği
1 elma

Su
Bugun tekrar az içtim korkuyorum gecenki gibi olmaktan 1.5 litre vardır ama fazlası degildir

Spor az önce yapıldı.

evet terledim bu sefer farklı yapınca ama az yaptım dambıllı ve bantlı hareketler var 4 'ü aletsiz onları yaptım.
6x10 diz üstü şınav
3x15 kedi-deve
2x15 yatarak yukarı bacak itme (bu zormus ama tamamladım )
2x15 bir bacak havada omuz köprüsü
fitness kartlarında bunlar yazıyor sporların adını ben koymadım bilginize

Ben ece çikolata deli gibi istiyorum bir de antep katmeri ama yemicem ödül verecek bir durumum yok henüz ideal kiloya inene kadar da vermicem doğum günüm var martta o zamana inersem pasta yerim :)

Bende çok özledim yaş pastayı ideal kilom 68 benim ama 72 olsam yeter 72 olursam pasta yaptırcam küçük boy ama gene ipin ucunu kaçırmak yok 1 dilim benim gerisini eşime vereceğim.

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
semurcan -❤❤-----
White1989❤ ❤❤❤❤❤----
missagor❤ ❤❤❤❤❤----
syns❤ ❤50JJ ❤❤❤----
Colorayzn❤❤200DK ❤❤❤----
gogo2405--MUAF----
isimsiz965❤❤❤❤❤❤----
aysglksknMUAF------
Mydestinyy❤ ❤❤❤❤❤----
aseeel200 IA ❤❤❤❤❤----
thesquatgirl❤ MUAF❤❤❤❤----
bilinmeyenkullanici❤ ❤❤❤❤❤----
smykmy 300 İA ❤❤❤-----
mutsuzmutlu❤❤❤❤❤❤----
oburella-❤❤❤❤----

[TR]
[TR]

[TR]
[TR]
[TR] [/TR][/TR][/TR][/TR][/TR]
[TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]

Patates hayır bilgin glesimin indeksi çok yüksek patates bezelye mısır bunları elinden geldiği kadar tüketme kıyma ile bı dilim ekmek yanına yoğurt salata nede güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…