Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

:87::89::90:

ben geldimmm

slm ben geldim biraz canım sıkkındı gelemedim oğlan baya hasta pnunla ilgileniyordum anca düşürebildik ateşini boğazı iltihaplamış :84:

geçmişler olsun canımm

ZEVCAN cım geldim sonunda cnm:)
hemen bugünkü menüm(25.11.10)
sabah 1 dilim kepek ekmekle peynir zeytin
arada 3-4 diyet bisküvi
öğlen 1 yumurta, peynir zeytinle kahvaltı yaptım
arada mandalinam var
akşam da salata bide belki çorba

kızlarr ben yarın sabah giremiyorum biliyosunuz. bu sabah tartıldım 49.5 :) bayramda aldığım 1 kilo gitmiş:)) eklersiniz beni. inş bu sefer 47 olmadan ipin ucunu bırakmıcam ve artık mezun olacamm

tebrik ederim darısı başımıza:))

afiyet olsun canım aksam salatana peynirde kat bence proteinde almıs olursun karbonhidrat fazla oluyor cünkü senin menülerde..
kilonuda 49.5 geceriz.. bu defa sonuca az kaldı

meyvenulcum canım biraz bu ara ruh dünyam karışık sabah aldıgım kararları öglen begenmiyorum tam bir dengesiz oldum çıktım sizinle olan bu yarış sayesinde kendime geleceğim inşallah bakıyorumda siz acayip motive olmuşsunuz burayıda takip etsem kendi adıma iyi olacakkk yerelmasını enkısa zamanda deneyeceğimmm :23:

canım benimde hiç kolay ve rahat bi hayatım olduğu söylenemez... antidepresan kullanmaya basladım biraz olsun rahatlatıyor beni.. sen gel tatlım bizimle motive ol her ne kadar rakip olsakda bibirimize destek olmamız herzamn gerekio..

bu yarış nasıl başladı meyve çok merak ettim ve çok hoş bişey

anlatayım canım biz kendi aramızda konuşurken sizin takımdan bi casus bunu görüyor ve sizin takımın tüm elemanlarının bizim takımı basmasıyla karşılıklı atışmalar başladı yarında yaglarımız çarpışmaya başlayacak olay budur

canım yaa ben 13 ay kullandım bu kilolar o haplardan yadigar bana azbuçuk biliyorum canım ailen evlenmek istediğin gence karşı çıkıyor galiba değil mi

canım yaa ben 13 ay kullandım bu kilolar o haplardan yadigar bana azbuçuk biliyorum canım ailen evlenmek istediğin gence karşı çıkıyor galiba değil mi

tek konu o değil ki narincim ben yanlız yasıyorm onun verdiği bir sürü sıkıntı var yasadığım yer cok kücük köy gibi iş yerinde zaten huzur yok aksama kadar kim simdi gelip nedicek die hep huzursuzca oturuyorum daha bir sürü sey var..nys öyle işte bitmez bendeki sorunlar...

bugünkü menüm kizlar.
sabah
2 dilim ekmek
kk beyaz penir
salatalik,domates
ögle
balikli sandivic ( kepek ekmegine)
ayran
ara
türk kahvesi icerim
aksam
salata,corba ( degisebilirde
ara
meyve

canın sagolsun da düzelmeyecek şey yoktur inşallah.

hatırladım seni evet o sensinnn

haha harikaymış ya bende geleyim bir casuslağa o zaman meyve günü süpermiş bu arada ama ben çatlayana kadar meyve yiyorum nolcak bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…