Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
Kızlar yarın yazacağım sonuca inanamayacaksınız.
6 takımla yarış mı süper olur gideyim de bakayım.
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
Kızlar yarın yazacağım sonuca inanamayacaksınız.
6 takımla yarış mı süper olur gideyim de bakayım.
Merhaba kızlar ben 6. Takım kaptanı biz tam konuşurken fena bastınız bizi .Yarışalım tabiki ama biz 1. Olucaz onuda söylemeden geçemeyeceğim .
kızlar 6. takım duymasın size sır veriyorum.. yer elması yiyin müthiş metobolizma hızlandırıyor içinde 7 keto var bende müthiş etkili sır bu sır bizim yarısı kazanmadaki en büyük yardımcımız olucak
Merhaba kızlar ben 6. Takım kaptanı biz tam konuşurken fena bastınız bizi .Yarışalım tabiki ama biz 1. Olucaz onuda söylemeden geçemeyeceğim .
ben burda bulamiycam galiba
kızlar 6. Takım duymasın size sır veriyorum.. Yer elması yiyin müthiş metobolizma hızlandırıyor içinde 7 keto var bende müthiş etkili sır bu sır bizim yarısı kazanmadaki en büyük yardımcımız olucak
evet canim haklisin sondan birinci
zevcan bu arada keto ne canim ya :)
canım keto metabolizmyı hızlandıran bi enzim miş...
senden cok sevinicem sonucuna canım benim
evet canim haklisin sondan birinci
:90:
Birincilik bizim olucak
ok canim sagol,bulmaya calisicam ama pek umudum yok,nasil yiyosun pisirerekmi cigmi
yok canım ben iice yıkayım çiğ yiyorum pişince gl yükseliyo buda montiye uygun bi durum değil o yüzden ciğ sekilde aralarda yiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?