Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sporsuz olmuyor canım kilo vermesende sıkılaşıyorsun nerdeyse 15 gündür düzenli yapıyorum bacak ve basenim sıkılaştı eski kotuma bugün girebildim ve çok mutluyum

ben geldim
tebrikler pamukçuk başarılarının devamını dilerim umarım o olmazda daha küçük bedenini de alırsın:87:

slm ben geldim biraz canım sıkkındı gelemedim oğlan baya hasta pnunla ilgileniyordum anca düşürebildik ateşini boğazı iltihaplamış :84:

ben geldim
tebrikler pamukçuk başarılarının devamını dilerim umarım o olmazda daha küçük bedenini de alırsın:87:

inşallah o günleride görürüm canım benim ağzından bal damlıyor

evet öğle yemeğinde 1 tabak çorba ve salata yedim geldim
yarın büyük gün bakalım kaç oldum
eşimin gelmesine 3 hafta kaldı yaklaşık 25 gün ve en azından 72yi görmem lazım

slm ben geldim biraz canım sıkkındı gelemedim oğlan baya hasta pnunla ilgileniyordum anca düşürebildik ateşini boğazı iltihaplamış :84:
geçmiş olsun canım..

afiyet olsun canım..
eşin gelene kadar iice inceliceksin inş..

afiyet olsun canım..
[/QUOTE]

inşallah bu birazda senin sayende olacak bu takıma girmem ve sorumlu hissetmem inşallah vericem kiloları

bende iiden iiye merak etmeye basladım 4-5 kişi gelio gidiyor..
lawes 3 gündür yok
nilay 4 gündür yok
safinin ultrasonu vardı en son
cemre bu gün girmedi
lethem öyleden sonra gelir
kutabiyeyide göremiyorum

geçmiş olsun canım..

afiyet olsun canım..

işte geldim burdayım:) tatlılar ben ya sabahım köründe 6 6 buçuk gibi,yada en erken 1 gibi girebiliyorum ondan yani.okul bilgisayarlarında forum siteleri yasaklı açılmıyoooooo.
menüm sabah çok geç uyandım bi bardak sür
öğle 3 köfte ayran salata
ara yoğurt
akşam bilmiyorum ama sanki ıspanak ve yoğurt
ara meyve

hemsom gelmiş hoşgelmiş gelde yamacıma bi öpem bi dedim ama üç oldu :78:
sabah keske meyvede yeseydin canım cok az olmus..

hemsom gelmiş hoşgelmiş gelde yamacıma bi öpem bi dedim ama üç oldu :78:
sabah keske meyvede yeseydin canım cok az olmus..

ya sorma valla başım beynim döndü okulda. çocukları yürüyen sosisliler gibi görmeye başlanmıştım dermişiiiiiiiiim:) ben şımartılmaya gelmem ha hemşom ona göre bakk

ya sorma valla başım beynim döndü okulda. çocukları yürüyen sosisliler gibi görmeye başlanmıştım dermişiiiiiiiiim:) ben şımartılmaya gelmem ha hemşom ona göre bakk

merak etme canım sen biz sımartmasınıda cezalandırmasınıda biliriz
demek yürüyen sosis heeee sen yarında oğlanları hindi kızları kızarmıs piliç görüom dersin

kızlar herkes kendine tekrardan bi ceki düzen versin su içemeyen su içmeye baslasın spor yapamayan günlük aktivitesini arttırsın..
6. takımla özel bir yarısımız var artık haftaya kaybetme gibi bi lüksümüz yok..
ya kazanıcaz yaa kazanıcaz.. birincilik her zaman her yerde bizim hakkımız..

bu günkü menümü yazıyorum..
sabah 2 dilim kızarmıs ekmek az marmelat 2 zeytin az peynir 1 bardak süt az bişide kahvaltılık ezme...
öğlen tonlu salata ve yarım kk kadar yağsız peynir(kendim yaptım 0 yağlı sütten)
aksam mercimek corba yeşil salata

aralarda su yeşil cay cay ve yer elması..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…