Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hepimizden çok sen spor yapıyorsun , bence güven kendine manken aramiyorlar sonuçta degilmi

Ne bileyim daha önce hiç gitmedim önünden bile geçmedim biraz kaslarımı dinlendireyim öyle gideyim çevik görüneyim şimdi nine gibi yürüyüşüm

Ne bileyim daha önce hiç gitmedim önünden bile geçmedim biraz kaslarımı dinlendireyim öyle gideyim çevik görüneyim şimdi nine gibi yürüyüşüm
Öyle bir imkanım olsa yarın giderim spor salonuna çocuklara biri baksa gitsem diye bakıyorum ben sen ne diyorsun

110 dakika yürüyüş+koşu
150 squat
150 dambıl ile kol sırt göğüs
80 saniye+85 saniye plank
18 saniye yana zıplama
30 yarım köprü
60 saniye duvara oturma
Yürüyüş parkındaki bacak aletlerini yapıcam bi 20 dakika filan vaktim olursa

3 lt su

Sabah
41 gr peynir
1 domates
1 salatalık
3 biber
1 haşlanmış yumurta bol baharatlı
Sade nescafe sütsüz

Öğle
112 gr mercimekli bulgur pilavı
Yarım patlıcan yarım kapya 1 yeşil biber yarım domatesle soslu acılı fırında sebze yemeği
78 gr yoğurt
Maden suyu

Akşam
Öğlenki sebze yemeğinden aynı miktarda
80 gr yoğurt

Alınan kalori 757 kcal
Toplam Yakılan kalori yaklaşık 800 küsür olur akşama

Git canım git benim kadar şişman değilsin ben gidiyorum grubun en şişmanıyım ama yapıyorum hareketleri bazılarından iyi bile yapıyorum ki gelen zayıflar bile çoğu hareketleri yapamıyor bir hoca tam yapıyor bir iki gittikten sonra daha iyi oluyorsun kaçırma bende bu bedavaymış dene sonra da imkanın varsa devam et bence

Hoca sana uygun program hazırladı mı peki her gün gidiyor musun nasıl oluyor
Bir seans için gitme ama devamlı düşün akşam okuldan gelince yaparsın ne güzel

Devamlı gideceğim ailem git diyor ama bakalım eve çok yakın bu da avantaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…