- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Çok neseliyiz tartı mi mutlu etti bu kadarSelam canlaarrr
yok yok beni sevme rakibiz biz daAsa olmaz sevcem seni de
ay insallah canim o gunleri dusunmek bile cok mutlu ediyo insaniSeneye bu zamanlar eski kiloma dönersem sarkma olmadan çok mutlu olacagım 12 ay var her ay 2 kilo gitse bile yeter.
cekiyoz zaten daha ne cekicez bilmiyorumYenecegim seni Simay i da elimden çekeceğin var
Tanimis beni bakÇok neseliyiz tartı mi mutlu etti bu kadar
Sen daha ne çektin dur bakalım seni bı hafta tek alacağım listeye girde o zaman anlarsın sevmek güzel şey hemyok yok beni sevme rakibiz biz da
ay insallah canim o gunleri dusunmek bile cok mutlu ediyo insani
cekiyoz zaten daha ne cekicez bilmiyorum
Eee rakibimsin nefesim ensende anlaTanimis beni bak
Cumadan bu yana ne oldun bakamKızlaaaaaarr ben bugun eksi ciktim.cook mutlu oldum
Eksi kaçsın bak rakibin pusuda bekliyorKızlaaaaaarr ben bugun eksi ciktim.cook mutlu oldum
Beklerim tabi de artık perşembe bişey edememEksi kaçsın bak rakibin pusuda bekliyor
Evde yokuzColorayzn 'a gidiceeeeemmm
Kakilmis gibi temizlik yapiyorum pasoGit git evini pislet dağıt temizlesin
Iyiyiz canim sen nasilsin.oglunun neyi var gecmis olsun.Dun gece geldi nihayet sabaha kadar sarjdaydi. Sabah da doktora kontrole gittik oglum icin nihayet gelebildim :)
Telefonsuz olmak nekadar zor ya resmen dumanla haberlesmeye baslayacaktik esimle..
Ee ben yokken nasildiniz kizlar??
Selammmm kimyaciiii :)Selam canlaarrr
Canım geçen hafta aseel sanırsam liste dışı devam etmek istiyorum demişti liste dışına alacak misinEvde yokuz
Kakilmis gibi temizlik yapiyorum paso
Iyiyiz canim sen nasilsin.oglunun neyi var gecmis olsun.
Selammmm kimyaciiii :)
beklesin beklesin bakalim nolcak asla soylememEksi kaçsın bak rakibin pusuda bekliyor
Beklerim tabi de artık perşembe bişey edemem
kolay gelsin canimEvde yokuz
Kakilmis gibi temizlik yapiyorum paso
Iyiyiz canim sen nasilsin.oglunun neyi var gecmis olsun.
Selammmm kimyaciiii :)
Soyle şöyle artık bı şey edemembeklesin beklesin bakalim nolcak asla soylemem
kolay gelsin canim
Bende var eksi bir buçuk bu arada sen kaç kiloydun cuma gunubeklesin beklesin bakalim nolcak asla soylemem
kolay gelsin canim
spor salonuna guveniyosan git tabiki niye gitmeyesinKızlar bi spor salonu deneme dersine davet etti 30 dakika benimle özel olarak ilgileneceklermiş sizce ne yapayım gideyim mi
Soyle şöyle artık bı şey edemem
kiz yok ben cumaya gore artidaydim o yuzden onu verdim birazda eksiye dustum bakma sen bana uzulme ben eksi bir bucuk falan degilimBende var eksi bir buçuk bu arada sen kaç kiloydun cuma gunu
Utanıyorum şişkoya bak spora gelmiş diyeceklerspor salonuna guveniyosan git tabiki niye gitmeyesin
kiz yok ben cumaya gore artidaydim o yuzden onu verdim birazda eksiye dustum bakma sen bana uzulme ben eksi bir bucuk falan degilim
Sadece buzdolabı değil abur cubur dolabına da lazım bundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?