Niye şişko olasın fırsatı kacirma benceUtanıyorum şişkoya bak spora gelmiş diyecekler
Bilemiyorum hiç özgüvenim yok insan içine çıkıp spor yapmayaNiye şişko olasın fırsatı kacirma bence
Selam kızlar nasılsınız
Ben bugün arti çıktım ama 2 gün kaldı adetime ondandir değilmi
kiz sen delimisin heeeyyt var mi bana yan bakan de gir spor salonuna.ihtiyacin var gidiyosun vucudun icin ugrasiyosun farkindalik cok guzel bise kimisi kilolu oldugunu kabul etmiyor sakin biyle dusuncelerden uzak durUtanıyorum şişkoya bak spora gelmiş diyecekler
aman aman nolur boyke dusnme bakBilemiyorum hiç özgüvenim yok insan içine çıkıp spor yapmaya
Yanlış hatirlamisim Asel degilmisTerayagina egzersiz cezasi mi?:)
Kaptan ben takimi disaridan takip edeyim, listelerden cikartirsaniz sevinirim. Herkese saglikli kilo vermeler diliyorum. Iyi aksamlar
GittttKızlar bi spor salonu deneme dersine davet etti 30 dakika benimle özel olarak ilgileneceklermiş sizce ne yapayım gideyim mi
İşte ben buna üzülüyorum niye vermedim başkenti sen heeespor salonuna guveniyosan git tabiki niye gitmeyesin
kiz yok ben cumaya gore artidaydim o yuzden onu verdim birazda eksiye dustum bakma sen bana uzulme ben eksi bir bucuk falan degilim
Canım regl öncesi meta durur artı ödem yapar regl dördüncü günü itibariyle odemler gider sıkma boş yere o güzel caniniSelam kızlar nasılsınız
Ben bugün arti çıktım ama 2 gün kaldı adetime ondandir değilmi
Hepimizden çok sen spor yapıyorsun , bence güven kendine manken aramiyorlar sonuçta degilmi
kiz sen delimisin heeeyyt var mi bana yan bakan de gir spor salonuna.ihtiyacin var gidiyosun vucudun icin ugrasiyosun farkindalik cok guzel bise kimisi kilolu oldugunu kabul etmiyor sakin biyle dusuncelerden uzak dur
aman aman nolur boyke dusnme bak
Gitttt
Öyle bir imkanım olsa yarın giderim spor salonuna çocuklara biri baksa gitsem diye bakıyorum ben sen ne diyorsunNe bileyim daha önce hiç gitmedim önünden bile geçmedim biraz kaslarımı dinlendireyim öyle gideyim çevik görüneyim şimdi nine gibi yürüyüşüm
Yok zaten bayramdan sonra burda bir yere yazılmayı düşünüyorum burası tanıtım için 1 seans sadece çağırdılarÖyle bir imkanım olsa yarın giderim spor salonuna çocuklara biri baksa gitsem diye bakıyorum ben sen ne diyorsun
Git canım git benim kadar şişman değilsin ben gidiyorum grubun en şişmanıyım ama yapıyorum hareketleri bazılarından iyi bile yapıyorum ki gelen zayıflar bile çoğu hareketleri yapamıyor bir hoca tam yapıyor bir iki gittikten sonra daha iyi oluyorsun kaçırma bende bu bedavaymış dene sonra da imkanın varsa devam et benceNe bileyim daha önce hiç gitmedim önünden bile geçmedim biraz kaslarımı dinlendireyim öyle gideyim çevik görüneyim şimdi nine gibi yürüyüşüm
Bir seans için gitme ama devamlı düşün akşam okuldan gelince yaparsın ne güzelYok zaten bayramdan sonra burda bir yere yazılmayı düşünüyorum burası tanıtım için 1 seans sadece çağırdılar
Hoca sana uygun program hazırladı mı peki her gün gidiyor musun nasıl oluyorGit canım git benim kadar şişman değilsin ben gidiyorum grubun en şişmanıyım ama yapıyorum hareketleri bazılarından iyi bile yapıyorum ki gelen zayıflar bile çoğu hareketleri yapamıyor bir hoca tam yapıyor bir iki gittikten sonra daha iyi oluyorsun kaçırma bende bu bedavaymış dene sonra da imkanın varsa devam et bence
Bir seans için gitme ama devamlı düşün akşam okuldan gelince yaparsın ne güzel
Neden bekliyorsun ki git orada işi bilenden öğrenmek ne kadar güzel olurHoca sana uygun program hazırladı mı peki her gün gidiyor musun nasıl oluyor
Devamlı gideceğim ailem git diyor ama bakalım eve çok yakın bu da avantaj
Hayir canim :)Canım geçen hafta aseel sanırsam liste dışı devam etmek istiyorum demişti liste dışına alacak misin
Sagol kuzummmbeklesin beklesin bakalim nolcak asla soylemem
kolay gelsin canim
Git tabiki dene bakalimKızlar bi spor salonu deneme dersine davet etti 30 dakika benimle özel olarak ilgileneceklermiş sizce ne yapayım gideyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?